Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Astigmatizam i kontaktne leće

Planiram online naručiti leće. Cilindar mi je za oba oka -0,25, a na adrialece ne mogu pronaći niti jedne leće koje imaju toliki cilindar. Jel krivo gledam? Gdje mogu naći leće s tako malim cilindrima? Hvala!
prije 14 dana, 19:46
Ako nema za naručiti onda morate preko optike. Tako i ja kupujem jer mi je dioptrija komplicirana Tko vam je pročitao tu dioptriju? Obično za tako male brojeve kažu da se nosi bez astigmatizma
prije 14 dana, 19:50
Pozdrav, ja imam cilindar -0,25 i visoku dioptriju, nosim leće Pure Vision 2, meke bez cilindra i uopće ne primjetim razliku, jer za male cilindre ne trebaju posebne leće.
prije 14 dana, 06:06
Bila na pregledu, objasnila doktoru da sam htjela sama naručiti i navela upravo taj problem s odabirom cilindra. Odgovor je bio da je to "normalno" tako da je meni doktor naručio dnevne leće sa sljedećim većim cilindrom koji je bio u izborniku na stranici. Sve je on to meni lijepo stručno objasnio tako da ne znam kako bih Vama prenesla. A ovo "normalno" ne zvuči sad toliko uvjerljivo 😂 Sve te leće koje naručimo u optici su iste s Adria leće tako da.... Ja sam prvi put išla doktoru, čula njegovo mišljenje i kasnije sama naručivala 🤷
prije 14 dana, 12:55
Pošaljite mail na adria lece, pošaljite im svoj nalaz i postavite pitanje! Moja iskustva s njima je savršeno, uvijek su bili pristojni i spremni odgovoriti na svako pitanje koje sam im postavila!
prije 14 dana, 13:27
Puno hvala svima na odgovorima, korisni su. Doktorica mi je odredila dioptriju i te cilindre imam i na naočalama
prije 13 dana, 20:10
Ja imam astigmatizam i kupujem torične leće, Biofinity toric. No meni je cilindar -0.75 pa ima za odabrati. Meni je liječnica na pregledu objasnila kako naručiti i koje odabrati, možda poslati mejl Adrialeće.
prije 9 dana, 08:58
> Jagoda_letgo: > Puno hvala svima na odgovorima, korisni su. > Doktorica mi je odredila dioptriju i te cilindre imam i na naočalama Dioptrija na naočalama nije ista kao i na lećama. Leće se stavljaju na zjenicu i zato uvijek bude manja dioptrija nego na naočalama, zato bolje da posjetite liječnika za leće.
prije 9 dana, 08:59
Hvala svima
prije 3 dana, 14:02