Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Philips Lumea

Krajem prosle godine sam kupila Philips lumeu. Nakon prva 4 koristenja sam stvarno bila zadovoljna rezultatima, dlaka skoro pa nije ni bilo, nastavila sam ju koristiti i dalje svaka 2 tjedna, no sada, nakon 5 mjeseci, dlake rastu normalno kao da nisam ni koristila lumeu, jedino sto na par mjesta nema dlaka, ali to nije ni problizno isto kao sto je bilo na pocetku koristenja kada sam tu i tamo imala koju dlaku. Da li se netko od vas tko koristi lumeu susreo sa istim problemom, ne zna je li problem u meni i mojoj dlakavosti ili mi lumea ne radi vise kako bi trebala, ali da za te novce nakon samo par mjeseci ne radi kako treba, nije mi jasno 😔 Bas sam bila sretna i zadovoljna rezultatima na pocetku, a sada sam skroz razocarana
2022 05 25
Pozdrav, Lumeu sam krenila koristiti negdje u 10ti mjesec, kad je prestalo kupanje na moru i izležavanje po suncu, i također sam imala neka veća očekivanja do početka ovog ljeta. Noge se smanjila dlakavost dosta i vidljiva je promjena, ali sam mislila da će to biti puno bolje! Bikini mi je jedini ok (da sam baš zadovoljna), ali pazuh nista kao da ne blicam!! Prijateljici mi je ista stvar :/ Ono što mi je najgore od svega što mi se dogadja je da mi u zadnje vrijeme tijekom tretmana, prestane mogućnost blicanja i pale se inteziteti jedan za drugim (pa mi se sami tretman oduži nepotrebno).Ne znam jel se itko susreo s ičim sličnim? Znam da će morati na reklamaciju dok još vrijedi garancija.
2022 05 25
P.S.prije kupovine sam dobro pročitala sve moguće recenzije i na ništa slično nisam naišla, a kamoli da ne pomaže!
2022 05 25
Zna se dogoditi da usred tretmana prestane blicati i pale se inzenziteti jedan za drugim. Uređaj se pregrijao i treba se odmoriti/ ohladiti. Imam Lumeu već tri i pol godine. U pocetku sam blicala svaka tri tjedna, ove zime svega triput. Zadovoljna sam. Ove dlake što iskoče preko ljeta, obrijem jednom tjedno. Blicam sve....najlosije rezultate imam na bikini zoni, ostalo je odlično.
2022 05 25
Imam jedno pitanje - koje britvice koristite za brijanje prije primjene Lumee? Isprobala sam razne, trenutno imam Venus i koliko god pažljivo brijala uvijek mi mjestimično ošteti i razdere kožu i peče me poslije, pa onda moram odgađati i započeti ciklus ispočetka jer nije pametno blicati po izritiranoj koži.
2022 05 26
Ja vec godinu i par mjeseci koristim Lumeu... Najbolje uložen novac ikad. Prvo sam odradile tretmane prema uputama i nastavila se blicati svako 15-20 dana u ljetnom periodu (iako upute kažu svako mjesec dana, meni se to pokazalo predugo za čekati, već bi se pojavljivale dlačice). Jedino zimi bi se izblicala otprilike svako mjesec ili 40tak dana. Dok npr. moja prijateljica sa gustim i jakim dlakama se blica jednom u pola godine i to joj je dovoljno. 🤔 Btw, šta se britvica tiče, meni jedne i jedine roze Wilkinson Extra 3 beauty 👌🏼
2022 05 26
Čak i nakon jedne potkoljenice? Ja sam mislila da je neka greška za reklamaciju :/ > 6122013: > Zna se dogoditi da usred tretmana prestane blicati i pale se inzenziteti jedan za drugim. Uređaj se pregrijao i treba se odmoriti/ ohladiti. Imam Lumeu već tri i pol godine. U pocetku sam blicala svaka tri tjedna, ove zime svega triput. Zadovoljna sam. Ove dlake što iskoče preko ljeta, obrijem jednom tjedno. Blicam sve....najlosije rezultate imam na bikini zoni, ostalo je odlično.
2022 05 29
planiram kupiti lumeu bas zbog bikini zone, imam jako crne i guste dlacice te ih je tesko brijati a depilacija mi je prebolna, zanima me kako vama djeluje na toj zoni posto vidim da su misljenja podjeljena?
2022 06 05
Ako imaš tamne dlačice plus svijetlu kožu - idealan si kandidat. Meni je savršena na svakom dijelu tijela, uključujući bikini zonu koja mi je isto bila problem šta se tiče urastanja... Sad brazilku radim sa Lumeom 🤣 Doslovno sve je glatko (ako se blicaš cca svako 20 dana). Prođem britvicom jednom tjedno doslovno da pokupim one sitne bezbojne dlačice 🤭
2022 06 05
> EvilNia: > Ako imaš tamne dlačice plus svijetlu kožu - idealan si kandidat. Meni je savršena na svakom dijelu tijela, uključujući bikini zonu koja mi je isto bila problem šta se tiče urastanja... Sad brazilku radim sa Lumeom 🤣 Doslovno sve je glatko (ako se blicaš cca svako 20 dana). Prođem britvicom jednom tjedno doslovno da pokupim one sitne bezbojne dlačice 🤭 Na kojoj jačini blicate na tom području? Meni je razina 2 već previše u blizini te regije.
2022 06 15
> ValerijaDM: Na kojoj jačini blicate na tom području? Meni je razina 2 već previše u blizini te regije. Sa razinom 5, čak i na tom području...komplet brazilka. Istina da malo pecka, al nakon par bliceva koža se navikne na temperaturu. Ponekad se zna desit da me pokoji blic baš jako zapeče al to je rijetkost. Uglavnom, sve skupa je bolje od voska i uraslih dlaka.
2022 06 16