Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Guess torbe

Kakva su vam iskustva sa Guess torbama? Našla sam ruksak koji mi odgovara po veličini i dizajnu, ali ne želim davati 120 eura ako će se oguliti jako brzo. Iako ta online trgovina daje garanciju, ali htjela bih nešto što će trajati nekoliko godina
2022 12 14
Imam Guess torbicu i nisam zadovoljna kvalitetom. Ogulila se nakon 3 nošenja na faks 👎 Pogledajte Aldo ruksake, ja imam i super mi je! Preporučujem i liu jo i tommy hilfiger.
2022 12 14
Imala sam Guess torbice i kvaliteta im je bila zaista očajna s obzirom na cijenu. Nikada više. Radije uložim u pravu kožu koja će ipak biti neka vrijednost za novac. Guess nikada više. Isto vrijedi i za njihovu obuću.
2022 12 14
> IvanaAnic: > Imam Guess torbicu i nisam zadovoljna kvalitetom. Ogulila se nakon 3 nošenja na faks 👎 Pogledajte Aldo ruksake, ja imam i super mi je! Preporučujem i liu jo i tommy hilfiger. Liu Jo mi je isto u izboru, imam njihovi torbu i zadovoljna sam, tako da ću vjerojatno njihov uzeti s obzirom da nije prevelika razlika u cijenu
2022 12 14
Imala sam ju ali kupljenu u Austriji, trajala je godinama. Na kraju sam ju prodala, gotovo bez oštećenja. Iskustva sa Guess stvarima kod nas su najčešće negativna, koliko sam ja uspjela čitati.
2022 12 14
> KreativnoSelo: > Imala sam ju ali kupljenu u Austriji, trajala je godinama. Na kraju sam ju prodala, gotovo bez oštećenja. > Iskustva sa Guess stvarima kod nas su najčešće negativna, koliko sam ja uspjela čitati. Moja je kupljena u Švicarskoj pa je loše kvalitete 😬😬
2022 12 14
> IvanaAnic: > > KreativnoSelo: > > Imala sam ju ali kupljenu u Austriji, trajala je godinama. Na kraju sam ju prodala, gotovo bez oštećenja. > > Iskustva sa Guess stvarima kod nas su najčešće negativna, koliko sam ja uspjela čitati. > Moja je kupljena u Švicarskoj pa je loše kvalitete 😬😬 Čini se da nema pravila.
2022 12 15
Narucivala sam direktno s Guessove stranice, male torbice su im super, a velike katastrofa, izgule se na ruckama prebrzo. Ruksaci im takoder nisu bas dobri koliko sam cula.
2022 12 17
Pozdrav, imala sam nekoliko Guess torbi i kvaliteta im je dobra. Uvijek uzmem veće crne torbe jer su mi praktičnije radi posla i nosim im najesen, zimi i pocetkom proljeca, uglavnom svakodnevno. Prva mi je trajala nekoliko sezona, kupljena je u Guess trgovini, druga dvije, a kupljena je u Fashion&friends trgovini. Obje sam prestala nositi jer su se na rubovima malo poderale/polomile, ali to me opet ne cudi jer sam ih svakodnevno koristila. Zadnju imam mjesec dana i zasad sam zadovoljna, a kupljena je preko Zalanda. Moj savjet je da ih uzmes na nekom popustu, sve gore navedene trgovine ih cesto imaju, i u tom slucaju to bude dobra vrijednost za novac 😉 Liu Jo je, sto s mog iskustva tice, ista stvar kao i Guess, makar sto se vecih torbi tice, tako da ti je zapravo isto koju marku uzmes.
2022 12 20