Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

MOJE KRPICE HR (NOVA) grupa na Facebooku, oliko dugo treba imati račun za članstvo

Čemu takva komunikacija ?
2022 09 05
> Vikili: > Čemu takva komunikacija ? Netko nije dugo vidio k...krastavac😉
2022 09 05
Mozda je cura nedavno otkrila krpice a imala je hrpu stvari kao ma jos cu ja to nositi,zao mi "baciti" ma smrsat cu pa cu stati u to.... i na kraju krcat ormar Barem je kod mene tako bilo Uvijek mi zao "baciti" nesto ili se nadam da cu stati u to a u međuvremenu kupim jos robe I onda otkrila krpice(radim na tisku pa mi cure rekle) i shvatila zasto se nebi na ovaj način "rijesila" robe Jer ocito nikad vise necu stati u neku robu ili mi se ne pristoji tako nesto nositi....
2022 09 06
Cura je ok, lijepo je pitala, meni njen profil nije po ničemu upitan ima profila sa strašno puno odjeće i što je tu čudno volimo kupovati, nešto izgustiramo, nešto nikad neobučemo pa to je normalna stvar manje više kod svih nas, tu mi je samo djelić koliko toga ima, naravno da ne bacam skupe prave stvari malo sam lijena i slikati ako se dobro ne poslika i ne vidi se kakav je artikl. A ova spodoba sa svojim komentarom kao i ostalima je za čisti blok, a sjećam se i ranije jednom nisam mogla da joj neodgovorim bio je i čisti govor mržnje nedopustiv, tako da se samo čudim što čeka Adminka sa takvima treba po meni čisti bok , mislim da će se većina složiti samnom pa nek negdje drugdje riga tu vatru iz usta. Kome se opravdavati što objavite pa zato i jesmo tu da objavimo e što je s tom ženom to samo ona zna ali da nešto nije dobro nije sigurno ali ja bih ju blokirala. :s ;)
2022 09 06
> A ova spodoba sa svojim komentarom kao i ostalima je za čisti blok, a sjećam se i ranije jednom nisam mogla da joj neodgovorim bio je i čisti govor mržnje nedopustiv, tako da se samo čudim što čeka Adminka sa takvima treba po meni čisti bok , mislim da će se većina složiti samnom pa nek negdje drugdje riga tu vatru iz usta. > Kome se opravdavati što objavite pa zato i jesmo tu da objavimo e što je s tom ženom to samo ona zna ali da nešto nije dobro nije sigurno ali ja bih ju blokirala. :s ;) Inace ne vrijedam nikoga ali ovakve izrode treba, ne kuzim kako se neki profili nezasluzeno blokiraju odmah isti dan a ovakvima se dopustaju i godine na krpicama, treba banati nju sa cijelih krpica skupa sa svim novim profilima koje otvori naknadno.
2022 09 06
Meni nije jasno kako ima preko 500 pozitivnih recenzija, nijedna negativna? jel joj je dijete upalo u profil pa trola :-D Tu je često na forumu imala takve odurne upade da zbilja nikome nije jasno što je s tom ženom, i da zbilja nije jasno zašto Adminka ne napravi nešto
2022 09 06
> mishaa: > Meni nije jasno kako ima preko 500 pozitivnih recenzija, nijedna negativna? > jel joj je dijete upalo u profil pa trola :-D > Tu je često na forumu imala takve odurne upade da zbilja nikome nije jasno što je s tom ženom, i da zbilja nije jasno zašto Adminka ne napravi nešto Možda je kupila nečiji profil?jel to moguće? Mislim da sa ovakvim načinom komunikacije nije mogla skupiti dvije ocjene a ne 500.Ili se u međuvremenu posvađala sa glavom svojom
2022 09 06
> depikolozvane: > > Vikili: > > Čemu takva komunikacija ? > Netko nije dugo vidio k...krastavac😉 :) a jeste me nasmijali i uljepšali dan
2022 09 06
1 2