Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Svaki put mislim da me ne može ništa više iznenaditi

Pošaljem upit, ne dobijem nikakav odgovor iako se korisnica redovno prijavljuje. Pošaljem još jedan i korisnica se javi. Prvo se čudi mom pitanju, kasnije piše, obrazlaže, odgovara na nepostavljena pitanja jedino na moj konkretan upit nema konkretnog odgovora, odnosno slika koje sam tražila. Nema veze, pošto nisam dobila slike pitam za primopredaju jer joj na profilu piše Zagreb, dobijem odgovor Našice. Zar je toliko problem kada dobiješ upit za određeni artikl da potencijalnom kupcu pristojno odgovoriš i pošalješ to što traži. Evo neznam ali meni ovo nije normalan razgovor. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/e31f17535d4ee2bd263aefd16e5f5728.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/0d319b1859ce8f391c207719f242485e.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/72d321241c9500445a533cf7514f680e.jpg)
2022 09 13
Ne znam koliko korisnica ima povratnih, tako da mozda i grijesim, ali meni ovo djeluje kao da mozda i ne bi dobili ono sto bi platili...moguce da je korisnica htjela izbjec primopredaju kako bi dogovorili slanje paketa (koji mozda ne bi bio poslan nakon uplate jer nit ne postoji) 🤷‍♀️ Kako god, mene bi ovakvi odgovori odbili od kupnje jer mi djeluju pomalo bahato.
2022 09 14
I više nego bahato to bi i mene sigurno odbilo, kako da se nešto kupi a nevidiš što bože dragi., a i sumnjivo da ne može poslikati sliku, ako nemože odmah da se to dogovoriti da se pričeka, mislim da je i bolje da tu suradnju neostvarite sva je čudna. ;)
2022 09 14
Hm, obrisala je oglas :'(
2022 09 14
Ni pozdrav na početku razgovora, bahatost u svakoj rečenici.. ja bih odustala na vašem mjestu od suradnje s takvom osobom. Nadam se da ćete negdje naći druge. 🤗
2022 09 14
Ne bih s takvima niti surađivala,ako ne mozes sama uslikat svoje stvari i izmjeriti Nemoj ih ni prodavati Mogla je odgovoriti,evo slikat cu ih sad i poslati da se sve vidi Nitko ne trazi da ih slika na sebi,nego da se vidi u kakvom su stanju naocale
2022 09 14
> kozmetika88: > Ne bih s takvima niti surađivala,ako ne mozes sama uslikat svoje stvari i izmjeriti > Nemoj ih ni prodavati > Mogla je odgovoriti,evo slikat cu ih sad i poslati da se sve vidi > Nitko ne trazi da ih slika na sebi,nego da se vidi u kakvom su stanju naocale Upravo to. Niti sam tražila da slika na sebi, niti pitala za zamjenu, niti tražila popust što je ona sve napisala u prvoj poruci. Odgovara na nešto što nisam pitala a konkretno slike nisam dobila.
2022 09 14
Katastrofa, tko zna kakva muljaža bi još ispala na kraju.. Vjerujem da su vam se jako svidjele pa ste zato poslali ponovno, često i sami tako postupimo, ali možda je bolje zaobići.. Žalosno je, ali u zadnje vrijeme nitko kome smo se javile za upit ne zna kulturno pozdraviti i odgovoriti, nema ti ni bu ni mu, pozdrav bla bla. Pa onda tako ni mi, ako nam se baš sviđa artikl šturo odgovorimo, može- ne može i bok.
2022 09 14
Ja sam jucer dobila samo upit: niza cijena. Nit pozdrava, nit upitnika, nit da li moze, ma nista. Mislim si ok, tako i onako sako vise ne stane na mene i odgovorim lijepo da moze i zena se vise ne javlja. Rekla sam samoj sebi da se vise necu zivcirat radi takvih, ali mi svaki put ponovno digne tlak da netko ne moze natipkat niti bok, ako nista drugo.
2022 09 14
Ja nebih ni slala upit nekom tko ima samo sliku sa neta, to mi je već u startu sumnjivo, nije?ovako ste se samo bezveze uzrujali nepotrebno A, ne saljem upite ni curama koje u opisu profila već prijete negativnim ocjenom za ovo ili ono... Sigurno ima simpatičnijih cura koje prodaju lijepe okvire
2022 09 14
> sanjaurban: > Hm, obrisala je oglas :'( Ako mislimo na istu, ostala su joj u prodaji još 3 okvira. Onaj obrisani Google pamti. :')
2022 09 14
> katarinamartina: > > sanjaurban: > > Hm, obrisala je oglas :'( > Ako mislimo na istu, ostala su joj u prodaji još 3 okvira. > Onaj obrisani Google pamti. :') 🤣🤣🤣🤣
2022 09 14
> katarinamartina: > > sanjaurban: > > Hm, obrisala je oglas :'( > Ako mislimo na istu, ostala su joj u prodaji još 3 okvira. > Onaj obrisani Google pamti. :') je, to je ta, napokon sam savladala traženje obrisanog oglasa :')
2022 09 14
> sanjaurban: > > katarinamartina: > > > sanjaurban: > > > Hm, obrisala je oglas :'( > > Ako mislimo na istu, ostala su joj u prodaji još 3 okvira. > > Onaj obrisani Google pamti. :') > je, to je ta, napokon sam savladala traženje obrisanog oglasa :') Nije teško, brzo se nauči. Ima i kompliciranih, posebno ako mijenjaju naslov oglasa pa to malo zbuni, odnosno treba više vremena dok se pronađe, a ima i onih koji se nikada ne pronađu ili se ne može oglas otvoriti, nema opciju da možeš u povijest. Je li to ona? Je, to je ta. :') :')
2022 09 14
Znači, neka varalica ipak?
2022 09 14