Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Prirodno izbjeljivanje zubi

Pozdrav! Zanima me izbjeljujete li zube nekim prirodnim sastojcima? Tipa nesto sto imamo doma. Isprobala sam svasta iz dma i takvih slicnih drogerija, ali minuuuuus. A ovi ipak skuplji proizvodi su mi ipak skupi.. Na netu sam pronasla svasta, od sode bikarbone, limuna.. ali me strah isprobati da ne bih napravila neku glupost. Pa evo, neki savjet, ideja, preporuka? Hvala!
2022 05 07
Meni nije nista pomoglo. Skine mrlje od kave i slicno, ali boja se vrati cim popijete sljedecu
2022 05 07
Sve je to kratkog vijeka nazalost... probajte dodat malo soli u pastu za zube, to ih malo bolje oriba, iako neznam je li to jako stetno za zube al eto :)
2022 05 07
Ja vec godinama koristim limun, iako vele da steti caklini, ali meni ne smeta. Jednom, dvaput tjedno uzmem krisku limuna i zagrizem i onda na cetkicu malo sode i tak operem zube. Pusim, volim kavu, caj i super izbjeljuje. Ali i inace perem cesto zube, obavezno nakon kave i slatkisa... Sad ako imate prirodno tamnije zube, neznam dali to djeluje.
2022 05 07
Za limun i sodu znam da malo pomaže, ali se ne smije često koristiti jer oštećuje caklinu.
2022 05 08
Koristim limun i sodu već godinama jednom tjedno i zadovoljna. :)
2022 05 08
Vrlo lako s ovim agresivnim prirodnim receptima napravite više štete nego koristi, imamo samo jedne zube pa bi bilo dobro sačuvati caklinu 😁 Možete kupiti ovu pastu u Mulleru, nije neki wooow efekt, ali pomaže i povoljna je ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/0258eeb71ab067978fe457c3bc8acf6e.jpg)
2022 05 08
Pozdrav, ja sam prije znala izbjeljivati zube jednom mjesecno, nekad i svaka dva mjeseca, po receptu od jednog svecenika, navodno ne ostecuje caklinu, meni nije, i stvarno djeluje, rezultati su vidljivi odmah. Potrebno je: soda bikarbona, kokosovo brasno, malo vode i limuna. Sve pomjesati. Smjesu napravite gustom poput paste za zube. Ja sam s tim cetkala zube i znala cca 5 min ostaviti da djeluje na prednjim zubima. Dobro ste me sjetili mogla bi opet tako, a za sastojke vjerujem da svi imamo doma. Vrijedi pokusati. Sretno!😊
2022 05 12
Soda bikarbona se koristi za ribanje u kucanstvu, najbolje da ne ostecuje zube. Inace sam cula za kurkumu da pomaze.
2022 05 12
Kora od banane. Unutrasnjom stranom,naravno 😁 Malo gadan okus,bar meni ali djeluje. Provjereno 👍
2022 05 13
Tablete aktivnog ugljena- kupe se u ljekarnoj i smrve u prah i toga se malo pospe po pasti za zube i trljaju zubi dvije do tri min., prati s tim 7 dana. Koliko oštećuje caklinu nije mi poznato, meni je pomoglo, nije mi još stomatolog rekao da mi je oštećena caklina, doduše ne radim to prečesto- dva puta godišnje i dva puta godišnje kod svog stomatologa ispjeskarim zube (ne naplaćuje mi to dodatno ali sam čula da neki naplaćuju). Pjeskarenje fino skine nečistoće. Sretno.
2022 05 24
Hvala Mystery što ste podijelili svoje iskustvo, isprobala sam i predobro je, meni čak ni okus nije loš, eto tko nije probao neka proba jer na prvu i sama sam pomislila ništa me ne košta da probam. ali vrijedi. :D :D :D
2022 05 26
Pratim temu :") Prvi put čujem za koru od banane. Extra!
2022 05 28
> PatriciaS: > Pozdrav! > Zanima me izbjeljujete li zube nekim prirodnim sastojcima? Tipa nesto sto imamo doma. > Isprobala sam svasta iz dma i takvih slicnih drogerija, ali minuuuuus. A ovi ipak skuplji proizvodi su mi ipak skupi.. > Na netu sam pronasla svasta, od sode bikarbone, limuna.. ali me strah isprobati da ne bih napravila neku glupost. Pa evo, neki savjet, ideja, preporuka? > Hvala! Limun ne bih preporucila jer je abrazivan, i ja takoder trazim rjesenje za pobjelit zube, a majka mi uvijek govori da ne valja izbjeljivat jer se osteti zubna caklina pa se lakse kvare zubi.
2022 05 29