Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Office Shoes Reklamacija

Pozdrav svima, prije mjesec i pol dana sam kupila tenisice u Officeu i nakon toliko nošenja one više nisu u nosivom stanju. Potplat se odlijepio od gornjeg dijela i sad je rupa od nekoliko cm i ne mogu se više nositi. Problem je što nemam više račun niti kutiju. Naručila sam preko weba, pa bih mogla eventualno priložiti potvrdu o plaćanju s internet bankarstva... Imate li kakvih iskustva s ovakvim slučajevima?
prije 9 dana, 20:15
Imala sam jednom sa shoebedo problem, poprilično sličan. Međutim, tenisice su se odlijepile nakon svega dva i pol tjedna. Rečeno mi je kako tenisice nemaju 'garanciju' i dobila sam vaučer za popust na sljedeću kupovinu. Nisam sigurna koliki je popust bio, ali eto..
prije 8 dana, 13:20
> fashionitem: > Imala sam jednom sa shoebedo problem, poprilično sličan. Međutim, tenisice su se odlijepile nakon svega dva i pol tjedna. Rečeno mi je kako tenisice nemaju 'garanciju' i dobila sam vaučer za popust na sljedeću kupovinu. Nisam sigurna koliki je popust bio, ali eto.. Isto je i meni bilo sa puma tenisicama u shoe be do, nakon manje od mjesec dana, ali inzistirala sam i vratili su mi novce. Nikakva zamjena, vaučer, proizvod s greškom i to je to.
prije 8 dana, 13:42
Poslali su mi obrazac za reklamaciju i moram poslati cipele kod njih na popravak. Sto mi je bizarno jer necu da mi ih popravljaju, ako i uspiju, pokidat ce se opet za dva dana. Vec vidim kako cu se natezati s njima oko ovoga. 🙄
prije 7 dana, 17:50
Poz, kada je u pitanju reklamacija, ukoliko ste kupili putem webshopa, dužni su napraviti prikup reklamirane obuće o svom trošku. Ispunite obrazac za reklamaciju, pošaljite na mail i tražite da pošalju dostavnu službu da pokupe cipele o svom trošku. To je po zakonu. Isto tako ne pristanite na popravak, jer imate pravo na povrat sredstava ili novi artikl. Takav je zakonski protokol. Sretno
prije 6 dana, 22:12
> Desinićka: > Pozdrav svima, > prije mjesec i pol dana sam kupila tenisice u Officeu i nakon toliko nošenja one više nisu u nosivom stanju. Potplat se odlijepio od gornjeg dijela i sad je rupa od nekoliko cm i ne mogu se više nositi. > Problem je što nemam više račun niti kutiju. Naručila sam preko weba, pa bih mogla eventualno priložiti potvrdu o plaćanju s internet bankarstva... > Imate li kakvih iskustva s ovakvim slučajevima? Račun bi Vam trebao biti na webshopu pod Vašom prijavom pohranjen pa pogledajte tamo.
prije 5 dana, 07:10
Ja sam imala slican problem s patikama kupljenima na e.cipele. Tenisice su obucene max 10x i pocele su se raspadati - napukla koza na vise mjesta, odljepljen don itd. Sve sam poslikala i poslala u mailu. Objasnili su mi koja je procedura i da moram ispuniti reklamacijski list i poslati vise fotki. Na rekl. listu sam morala obiljeziti da li zelim povrat novca, zamjenu, popravak itd. Trazila sam povrat novca i odobrili su mi ga. Kurir je prikupio paket. Tako da je u konacnici ispalo ok iskustvo, posteno. Racun ( potvrda o kupnji) Vam je morao biti poslan na mail pa potrazite. Nemoguce je kupiti ista preko webshopa da ne upisete mail.
prije 5 dana, 07:18
> Sandra1812: > > Desinićka: > > Pozdrav svima, > > prije mjesec i pol dana sam kupila tenisice u Officeu i nakon toliko nošenja one više nisu u nosivom stanju. Potplat se odlijepio od gornjeg dijela i sad je rupa od nekoliko cm i ne mogu se više nositi. > > Problem je što nemam više račun niti kutiju. Naručila sam preko weba, pa bih mogla eventualno priložiti potvrdu o plaćanju s internet bankarstva... > > Imate li kakvih iskustva s ovakvim slučajevima? > Račun bi Vam trebao biti na webshopu pod Vašom prijavom pohranjen pa pogledajte tamo. Da, na mailu ili pod Vasom prijavom na webshopu. Iako se ne morate prijaviti da bi kupovali na pojedinim stranicama tako da ako niste bili registrirani na njihov webshop svakako ste u koracima kupnje negdje morali upisat mail na koji je poslan racun.
prije 5 dana, 07:23
Oni sami znaju da se to nema kaj popravljati, tako da vjerujem da je to proforme napisano. Sigurno će vratiti lovu, samo treba gnjaviti, nesto kao na krpicama, ali lakše🤭🤭🤭 Jao, moja mama si je tam kupila zimske cipele, vrište od plastike, pitam se hoće li izgubiti đon negdje na cesti😂😂😂
prije 5 dana, 07:57
> Dorinaa: > > Sandra1812: > > > Desinićka: > > > Pozdrav svima, > > > prije mjesec i pol dana sam kupila tenisice u Officeu i nakon toliko nošenja one više nisu u nosivom stanju. Potplat se odlijepio od gornjeg dijela i sad je rupa od nekoliko cm i ne mogu se više nositi. > > > Problem je što nemam više račun niti kutiju. Naručila sam preko weba, pa bih mogla eventualno priložiti potvrdu o plaćanju s internet bankarstva... > > > Imate li kakvih iskustva s ovakvim slučajevima? > > Račun bi Vam trebao biti na webshopu pod Vašom prijavom pohranjen pa pogledajte tamo. > Da, na mailu ili pod Vasom prijavom na webshopu. Iako se ne morate prijaviti da bi kupovali na pojedinim stranicama tako da ako niste bili registrirani na njihov webshop svakako ste u koracima kupnje negdje morali upisat mail na koji je poslan racun. Nisam se prijavila prilikom kupovine, a mail sam obisala nakon nekog vremena jer nisam razmisljala da bi se ovo moglo dogoditi. 🙈 Poslali su mi racun pa cu ih za vikend odnijeti u ducan.
prije 1 dan, 21:32