Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

POKLON BON ANDA

Pozdrav svima, naime dobila sam na poklon naočale u optici Anda međutim bile su mi velike pa sam išla zamijeniti i kako su bile jeftinije, a ne vraćaju novac morala sam uzeti bon od 500kn (nadoplatila sam od svog novca do 500kn jer nema manji bon). Ako je netko planirao kupovati naočale, okvire, leće htjela bih zamijeniti za novac, mogu i spustiti cijenu nije problem :)
prije 1 dan, 17:28
Strašno i ja sam isla zamijeniti pa mi nisu to ponudili ,već za 300 kn sam morala uzeti one ogrlice za naočale.
prije 1 dan, 19:09
Strašno. I meni su nudili da uzmem sprejeve i te ogrlice ali nisam htjela pa sam nadoplatila do 500kn. 300kn nije malo, trebali su vam ponuditi bon. > Nana-1983: > Strašno i ja sam isla zamijeniti pa mi nisu to ponudili ,već za 300 kn sam morala uzeti one ogrlice za naočale.
prije 18 sata
> Georgia94: > Strašno. I meni su nudili da uzmem sprejeve i te ogrlice ali nisam htjela pa sam nadoplatila do 500kn. 300kn nije malo, trebali su vam ponuditi bon. > Nana-1983: > > Strašno i ja sam isla zamijeniti pa mi nisu to ponudili ,već za 300 kn sam morala uzeti one ogrlice za naočale. Iskreno ovo je zadnje što sam kupila kod njih nikad čula za bon osim sto su pitali da nadoplatim 250kn za sunčane da uzmem. Kod njih mogu samo na pregled nikaj više.
prije 4 sata