Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Pomoć/savjet kako poslati paket

Pozdrav! Molim savjet ili iskustva kako poslati... pokusati cu biti kratka i jasna; dakle prodala sam prsluk zimski velicine M sa kapuljacom koja ima "macu". I to za simnoličnih 40 kn (jednom obucen placen 199 kn). u mojoj poruci navedeno da je tisak paket S 21 kn i sto bi bilo sveukupno 61 kn. Kupilica javlja uplaćeno i da joj pošaljem poštom. Nikako tisak. Prsluk sam "srolala" i skoro doslovno vakumirala i uopće je upitno da li bi stao u S kutiju, al ajd dobro ako ide u M 5 kn vise manje. no kako zahtjeva poštom tu mi se stvar zakomplicirala... nisu mi dali u vrecici da posaljem (bijela) nego moram iskljucivo u kutiju i slati kao paket. Tu se postarina povećava, a kupilica je uplatila 58 kn. (sto mi nije rekla nego sam vidjela tek kad je sjelo). kad sam ju obavijestila da nisam poslala kad sam bila u posti jer nisam imala kutiju a bila sam i ljuta i nikako nisam htjela njihovu kutiju jos placati... ona je rekla da je postarina 18 kn. nisam postom slala... kako sada da posaljem debeliii prsluk? nije to tanko kao ljetna haljina da mogu tanje sloziti.... mislim uzasno mi je to sto krpice dajemo u bescjenje a na kraju postatinu placamo kao i artikl...
2022 10 20
Slozite ga,zamotajte i zapakirajte u papir Mozda stane u neku vecu kovertu,te tako posaljite preporuceno Ne kupujem nikad ambalazu u posti,jer bi me sve to kostalo vise nego sami artikl Ili ako imate paketomat,pa tako posaljite Na zalost tu opciju nemamo svi
2022 10 20
Možete sa šaltera pošte njoj na paketomat. 19 90 kn bez obzira na veličinu i težinu. Ne mora bit njihova kutija. To samo gnjave pojedini djelatnici
2022 10 20
Pozdrav, ako imate m kutiju od tiska probajte ga u nju staviti i za kamuflirati tako da se ne vidi da je kutija od tiska jer u suprotnom neće dati da pošaljete i uvalit će Vam njihovu kutiju. Ako nemate baš nikakvu kutiju onda na žalost morate ponovno kontaktirati kupilicu da Vam uplati još dodatan novac za poštarinu. Mislim da je gospođa trebala odmah računati na to da iznos od 58 kn neće biti dovoljan da joj pošaljete prsluk koji je kako ste naveli poprilično velik. Pretpostavljam također da je gospođa znala kako se kreću cijene poštarine u pošti. Inače izbjegavam poštu i bilo kakav vid poslovanja s njima ali upoznata sam bar toliko da znam da je cijena poštarine 18 kn za pošiljku koja nije preporučena odnosno za nju se ne dobije kod za pračenje i često se takve pošiljke zagube, a cijena tih paketa ovisi o težini. Nadam se da ćete uspjeti poslati paket i da će suradnja proći kako treba. 😊
2022 10 20
Pozdrav.Često se dogodi da se mi kao prodavači zeznemo jer ne provjerimo u kakvu kutiju bi nešto stalo.Probajte poslati paketomatom.Možete s pošte na paketomat,možete s paketomata u njen poštanski ured. A ako kaže da je pt 18 kn,pitajte ju kakvo je to slanje. Možda preporučeno u kuverti 18 kn,ali prsluk ne stane u kuvertu.
2022 10 21
Baš mi je žao,dok vidim kako dolaze paketići iz Kine,i mi ne možemo tako slati.Meni su nekad dolazile stvari s krpica u običnim vrećicama,a dok sam ja tako htjela poslati,nisu mi dali. Jednom sam spakirala nešto u spužvastoj foliji i oblijelia selotejpom i poštarina bi bila duplo skuplja,da nisam uzela veliku kutiju i poslala u njoj. Ako se ne uspijete dogovoriti oko pt,a Vama nije u interesu da se riješite prsluka za male novce,vratite kupcu novac.Svi imamo svoje pravo.A za cijene pt nismo mi krive.
2022 10 21
> kozmetika88: > Slozite ga,zamotajte i zapakirajte u papir > Mozda stane u neku vecu kovertu,te tako posaljite preporuceno > Ne kupujem nikad ambalazu u posti,jer bi me sve to kostalo vise nego sami artikl > Ili ako imate paketomat,pa tako posaljite > Na zalost tu opciju nemamo svi joj nikakva koverta... ne stane. paketomat nema...
2022 10 21
> VeraM36: > Možete sa šaltera pošte njoj na paketomat. 19 90 kn bez obzira na veličinu i težinu. Ne mora bit njihova kutija. To samo gnjave pojedini djelatnici da ali nema paketomat u mjestu.
2022 10 21
> micick: > Pozdrav.Često se dogodi da se mi kao prodavači zeznemo jer ne provjerimo u kakvu kutiju bi nešto stalo.Probajte poslati paketomatom.Možete s pošte na paketomat,možete s paketomata u njen poštanski ured. > A ako kaže da je pt 18 kn,pitajte ju kakvo je to slanje. > Možda preporučeno u kuverti 18 kn,ali prsluk ne stane u kuvertu. mislim da je na obicno preporuceno slala.... ali nije ovo knjiga... bas je nabusen...
2022 10 21
> micick: > Baš mi je žao,dok vidim kako dolaze paketići iz Kine,i mi ne možemo tako slati.Meni su nekad dolazile stvari s krpica u običnim vrećicama,a dok sam ja tako htjela poslati,nisu mi dali. > Jednom sam spakirala nešto u spužvastoj foliji i oblijelia selotejpom i poštarina bi bila duplo skuplja,da nisam uzela veliku kutiju i poslala u njoj. > Ako se ne uspijete dogovoriti oko pt,a Vama nije u interesu da se riješite prsluka za male novce,vratite kupcu novac.Svi imamo svoje pravo.A za cijene pt nismo mi krive. mislim da mi se ovo cini jos najbolji savjet... vec sam bila na posti. trebam opet soci do poste. trebam naci kutiju, spakirati, omotati.. i onda da bi mi postatinu naplatili 24 kn? znaci sve to radi zarade od cca 30 kn? bas mi je krivo sto je postarina tako skupa!
2022 10 21
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/f95c5ba457220cd070bd3c89ee5a99fa.jpg) dakle proslo je kao preporucena posiljka ( doslovno sam ga stisnula u najmanju kutiju cipela) postarina je 22.50. da je gram tezi bio ili kutija veca postarina bi bila 28 kn. nije to zbog 5 kuna... nego kakvih ljudi ima... svaka cast onima koji uplate par kuna vise... a ima ih. i ovakvih koji plate artikl 40 kn i na svoju ruku zakljuce da je 18 kn za postarinu dosta... voznja, parking, cekanje u posti... radi 35 kn... i sad jos ako bude nezadovoljna dojde mi da odustanem od svega
2022 10 21
Nekad i paket može proći kao preporučeno. Stvar je u tome da je kod preporučenih manja naknada štete, ako se npr. izgubi pošiljka. Javite kako je prošlo.
2022 10 21
I slobodno kupcu pošaljite poslikani račun. Da se šalje obično, pt je 18 kn,ali onda nema potvrde da je poslano.
2022 10 21
Najbolje je kad dogovarate suradnju napisati odmah kojim putem šaljete i cijenu dodatno za poštarinu. Tako se izbjegnu nesporazumi. Za Tisak se zna točno kolika je poštarina, a za poštu se provjeri preko stranice pa ako imate doma vagu možete procijeniti koliko bi iznosilo. Ako ne, onda po vlastitoj procijeni. Ako netko namjerno uplati manje od onog što se dogovorilo tada je najbolje vratiti tom kupcu novce, pogotovo ako vam se ne isplati za 20-30 kn odlaziti na drugi kraj grada, trošiti vrijeme i gorivo za slanje paketa i to osobi koja ide po principu: ako prođe, prođe.
2022 10 21
Sve dogovorim unapred artikl i poštarinu ili ako je poklonim onda to kažem i sve uvijek 5, sve se to dogovori a ne da svatko po svom određuje., tako radite ubuduće i neće biti nikakvih problema bar ih ja nemam na sreću. :D
2022 10 21
1 2