Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Prodaja stvari

Prodate li vi sto? Gledam na oglasima, dosta malo i pogleda ima, kamoli da se sto proda, slabo to ide, a stvari vecinom sve nove a cijena duplo manja i nista 🙄 znate li jos koje stranice slicne ovoj za prodaju?
2022 08 20
Sve sto prodam trenutno prodam preko Marketplacea. Na Krpicama ide puni teze
2022 08 20
Njuškalo?
2022 08 20
Nema ti para od ovoga, čisto ko hobi možeš stavljat stvari na prodaju, ako imaš viška vremena. Previše je prodavača, malo kupaca.
2022 08 20
Probajte njuškalo,facebook(marketplace,grupe-Crvena kraljica,Daj babi kunu,Baci 8 kući te nosam) Sretno i treba puno strpljenja
2022 08 20
Ja sam pokušala kupiti haljinu za svatove. Poslala sam 10 upita za različite haljine, različitim prodavačima. ali nikakvog odgovora nisam dobila.
2022 08 21
Marketplace
2022 08 21
> Rina_07: > Ja sam pokušala kupiti haljinu za svatove. Poslala sam 10 upita za različite haljine, različitim prodavačima. ali nikakvog odgovora nisam dobila. I sama sam pokusala kupiti haljine za 2 svadbe Na kraju sam kupila u trgovini Ispalo me je jeftinije nova haljina u trgovini,nego polovna na krpicama Velika vecina bi ovdje prodala skuplje nego sto su kupili
2022 08 21
Jako slabo. Bezobrazni i kupci i prodavači. Normalni ljudi izgubili volju 😂
2022 08 21
> Rina_07: > Ja sam pokušala kupiti haljinu za svatove. Poslala sam 10 upita za različite haljine, različitim prodavačima. ali nikakvog odgovora nisam dobila. Možda su na godišnjwm,a možda im jednostavno nije stalo da prodaju,a možda su već i prodane
2022 08 21
I meni se cini da ovdje ide sve slabije...curke koje prodajete na marketplacu...stavljate li lotove odjece ili posebno artikle?
2022 08 21
Prodaja mi ide dosta slabo, ali se ne živciram... ☺️ Dosta sam kupovala na Krpicama, ali sam se pomalo i od toga ohladila... Primjetila sam kako su dosta visoke cijene. Ženice prodaju nošene stvari za otprilike 10-20% nižu cijenu nego li je artikl u dućanu, pa se kupovina zbilja ne isplati.
2022 08 21
Trazila brusilicu za nokte frendici Cijena 130 kn polovna moje krpice Ok reko pa nije strasno (neznam naravno cijene nisam kozmetičar )i slucajno joj da nije odmah na prvu pogledam na netu…ista nova niti 80 kn .Mislim sta rec
2022 08 21
slabo slabo da.. ali opet razmisljam da sam prije dodavala cesto nove krpice, a samim time sto ne dodajem nove stvari, ne ide prodaja...
2022 08 21
hej cure kako ide prodaja na facebooku? Kalo to funkcionira?
2022 08 22
1 2