Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Boston za leće

Pozdrav, ima li vas da koristite Boston malu tekućinu za čišćenje polutvrdih leća? Svugdje je rasprodana i ne može se kupiti valjda nigdje, provjerila sam na 5 mjesta- apoteke, Gethaldus... Jeste li našle nekakvu zamjenu? Nema baš puno izbora....kći mi koristi tu tekućinu već 10 godina, u jednom periodu je koristila Total care i dobila nekakve upale na očima. Ne bismo ovo 2 u 1, okulistica nam stalno savjetuje odvojene. Hvala!!
prije 22 dana, 11:16
Ima na adria lece
prije 22 dana, 11:45
https://ljekarnaljubicTOČKAcom/shop/program-za-oci-kat/otopine-za-lece/boston-otopina-za-ciacenje-advance-formula-30ml/ Tina, ovo nalazite negdje? Ja ne vidim da ima..
prije 22 dana, 13:35
> sanjaurban: > https://ljekarnaljubicTOČKAcom/shop/program-za-oci-kat/otopine-za-lece/boston-otopina-za-ciacenje-advance-formula-30ml/ > Tina, ovo nalazite negdje? > Ja ne vidim da ima.. Hm, ima neka slična na adria leće. Možda su promijenili bocu? Nažalost nemam drugi prijedlog. Ja nosim meke leće i kupujem fiziološku za pranje i Complete za čuvanje, no znam da nije ista stvar. Možda da uzmete drugu otopinu istog proizvođača? ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/47b25dfee48df31309e4147cafd22de1.jpg)
prije 21 dan, 11:16
ovo je 2 u 1, to je ta univerzalna koju nećemo, ima problem taj proizvođač s nečim jer već godinu dana ih nema na lageru, sad gledamo što uzeti zamjensko za čišćenje polutvrdih leća, a da nije Total care, nešto s čim su ljudi zadovoljni..
prije 21 dan, 11:28