Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Leće informacije

Pozdrav. Zanima me koje leće koristite i koliko ih plaćate (na mjesecnoj, polugodisnjoj, godisnjoj razini)? Trenutno nosim probne lece, prvi put se susrecem s njima pa me zanima cca koliko dajete na njih. Meni nakon probnih nude u Ghetaldusu lece za pola godine 540kn. (270kn kutija po oku)
2022 12 27
Odite na stranicu Adrialeće. Tamo su najpovoljnije. Isporuka u roku dan-dva. Trenutno koristim Air optix mjesečne, a koristila sam gotovo sve sa stranice kroz godine, neke su mi više neke manje odgovarale. Tamo kupujem i otopinu za leće Gelone. Cijena ovisi o vrsti i marki leća tako da nekad nekako me izađe. Ja kupim kutiju od 6 mjesečnih leća, na oba oka mi je ista dioptrija tako da mi kutija bude ustvari tri mjeseca, mislim da dođe oko 160 kn ta kutija, ne sjećam se.
2022 12 27
> IrenaAR: > Odite na stranicu Adrialeće. Tamo su najpovoljnije. Isporuka u roku dan-dva. Trenutno koristim Air optix mjesečne, a koristila sam gotovo sve sa stranice kroz godine, neke su mi više neke manje odgovarale. Tamo kupujem i otopinu za leće Gelone. Cijena ovisi o vrsti i marki leća tako da nekad nekako me izađe. Ja kupim kutiju od 6 mjesečnih leća, na oba oka mi je ista dioptrija tako da mi kutija bude ustvari tri mjeseca, mislim da dođe oko 160 kn ta kutija, ne sjećam se. Pozdrav zanima me veličina leća može li se birati na adrialece stranici jer vidim da je opcija standard?
2022 12 27
Kaj se tamo mogu naručit i polutvrde sa svim onim dodatnim parametrima, astigmatizmom, promjerom...? Jedna polutvrda leća stoji oko 500 kn, traju dok se ne oštete ili dok se promijeni dioptrija..uvijek naručujemo u optikama u Zg
2022 12 27
> turky5: > > IrenaAR: > > Odite na stranicu Adrialeće. Tamo su najpovoljnije. Isporuka u roku dan-dva. Trenutno koristim Air optix mjesečne, a koristila sam gotovo sve sa stranice kroz godine, neke su mi više neke manje odgovarale. Tamo kupujem i otopinu za leće Gelone. Cijena ovisi o vrsti i marki leća tako da nekad nekako me izađe. Ja kupim kutiju od 6 mjesečnih leća, na oba oka mi je ista dioptrija tako da mi kutija bude ustvari tri mjeseca, mislim da dođe oko 160 kn ta kutija, ne sjećam se. > Pozdrav zanima me veličina leća može li se birati na adrialece stranici jer vidim da je opcija standard? Kod nekih se može birati veličina (ili bazna zakrivljenost) a kod nekih ne, ali to prema mom iskustvu ne igra neku bitnu ulogu u udobnosti.
2022 12 28
> sanjaurban: > Kaj se tamo mogu naručit i polutvrde sa svim onim dodatnim parametrima, astigmatizmom, promjerom...? Jedna polutvrda leća stoji oko 500 kn, traju dok se ne oštete ili dok se promijeni dioptrija..uvijek naručujemo u optikama u Zg Ja kad sam gledala mogle su se i polutvrde i tvrde naručiti.
2022 12 28
Ja ih nosim nekih 7 mjeseci.Kupujem leće u ghetaldusu. Imala sam dosta problema zato što imam osjetljive oči i najbolje su mi se pokazale Bausch&Lomb Pure vision leće i njihova Bio true vodica za leće
2022 12 31