Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ostalo /

Usluge uljepšavanja /

Tetovaža - Zagreb

Pozdrav, u potrazi sam za salonom u koji bih išla na tetovažu, pa bih voljela čuti kakva su vaša iskustva sa salonima u Zagrebu (kakve su cijene i kvaliteta tetovaža, pozitivna i negativna iskustva). Ne tražim ništa prekomplicirano, u pitanju je samo line work. 😄
2022 05 29
Bura Tattoo ima predivne osobe u timu, i stvarno imaju odličan line work (Marko još nije na istoj razini kao cure haha, ali ostatak tima baš ubija s radovima). Ja sam išla na stick and poke tetovažu prije par godina (ne kod njih), pa ne znam zanima li te tako nešto da ti se javim u poruke sa svojim iskustvom, makar informativno, ili te zanima isključivo klasično tetoviranje s mašinicom. Na instagramu možeš naći profil extoichni (ne znam je li još uvijek dio tattoo room), ili saur.tattoo, meni je i on genijalan ali je u Zaprešiću. Ne znam koliko ti je kompliciran dizajn, za nešto jednostavnije je možda čak bolje otići nekome tko radi od doma (ali je obavezno provjereno unaprijed - javno dostupni portfolio, po mogućnosti i s healed tetovažama da vidiš kako se ponašaju) čisto jer je cijena vjerojatno malo manja. Dosta je tu faktora, ne znam čini li ti 100/200kn razlike bitan faktor pa želiš li se malo više potruditi s potražnjom ili ti je bitno samo da umjetnik ima dobre radove :)
2022 05 29
ZELE Tattoo , košta ali i vrijedi.
2022 05 30
Išla sam na Trešnjevku, Roby's Tattoo, zadovoljna sam sa tetovažom :") Prijateljica je išla tamo, a i kod Nike (Nikka Dott), također prezadovoljna :") O cijenama se raspitaš prije, ovisi koliko naplaćuju svoj rad + koja je vrsta tetovaže, veličina, izvedba itd
2022 05 30
Hvala puno 🥰 Jos uvijek sam u potrazi, no svakako cu sve provjeriti
2022 05 30
Meni je zadnji tatoo iz hardlinea, Toni, i prezadovoljna sam, svaka liija, svaka točka na svom mjestu, čudo! Trenutno nemam bolju fotku tetovaze, ali pricam o watercolor - dotwork ruzama. Tetovirala je i frendicu u slicnom stilu, presavrseno. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/3714631d06f8a6106f52a1afbe525c4a.jpg)
2022 06 03
Black Orchid tatto, povoljno,ZG blizu Maksimira
2022 06 10