Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Tisak mijenja cijene

Realno, stvarno su dugo i drzali stare cijene unatoc cijenama goriva.. a od 1.7. Ipak dolazi do promjena.. cijene za kreirani obrazac preko web će biti : kuverta 16kn, S 21kn, M 26 kn i L 31kn.
prije 2 dana, 12:11
Isplatit će se jedino odat gol i bos o:)
prije 2 dana, 12:17
> sanjaurban: > Isplatit će se jedino odat gol i bos o:) Baš tak.. 😌
prije 2 dana, 12:27
Sve gore i gore , kad sam pocela koristiti Moje krpice koverta bila 5 kn a paket S 10kn
prije 2 dana, 14:46
Opet cemo se morati i tome prilagoditi Kao i svemu drugome Kako su svagdje cijene svega otisle gore,moralo je i to,i nema tu pomoci
prije 2 dana, 15:07
To se više neće isplatiti.
prije 2 dana, 16:20
> Laninkutak: > To se više neće isplatiti. slazem se.... za krpicu dati 40-50 kn i jos 21 na slanje tiskom.... a kod mene su tako rigorozne niti jednu majcu vise ne zele u kovertu... kazu samo dokumenti!! kao da njima ide...
prije 2 dana, 16:29
Baš pretjeruju sa cijenama, evo upravo si gledam jedno ulje na iherb-u (Amerika!) i piše mi poštarina (uključen VAT, Overseas ili DPD) 30 kn!
prije 2 dana, 16:34
> GinaGoga: > > Laninkutak: > > To se više neće isplatiti. > slazem se.... > za krpicu dati 40-50 kn i jos 21 na slanje tiskom.... > a kod mene su tako rigorozne niti jednu majcu vise ne zele u kovertu... kazu samo dokumenti!! > kao da njima ide... A ako prethodno stavite u kuvertu? Meni uzmu ako je već u kuverti, još stavim par listova fotokopirnog papira unutra. Znači obična kuverta ide u njihovu kuvertu.
prije 2 dana, 16:37
Znaci bit će jeftinije poštom. Preporučeno do 2 kg 18 kn
prije 2 dana, 16:49
> ValerijaDM: > > GinaGoga: > > > Laninkutak: > > > To se više neće isplatiti. > > slazem se.... > > za krpicu dati 40-50 kn i jos 21 na slanje tiskom.... > > a kod mene su tako rigorozne niti jednu majcu vise ne zele u kovertu... kazu samo dokumenti!! > > kao da njima ide... > A ako prethodno stavite u kuvertu? Meni uzmu ako je već u kuverti, još stavim par listova fotokopirnog papira unutra. Znači obična kuverta ide u njihovu kuvertu. ma kad idem uvijek na isti kiosk... skuzila me teta pa kao da je zavidna... namjerno pipka i previja kuvertu... pita sto je unutra? ja govorila platnena slikovnica!!! prolazilo mi jedno vrijeme, ali ne da vise... pa i kolegicama prenijela...
prije 2 dana, 17:00
> > ma kad idem uvijek na isti kiosk... skuzila me teta pa kao da je zavidna... namjerno pipka i previja kuvertu... pita sto je unutra? ja govorila platnena slikovnica!!! prolazilo mi jedno vrijeme, ali ne da vise... pa i kolegicama prenijela... Previja Vam kuvertu? Svašta! Pronađite neki drugi tisak.
prije 2 dana, 17:15
> ValerijaDM: > > > > ma kad idem uvijek na isti kiosk... skuzila me teta pa kao da je zavidna... namjerno pipka i previja kuvertu... pita sto je unutra? ja govorila platnena slikovnica!!! prolazilo mi jedno vrijeme, ali ne da vise... pa i kolegicama prenijela... > Previja Vam kuvertu? Svašta! Pronađite neki drugi tisak. da morat cu!! stvarno mi je ispred zgrade i radi do 22 h tako da mi je to super! ali valjda sam im dodijala....😊😊 sa slanjem i primanjem paketa!
prije 2 dana, 17:39
Osobno dostavljat🤣
prije 2 dana, 18:09
> tina711: > Sve gore i gore , kad sam pocela koristiti Moje krpice koverta bila 5 kn a paket S 10kn Ja se toga isto sjećam,dobra stara vremena :)
prije 2 dana, 19:46
1 2 Sljedeći