Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Prehrana, recepti, ekologija /

Pridonosi li Vaš ormar održivim promjenanam?

Kviz je na stranici green.hr
2022 06 17
Odlična stranica! Ali ne nalazim kviz..
2022 06 17
Prijepodne je kviz bio na naslovnici Očito da su ga maknuli snaslovnica. Upisala sam u google naslov i našlo ga je Ovdje ne mogu kopirati link
2022 06 17
Našla, pa ne sviđa mi se baš,,,to je prikrivena reklama za Perwoll, ma da, šta mi se ima sviđat, šta imam mislit, znam da se ljudi moraju nekako reklamirat, al draže su mi konkretne reklame, ono, ide blok reklama pa 20 min perem zube ili me stvarno primi da ih pogledam i procijenim, prema svojem iskustvu, domet u cjelini. Ali ovo, evo ti zeleno, budi ekološki, ali operi robu u Perwollu, jer taj je najbolji....ma šta može bit dobro u praškovima koji odlaze u zemlju koja nas hrani i vodu bez koje ne možemo. Idem popit malo vode da ne poludim..
2022 06 17
Ja sam reklamu za Perwol zanemarila Nekako sam više orijentirana na to da kupujem ovdje,a ne novo u trgovini,da doniram,prodam,mijenjam,umjesto da bacim u kontejner...i tako Najbolje bi bilo kad bi deterdžente za pranje radili sami kod kuće
2022 06 18
To ste dobro rekli, zanemarila. Također ne kupujem trendovski, povremeno nešto kupim što mi se svidi ili mi treba. Ništa ne bacam, prodam, dam sestri (moj glavni potrošač), ima nas 4 s pokojim brojem razlike pa nešto uvijek nekome paše. Imam stvari u ormaru iz srednje škole, sestra ima iz osnovne. To su kvalitetni pamuk, kvalitetni traper i stvari od nepoderivog platna. Moja mama ima neki kompletić iz 1970. i odličan je (samo ga se nitko ne usudi nosit). Nosim i u HM, računam da rade s tim pametno kad već prikupljaju. Ogromne količine tekstila završavaju na smetlištima, tu države moraju odigrati, otkupljivati tekstil kao plastične boce pa da vidiš kako ne bi bilo smeća. Svime rukovode velike korporacije, novac prije svega i interesi. Također sam radila taj prašak doma jedino mi slabo to pere. Nemam možda dobar recept. Također, nije dobar za iskuhavanja, ručnike, kuhinjske krpe. To volim da mi je bijelo, a ne sivo. Tako da i sama posežem za kupovnim praškom, znajući sve njegove mane. Tako da...radim na tome. A smeće! Pa sve je u nekim pakiranjima, veće pakiranje nego namirnica 3X. Urnebes!
2022 06 18
I ja sam primijetila da mi je sve sivo i neznam s čime da perem Čak i kupila neke maramice za bijeli veš,ali ne vid8m neko poboljšanje
2022 06 18
Evo savjet za bijelo rublje i kuhinjske krpe. Već duže vrijeme radim ovako i sve je bijelo, zbilja odlično. Potopite kuhinjske krpe ili bijelo rublje prije iskuhavanja u perilici u vodu u koju ste dodali soli, sode bikarbone i malo čarlija ili nekog drugog deterdženta za pranje posuđa, ostavite da stoji nekoliko sati, ja samo malo iscijedim i onda u perilicu. Svaki sljedeći put bude sve bjelje. Već godinama bijelo perem arielom a šareno rubelom i to mi se pokazalo super. Isprobajte ☺️
2022 06 21
> Dijana1800: > Evo savjet za bijelo rublje i kuhinjske krpe. Već duže vrijeme radim ovako i sve je bijelo, zbilja odlično. Potopite kuhinjske krpe ili bijelo rublje prije iskuhavanja u perilici u vodu u koju ste dodali soli, sode bikarbone i malo čarlija ili nekog drugog deterdženta za pranje posuđa, ostavite da stoji nekoliko sati, ja samo malo iscijedim i onda u perilicu. Svaki sljedeći put bude sve bjelje. Već godinama bijelo perem arielom a šareno rubelom i to mi se pokazalo super. Isprobajte ☺️ Hvala na odgovoru
2022 06 22
> Dijana1800: > Evo savjet za bijelo rublje i kuhinjske krpe. Već duže vrijeme radim ovako i sve je bijelo, zbilja odlično. Potopite kuhinjske krpe ili bijelo rublje prije iskuhavanja u perilici u vodu u koju ste dodali soli, sode bikarbone i malo čarlija ili nekog drugog deterdženta za pranje posuđa, ostavite da stoji nekoliko sati, ja samo malo iscijedim i onda u perilicu. Svaki sljedeći put bude sve bjelje. Već godinama bijelo perem arielom a šareno rubelom i to mi se pokazalo super. Isprobajte ☺️ Bum i ja isprobala za majicu koja je posivila, baš sam ljuta na sebe jer je stara ccca 40 godina. Preživila toliko i onda ju ja zeznem. Inače obleka u mojem ormaru je većinom starija od mene, a ja brojim sitnih pola stoljeća :') jednostavno ova današnja brza moda i nekvalitetni materijali mi su, uh. Član sam i sharing is caring i prvo pitam tamo ako nekaj trebam. Isto sve što u kući više ne koristim poklonim.
2022 06 27