Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

SLANJE PAKETA BOSNA

Pozdrav cure,trebam pomoć... Trebala bih jedan paket poslati za BiH , u velikoj vrijednosti,pa me zanima kako mogu poslati paket za Bosnu a da je sve sigurno i da paket dođe sigurno?
2022 05 21
> IvanaHercegovac: > Nemoj matere ti poduzećem samo Nikad necu shvatiti ovakva ruganja i da netko ima potrebu za time. Za mene su to isfrustrirane i nezadovoljne osobe. Ako imate odgovor na pitanje, odgovori, a ako ne, onda si negdje drugdje nadite zabavu.
2022 05 21
Slažem se M1rt1ca, ali nažalost nema smisla prepirati se sa osobom koja u 4 ujutro troši vrijeme piskaranjem po forumu, izričito sa namjerom ismijavanja korisnice Bokcure, koja je temu otvorila kako bi se požalila jer je prevarena. I onda se nađe nekolicina koja se sprda sa njom jer je krivo napisala jedno slovo,,, Pošto je ovo već druga tema na koju se javlja, možda možemo reći i da prelazi u maltretiranje?? Svakako vrlo zanimljiv izbor zabave. Prejadno.
2022 05 22
Nikad neću zaboraviti kako sam s 15g naučila ne ismijavati druge zbog gramatike, bila sam jedna od tih koje su lovile ljude na svako slovo, i dogodila se komunikacija s jednim dečkom koji je stalno radio greške, ja sam ga posprdala i kasnije kad sam ga upoznala vidjela da se radi o osobi s poteškoćama u razvoju. Nikad me same sebe nije bilo toliko sram i nikad mi više nije palo na pamet ismijati nekog za krivo slovo ili išta slično. Makar i da se ne radi o tome, nekome gramatika nije jača strana, nekom matematika, nekom nešto. Na kraju svega i polupsimen ili nepismen čovjek može biti veći od onog savršenog obrazovanja, kao što je u tom trenu dotični dečko bio veći čovjek od mene.
2022 05 22
Možda je najsigurnija dostava Poštom. Može se napraviti okvirni izračun na njihovoj stranici. @Fraagaria, odličan primjer, baš dobro da si ga podijelila. Slično mi je i s klincima koji "galame" i djeluju "neodgojeno" na javnim mjestima, a zapravo se možda radi o nekoj poteškoći iz spektra a., naizgled nevidljivoj. Baš trebamo biti jako oprezni s osudama. A rugalica, prisjetimo se, nije kod kuće i tko zna koja je kod nje vremenska zona. Na toj temi o njoj, kako je već netko primijetio, nije se oglasila.
2022 05 22
jesmo li onda poslali paket? kako smo ga poslali? buson, pošton, brodon, telepatijon? bokcura se već opekla pouzećen, pa sad valja izbjeć opekline drugog stupnja...ja se javljan za dat savjet treći put. Pokrivan EU, Afriku te Australiju i Oceaniju.
2022 05 23
> dobrojutro: > jesmo li onda poslali paket? kako smo ga poslali? buson, pošton, brodon, telepatijon? bokcura se već opekla pouzećen, pa sad valja izbjeć opekline drugog stupnja...ja se javljan za dat savjet treći put. Pokrivan EU, Afriku te Australiju i Oceaniju. Nisam ga poslala,odustala sam,jer umjesto da dobijem neke konkretne odgovore,tu se natežu oko gluposti,krivog slova i drugih stvari koje nisam niti pitala,niti me zanima ...
2022 05 23
A ja mislila da Suad već isprobava skupi paket 😂
2022 05 23
> bokcure: > > dobrojutro: > > jesmo li onda poslali paket? kako smo ga poslali? buson, pošton, brodon, telepatijon? bokcura se već opekla pouzećen, pa sad valja izbjeć opekline drugog stupnja...ja se javljan za dat savjet treći put. Pokrivan EU, Afriku te Australiju i Oceaniju. > Nisam ga poslala,odustala sam,jer umjesto da dobijem neke konkretne odgovore,tu se natežu oko gluposti,krivog slova i drugih stvari koje nisam niti pitala,niti me zanima ... Ovo je trebala bit dobra tema da nam neko ( svima nama) ko je slao u susjedne države napiše kako ide i koliki su, cca, troškovi. Al pretvori se ( kao većina tema) u nešto deseto jer osobe poput Ivane ne znaju kad treba začepit usta. Ivana zaista si pretjerala, pa evo i prethodnim komentarom isprobavanja. I sve i da je Jadranka ista osoba ( a nije, i lako se provjeri) , nisi li malo pogledala i prošlu temu, e pa tamo nije sve Jadranka. I popriličan broj osoba je osudilo tvoj komentar.
2022 05 23
Zar nije najlogičnije otić do pošte(ili se informirat na stranicama HPT), pa pitat kako se sve šalje paket za Bosnu i koje su opcije negoli pitat Maru i Anđu s Krpica? To je ka da te boli zub, pa ne odeš zubaru nego pitaš pekara kakva su njegova iskustva, a on kaže-Ja san kutnjak omuća travaricon i bol je nestala! Evala, ali štaš s time? Opet iste odluke i dileme Sad mi je najzanimljivije to odustajanje. Niko nije kaza kako se šalje paket u Bosnu pa ste odustali? Nije valjda da je Ivana pogodila da ste ga naumili poslat pouzećen, pa vas je to smelo? Ako je, onda dobro da je tako, već ste jednon nastradali-mislin da u tome leži i ova prva Ivanina "šala" jer smo pratili i vašu prethodnu temu.
2022 05 23
> dobrojutro: > Zar nije najlogičnije otić do pošte(ili se informirat na stranicama HPT), pa pitat kako se sve šalje paket za Bosnu i koje su opcije negoli pitat Maru i Anđu s Krpica? To je ka da te boli zub, pa ne odeš zubaru nego pitaš pekara kakva su njegova iskustva, a on kaže-Ja san kutnjak omuća travaricon i bol je nestala! Evala, ali štaš s time? Opet iste odluke i dileme > Sad mi je najzanimljivije to odustajanje. Niko nije kaza kako se šalje paket u Bosnu pa ste odustali? Nije valjda da je Ivana pogodila da ste ga naumili poslat pouzećen, pa vas je to smelo? Ako je, onda dobro da je tako, već ste jednon nastradali-mislin da u tome leži i ova prva Ivanina "šala" jer smo pratili i vašu prethodnu temu. A sad baš ić uspoređivat bol zuba i pitanje o slanju paketa 🤔🤔. Pa ovde na forumu i postoje "odjeli" za informacije, "odjel" o zdravlju, o obitelji, o hobijima, psihologiji, autima, ma svašta nešto da bi ćaskali, razmijenjivali iskustva itd. I koliko, možda ima korisnica koje moraju sjest u auto ili na bus da bi došle do prvog tiska ili pošte i nije im baš usput otić samo po informaciju. Postoji i telefon, slažem se ali zašto ne ćaskat i informirat se ovde onako usput, saslušat iskustva kad to već ovde postoji.
2022 05 23
Ako Vas baš zanima,pošto me se tu svi napadaju zbog mojih vlastitih odluka,paket nije bio kupnja niti ništa slično,paket sam trebala slati sestri za Bosnu,i prije nego sam započela temu naravno da sam se raspitala kako ga mogu poslati i naravno da sam se informirala na stranicama....Ali sam htjela, pošto sam već imala lekciju s slanjem,vidjeti razmišljanja nekoga tko je već slao tako pakete,da mi da savjet i da vidim kako najjeftinije i najbrže ,i naravno sigurno može doći paket u susjednu državu Sestra i ja smo došle do zaključka da će doći uskoro u hr,kada ide na more i da će tada uzeti vazu,znači nije bilo moje odustajanje nego jednostavni dogovor i još bolja prilika da se sa sestrom vidim uživo nakon više vremena korone. Što god sam ja naumila ili nisam,jedna Ivana me ne može smesti,čisto da se razumijemo oko toga,i da me za šale njezine opće ne zanima niti za njih marim,kao što ste mogli vidjeti na ništa nisam odgovarala niti vraćala,jer takvim ljudima nema pomoći. A zaista mi je žao što sam temu otvorila i što sam uopće započinjala prošlu i ovu temu,jer nigdje nisam dobila neki konkretan savjet nego samo šale na moj račun,koje mi ne smetaju,ali mi smeta to što ljudi upadaju u teme i pišu komentare koji nemaju veze s vezom,tako da ... I hvala svim curama koje su mi dale barem nekakav odgovor na moje postavljeno pitanje @dobrojutro
2022 05 24
Večer! Najpouzdanije slanje u inozemstvo je GLS-om. Paket je za 2 dana kod primatelja, online sve ispunite, možete i online platiti slanje, kurir dođe po njega sutradan (bar je tako bilo kod mene). Možda je nešto skuplje od poste, no barem je sigurno, a i sve ovisi o dimenzijama.
2022 05 24
Kako možeš tako, ja sam baš sad tužna 😭 zbog mene ćeš viđet sestru jer nisi mogla od KOVIIIDA. A ja sam "jedna ivana" 🤔baš ti hvala. Nadam se da je seka sretno preuzela vazu 😅
2022 06 08