Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Amazon, Aliexpres ili Ebay

Lijep pozdrav zanimaju me Vaša iskustva koja je stranica najpouzdanija za naručivanje, dakle da je artikl kao i sa slike i sa opisa..i koliko ste dugo čekale da Vam narudžba stigne? Kako je sa carinom?
2022 11 25
Ovisi što naručujete. Garderoba je uglavnom lošije kvalitete, ali nađe se dobrih stvari. Uvijek čitajte recenzije ako ih ima. Aliex. i Ebay uračunaju pdv u cijenu, carina se plaća iznad 150 eura (aliex ima uračunato odmah, ebay kod placanja). Ako naručujete sa američkog amazona isto ce vam uracunati sve troskove pri plaćanju, iako se ne isplati jer je skupo slanje do nas plus sve ostalo. Za dostavu ovisi kako posalju, prosjecno oko 2 tjedna za aliex i ebay, vecinu dostavlja Hp, nekad Overseas. Na povrate zaboravite, ne primaju ih svi i više cete platiti postarinu nego sto proizvod vrijedi
2022 11 25
Posijediš dok ti dođe proizvod.
2022 11 25
Kupujem na aliexpressu povremeno. Uglavnom sitnice i nista skupo jer je ionako sve lose kvalitete, a skuplje stvari se ne isplati narucivati jer po tim cijenama mogu kupiti i ovdje, bez da cekam mjesec dana da stigne, ako i stigne. Odjecu ne kupujem, probala jesam par puta i zbilja je losije kvalitete negoli je prikazano na oglasu.
2022 11 25
Probala par puta i na jednom i drugom i nikad više kvaliteta nikakva opis i slika jedno a dobijete toliko loše stvari da su doslovce za smeće barem je moje iskustvo takvo i ne pada mi napamet više ništa od njih kupiti., :s
2022 11 25
Mi smo sa Alija znali narucit dodatke za auto,dođe sve kao i oglaseno ,bez mane Kojekakve plastike,dijelovi,sijalice itd Ceka se dugo,otprilike mjesec dana,nekad manje Odjecu,obucu,nakit i to,ne narucujem,jer im je jako losa kvaliteta,na slici jedno,a uzivo strava i uzas
2022 11 25
Kod svih tih stranica je najvažnije da kupite proizvod prema recenzijama korisnika. Npr na Aliju kupci objave sliku onoga što su dobili pa možete prema njihovim slikama i recenzijama vidjeti da li neki proizvod vrijedi kupiti. Ako čitate recenzije, nemate greške što se tiče kupnje. Ja sam sa 99% paketića zadovoljna i sve je onako kako sam i mislila da bude. U bilo kojem slučaju da nešto nije onakvo kakvo se oglašava, možete tražiti povrat novaca. Aliexpress obožavam i skoro svaki tjedan kupim neku stvarčicu i u zadnje vrijeme pošiljke dođu u prosjeku od 2 tj. Neki paketići će otići na carinu, a neki neće. Tu baš i nema nekog pravila kod tih malih paketa, no najčešće se paketi prepakiraju u Mađarskoj pa s time se izbjegne odlazak paketa na carinu. Ebay više ne bi preporučila, osobno sam prije stalno kupovala samo tamo, međutim primjetno je poskupio, tako da stranicu više ni ne otvaram. Sa Amazona sam obavila samo jednu kupnju i sve je došlo bez problema, samo treba čitati recenzije.
2022 11 26
Često kupujem na aliexpresu gotovo svaki mjesec 10 tak stvari. Gledam recenzije. Od odjeće ne kupujem ako nema prije recenzija s slikom. Sve što sam kupila tako bilo je dobre kvalitete ali je onda i cijena poveća. Carinu platim nekad i na iznos od 20kn. To je ako se radi o uljima mirisnim koji često naručujem za tijelo. Bude mi krivo jer ulje košta 20kn. A carina 25kn. Uvijek za kozmetiku platim carinu. Jučer dobila i upravo platila. Garderobu više preporučujem s stranice Shein. Ima sve moderno i stvarno kvaliteta. Recenzija s slikama i uvijek je identično slici.
2022 11 26
> Valentinee2: > Kod svih tih stranica je najvažnije da kupite proizvod prema recenzijama korisnika. Npr na Aliju kupci objave sliku onoga što su dobili pa možete prema njihovim slikama i recenzijama vidjeti da li neki proizvod vrijedi kupiti. Ako čitate recenzije, nemate greške što se tiče kupnje. Ja sam sa 99% paketića zadovoljna i sve je onako kako sam i mislila da bude. U bilo kojem slučaju da nešto nije onakvo kakvo se oglašava, možete tražiti povrat novaca. > Aliexpress obožavam i skoro svaki tjedan kupim neku stvarčicu i u zadnje vrijeme pošiljke dođu u prosjeku od 2 tj. > Neki paketići će otići na carinu, a neki neće. Tu baš i nema nekog pravila kod tih malih paketa, no najčešće se paketi prepakiraju u Mađarskoj pa s time se izbjegne odlazak paketa na carinu. > Ebay više ne bi preporučila, osobno sam prije stalno kupovala samo tamo, međutim primjetno je poskupio, tako da stranicu više ni ne otvaram. Sa Amazona sam obavila samo jednu kupnju i sve je došlo bez problema, samo treba čitati recenzije. Problem s recenzijama je sto je puno njih beskorisno. Jako puno recenzija ima 5 zvjezdica bez komentara ili komentar "artikl je kao sa slike, ali nisam probala jel funkcionira", pa se bas ne mozete pouzdati u to. Ne stavljaju svi ni slike, niti se na slikama dobro vide detalji koji se primjete uzivo, npr materijal i slicno.
2022 11 27
> Desinićka: > > Valentinee2: > > Kod svih tih stranica je najvažnije da kupite proizvod prema recenzijama korisnika. Npr na Aliju kupci objave sliku onoga što su dobili pa možete prema njihovim slikama i recenzijama vidjeti da li neki proizvod vrijedi kupiti. Ako čitate recenzije, nemate greške što se tiče kupnje. Ja sam sa 99% paketića zadovoljna i sve je onako kako sam i mislila da bude. U bilo kojem slučaju da nešto nije onakvo kakvo se oglašava, možete tražiti povrat novaca. > > Aliexpress obožavam i skoro svaki tjedan kupim neku stvarčicu i u zadnje vrijeme pošiljke dođu u prosjeku od 2 tj. > > Neki paketići će otići na carinu, a neki neće. Tu baš i nema nekog pravila kod tih malih paketa, no najčešće se paketi prepakiraju u Mađarskoj pa s time se izbjegne odlazak paketa na carinu. > Problem s recenzijama je sto je puno njih beskorisno. Jako puno recenzija ima 5 zvjezdica bez komentara ili komentar "artikl je kao sa slike, ali nisam probala jel funkcionira", pa se bas ne mozete pouzdati u to. Ne stavljaju svi ni slike, niti se na slikama dobro vide detalji koji se primjete uzivo, npr materijal i slicno. Zato kupujem samo prema slikama iz komentara i onih realnih, koji su isprobali proizvod i napisali nešto više o njemu. Opet ovisi i o čemu se radi, za neke stvari za koje znam kakve će doći, komentare ni ne gledam, to kažem za neke sitne gluposti, dekoracije i slično. Sve u svemu, sa Alijem sam prezadovoljna. Odjeću ne kupujem tamo, više ove neke sitne 'gluposti' i dekoracije, tako da se ne zamaram sa istraživanjem materijala, no kad bi nešto i gledala, svakako bi kupnju temeljila na nekoliko slika iz recenzija. Ali te recenzije koje ljudi pišu, dobila sam proizvod, ali nisam isprobala... :') neka si ti dobila, ali kome to koristi :')
2022 11 27