Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Krpičaka " BillyJean" lažno reklamirali Nike Jordan tenisice

UPOZORENJE!!!! Krpičarka "BillyJean" ime Ana Kalinić, prodava NIKE JORDAN, tenisice koje su LAŽNE (što nije navedeno), i PLASTICNE a NE kožne kao sto je navedeno!!!!! Veličina je DOSTA manji kalup tako da vel. 40 je ustvari 39, jer je unutarnja tabanica je 25cm. Danas ih dobila i totalno se razočarala. Uspostavila sam komunikacija ali bez korektnog dogovora.
2022 12 02
Koliko vidim prodaje kopije u vise velicina prodaja kopija je zakonom zabranjena Naravno nakon negativne je obrisala tenisice Ukoliko doticna ne napravi povrat,obratite se adminu za pomoc I zasto se zaletavate s kupnjom,sta nikome nije sumnjivo kad netko ima vise velicina nove obuce, puno jeftinije nego sto original kosta
2022 12 02
> kozmetika88: > Koliko vidim prodaje kopije u vise velicina > prodaja kopija je zakonom zabranjena > Naravno nakon negativne je obrisala tenisice > Ukoliko doticna ne napravi povrat,obratite se adminu za pomoc > I zasto se zaletavate s kupnjom,sta nikome nije sumnjivo kad netko ima vise velicina nove obuce, puno jeftinije nego sto original kosta Hvala puno na savjet....da zaletila sam se jer trazim preko mjesec dana to kcerki kupiti i bas nigdje čak ni po Europi nema njezin broj, niti te boje...tako kada sam ugledala...pise koza, ne piše ključne riječi, "like", "lazno", "fake" itd. Skočila sam i kupila sva vesela, a ono totalno sam se razočarala.
2022 12 02
Ah ti izgovori prodajem od prijateljice, ako prodaješ nečije preuzimaš i odgovornost za to, ukoliko "prijateljica" neće vratiti novac onda ga morate Vi vratiti, stavljanjem artikla na svoj profil preuzimate odgovornost za njega. Vratite ženi novac zajedno sa poštarinom što bi po meni bilo u redu....
2022 12 03
Nista od vraćanje novca prestala je komunikaciju. Digla je sa profila Nike tenisice, imala je vise komada, i vidim danas iste tenisice, iste boje iste količine na drugom profilu MINNEM oba profila iz Splita. Samo sto je u opisu materijala stavila " poliester" a ne "koža" kao sto u prijašnjim opisu i spustila cijenu na 400kn a ja platila 600kn.
2022 12 04