Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

POKLON BON MASS

Tražim dobru dušu koja voli kupovati u massu ili ima namjeru ići nešto kupiti tamo, ako bi bila voljna zamjeniti poklon bon za novce. Naime kupila sam nešto u massu što sam na kraju odlučila vratitit ali nisu mi htjeli napraviti povrat novaca, već dati poklon bon u tom iznosu. Pokušala sam kupiti nešto drugo pa to vratiti ali također nisu vratili novce vec opet poklon bon. Imam poklon bon u vrijednosti od 300 kn. Tražim nekoga tko bi bio voljan zamjeniti za novce taj bon. Trošak poštarine plaćam ja, a ako ste iz Rijeke može i primopredaja. Zainteresirani molim da se jave u inbox. :") :")
2022 06 22
Čudi me to, kad sam nešto vratila ili imala reklamaciju, uredno su vratili novce bez pitanja.
2022 06 22
Ja am nedavno vracala u intersparu jedan proizvod, isto su mi dali bon koji mogu iskoristit kod njih. Platila sam karticom pa onda kao nevracaju novac.
2022 06 22
Oprostite sto upadam u post, također mi se desila ista stvar u optici Anda, pa prodajem bon od 500kn za 370kn
2022 06 22
> SamoDalmatinka: > Čudi me to, kad sam nešto vratila ili imala reklamaciju, uredno su vratili novce bez pitanja. Probala u 2 ducana u Rijeci i ni jedni ni drugi nece dati novce🙃 Rok za povrat novaca je navodno 2 dana, a sve ostalo do mjesec dana rade zamjenu za neki drugi artikl ili poklon bon. A u slucaju poklon bona eto ne zele napraviti povrat novaca na kupljenu stvar .
2022 06 22