Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Pribor za faks

Pozdrav, što je sve potrebno od pribora za faks?
2022 08 26
Nisam sigurna na što točno misliš, pribor za faks u smislu.. što nositi sa sobom svaki dan? Ili općenito, što sve trebaš kupiti za faks (npr taj i taj broj fascikala, planera i slično)?
2022 08 27
Najviše ovisi o tome koji ćeš fakultet pohađati. Znam da su meni za cijelu godinu bile dovoljne jedna tehnička, gumica, dvije kemijske, kalkulator, obično ravnalo i 3 bilježnice. Doduše, išla sam na fakultet gdje nitko od profesora ne provjerava što zapisuješ, to nije nužno slučaj svugdje. Ako si u mogućnosti, provjeri postoji li na Facebooku grupa od tvog faksa i pitaj nekoga s više godine.
2022 08 27
Vodene bojice i flomici
2022 08 27
> kucni_bog: > Najviše ovisi o tome koji ćeš fakultet pohađati. Znam da su meni za cijelu godinu bile dovoljne jedna tehnička, gumica, dvije kemijske, kalkulator, obično ravnalo i 3 bilježnice. Doduše, išla sam na fakultet gdje nitko od profesora ne provjerava što zapisuješ, to nije nužno slučaj svugdje. > Ako si u mogućnosti, provjeri postoji li na Facebooku grupa od tvog faksa i pitaj nekoga s više godine. Krecem na agronomski pa ne znam što trebam, koliko bilježnica i to..
2022 08 27
Nađi forum studentski i kontaktiraju neke kolega sa svog smjera. Dobro je sprijateljiti se sa starijim godinama, uvijek dobiješ korisne savjete.
2022 08 28
> Sweet55: > > kucni_bog: > > Najviše ovisi o tome koji ćeš fakultet pohađati. Znam da su meni za cijelu godinu bile dovoljne jedna tehnička, gumica, dvije kemijske, kalkulator, obično ravnalo i 3 bilježnice. Doduše, išla sam na fakultet gdje nitko od profesora ne provjerava što zapisuješ, to nije nužno slučaj svugdje. > > Ako si u mogućnosti, provjeri postoji li na Facebooku grupa od tvog faksa i pitaj nekoga s više godine. > Krecem na agronomski pa ne znam što trebam, koliko bilježnica i to.. Agronomski, koji smjer?
2022 08 29
> KreativnoSelo: > > Sweet55: > > > kucni_bog: > > > Najviše ovisi o tome koji ćeš fakultet pohađati. Znam da su meni za cijelu godinu bile dovoljne jedna tehnička, gumica, dvije kemijske, kalkulator, obično ravnalo i 3 bilježnice. Doduše, išla sam na fakultet gdje nitko od profesora ne provjerava što zapisuješ, to nije nužno slučaj svugdje. > > > Ako si u mogućnosti, provjeri postoji li na Facebooku grupa od tvog faksa i pitaj nekoga s više godine. > > Krecem na agronomski pa ne znam što trebam, koliko bilježnica i to.. > Agronomski, koji smjer? Fitomedicina
2022 08 31