Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Razvodi, prekidi /

Otac mi vara majku

Pozdrav, iskreno, ne znam odakle početi. Prije nekih godinu dana sam kod tate slučajno vidjela čudnu poruku na mobitelu koju je slao na neki broj (nije bio upisan u imenik), nakon toga bih svaku noć čula dopisivanje preko messengera i onaj zvuk kada netko pošalje “floating hearts”. Od tada stalno vidim znakove koji ukazuju na to da vara mamu, ona ništa ne zna. Mislim i da je vara sa ženom s kojom radi, ona je također u braku. Molim vas pomozite ne znam šta da radim. Ovo me izjeda već godinu dana, mrzim ga. Mama to nije zaslužila.
2022 07 10
Izgubila sam sifru od tog profila, molila bih djevojku koja je obrisala komentar da mi se javi ako ikako moze, htjela bih pitati za savjet :)
2022 07 12
Zao mi je zbog ovoga, ne znam sto bih rekla a da bi vam pomoglo. Ja bih popricala s njim.
2022 07 13
On sve skriva i znam da će me samo napasti zbog toga i reći da lažem. > Desinićka: > Zao mi je zbog ovoga, ne znam sto bih rekla a da bi vam pomoglo. > Ja bih popricala s njim.
2022 07 14
Hej, imala sam slicno iskustvo. Ne znam kakav je tvoj otac po naravi, ili kakav odnos imaš s mamom. Ali ja bih rekla mami da pripazi malo na to pa će valjda sama otkriti sve. Ne vrijedi ti njemu ništa reci, vjerojatno će samo postat još tajnovitiji i naljutit se na tebe i ti ćeš ispast losa u toj situaciji. Sretno tii!! > Anlfhaa: > Pozdrav, iskreno, ne znam odakle početi. Prije nekih godinu dana sam kod tate slučajno vidjela čudnu poruku na mobitelu koju je slao na neki broj (nije bio upisan u imenik), nakon toga bih svaku noć čula dopisivanje preko messengera i onaj zvuk kada netko pošalje “floating hearts”. Od tada stalno vidim znakove koji ukazuju na to da vara mamu, ona ništa ne zna. Mislim i da je vara sa ženom s kojom radi, ona je također u braku. > Molim vas pomozite ne znam šta da radim. Ovo me izjeda već godinu dana, mrzim ga. Mama to nije zaslužila.
2022 07 14
Bilo bi tako kao sto si pretpostavila, postao bi jos tajnovitiji i ja bih ispala lazljivica. Htjela sam reci mami ali je problem sto nemam dokaz. Samo to dopisivanje koje on vjerovatno brise sa mobitela. > maja.134: > Hej, imala sam slicno iskustvo. Ne znam kakav je tvoj otac po naravi, ili kakav odnos imaš s mamom. Ali ja bih rekla mami da pripazi malo na to pa će valjda sama otkriti sve. > Ne vrijedi ti njemu ništa reci, vjerojatno će samo postat još tajnovitiji i naljutit se na tebe i ti ćeš ispast losa u toj situaciji. Sretno tii!! > > Anlfhaa: > > Pozdrav, iskreno, ne znam odakle početi. Prije nekih godinu dana sam kod tate slučajno vidjela čudnu poruku na mobitelu koju je slao na neki broj (nije bio upisan u imenik), nakon toga bih svaku noć čula dopisivanje preko messengera i onaj zvuk kada netko pošalje “floating hearts”. Od tada stalno vidim znakove koji ukazuju na to da vara mamu, ona ništa ne zna. Mislim i da je vara sa ženom s kojom radi, ona je također u braku. > > Molim vas pomozite ne znam šta da radim. Ovo me izjeda već godinu dana, mrzim ga. Mama to nije zaslužila.
prije 29 dana, 12:37
Moj savjet je da kažeš mami za to, nije zaslužila da tako pravi budalu od nje. Bez obzira što ti je to tata. Tvoja mama zaslužuje znati istinu. Tvoj otac na taj način iskazuje nepoštovanje prema njoj, a i prema djeci, jer misli samo na sebe.
prije 29 dana, 13:42
Možda da probaš saznat pin od mobitela i uđeš u njega kad se bude išao tuširat ili nešto, ako ostavi. > Anonnnnn: > Bilo bi tako kao sto si pretpostavila, postao bi jos tajnovitiji i ja bih ispala lazljivica. Htjela sam reci mami ali je problem sto nemam dokaz. Samo to dopisivanje koje on vjerovatno brise sa mobitela. > maja.134: > > Hej, imala sam slicno iskustvo. Ne znam kakav je tvoj otac po naravi, ili kakav odnos imaš s mamom. Ali ja bih rekla mami da pripazi malo na to pa će valjda sama otkriti sve. > > Ne vrijedi ti njemu ništa reci, vjerojatno će samo postat još tajnovitiji i naljutit se na tebe i ti ćeš ispast losa u toj situaciji. Sretno tii!! > > > Anlfhaa: > > > Pozdrav, iskreno, ne znam odakle početi. Prije nekih godinu dana sam kod tate slučajno vidjela čudnu poruku na mobitelu koju je slao na neki broj (nije bio upisan u imenik), nakon toga bih svaku noć čula dopisivanje preko messengera i onaj zvuk kada netko pošalje “floating hearts”. Od tada stalno vidim znakove koji ukazuju na to da vara mamu, ona ništa ne zna. Mislim i da je vara sa ženom s kojom radi, ona je također u braku. > > > Molim vas pomozite ne znam šta da radim. Ovo me izjeda već godinu dana, mrzim ga. Mama to nije zaslužila.
prije 29 dana, 19:21
Znam slazem se sa svime i zelim joj reci. Problem je sto nemam dokaz. I ne znam kada je “pravi trenutak” da joj to kazem. Hoce li ikad biti pravi trenutak za takve stvari? > Laninkutak: > Moj savjet je da kažeš mami za to, nije zaslužila da tako pravi budalu od nje. Bez obzira što ti je to tata. Tvoja mama zaslužuje znati istinu. Tvoj otac na taj način iskazuje nepoštovanje prema njoj, a i prema djeci, jer misli samo na sebe.
prije 28 dana, 09:12
Ne ostavlja mobitel nikada, uvijek je sa njim 😒> maja.134: > Možda da probaš saznat pin od mobitela i uđeš u njega kad se bude išao tuširat ili nešto, ako ostavi. > > Anonnnnn: > > Bilo bi tako kao sto si pretpostavila, postao bi jos tajnovitiji i ja bih ispala lazljivica. Htjela sam reci mami ali je problem sto nemam dokaz. Samo to dopisivanje koje on vjerovatno brise sa mobitela. > maja.134: > > > Hej, imala sam slicno iskustvo. Ne znam kakav je tvoj otac po naravi, ili kakav odnos imaš s mamom. Ali ja bih rekla mami da pripazi malo na to pa će valjda sama otkriti sve. > > > Ne vrijedi ti njemu ništa reci, vjerojatno će samo postat još tajnovitiji i naljutit se na tebe i ti ćeš ispast losa u toj situaciji. Sretno tii!! > > > > Anlfhaa: > > > > Pozdrav, iskreno, ne znam odakle početi. Prije nekih godinu dana sam kod tate slučajno vidjela čudnu poruku na mobitelu koju je slao na neki broj (nije bio upisan u imenik), nakon toga bih svaku noć čula dopisivanje preko messengera i onaj zvuk kada netko pošalje “floating hearts”. Od tada stalno vidim znakove koji ukazuju na to da vara mamu, ona ništa ne zna. Mislim i da je vara sa ženom s kojom radi, ona je također u braku. > > > > Molim vas pomozite ne znam šta da radim. Ovo me izjeda već godinu dana, mrzim ga. Mama to nije zaslužila.
prije 28 dana, 09:12
Moj ti je savjet,da ne pokušavaš ništa jer će to kad tad sjesti na mjesto.Muskarci su nevjerojatno glupi kad se radi o takvim situacijama.Ne mogu ništa sakriti kako treba.Ako i uspije on,onda nece ona.
prije 25 dana, 14:40
Samo je pitanje vremena kad ce napraviti"gresku u koracima".Ako tvojoj majci nije nista sumnjivo onda je i nije briga za to.
prije 25 dana, 14:41
Recite majci,ima pravo znati,ovako ju i vi varate ako nešto znate ja sam svoga izdala i nikad nisam požalila, nisu se razveli ali on se smirio,iako je uvijek bio diktator
prije 24 dana, 20:52
Imate li neki savjet kako da joj kazem? > marina122: > Recite majci,ima pravo znati,ovako ju i vi varate ako nešto znate > ja sam svoga izdala i nikad nisam požalila, > nisu se razveli ali on se smirio,iako je uvijek bio diktator
prije 23 dana, 05:14
O tome sam i sama razmisljala. Kako ja to sve primijetim a ona ne? Ipak je to njen muz.. > danijelakau: > Samo je pitanje vremena kad ce napraviti"gresku u koracima".Ako tvojoj majci nije nista sumnjivo onda je i nije briga za to.
prije 23 dana, 05:15
1 2 Sljedeći