Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

O djeci /

Tražim Play time (Qatar 2022) sličice i album

Bok! Trazim bilo koje Playtime slicice tj. kartice i album. Naime, ja do nedugo nisam ni znala za to tj. nisam obracala paznju (rijetko kupujem u Konzumu jer nam nije bas usput). Dobili smo nekoliko paketica u ducanu, ostalo je na tome. I sad dok je sve vec odavno proslo i slicice se vise ne daju, moj se lima od jedva 5.5 god svega sjetio. Svako malo stenje i negoduje da bi i on jer drugi imaju. Da jedan decko iz vrtica ima cak i vrecicu, album i sve, a on nema nist :s Ono, vrecica hehee :D No, ima svega nekoliko komada slicica s kojima ko bogec nahodava i proucava ih. I mislim si ajd, idem vidjet na net. Ne znam dal je to vise normalno ili sam potpuno van sustava, no pogledala sam na Facebook grupe razmjene kakvo je stanje i dal tko nudi slicice povoljnije ili poklanja, ali to su lude i prelude cijene. Ok, svaka roba ima svog kupca, no ovo je previse. Vidim da neki trze i cijele originalne neotvorene bunteve jos u kartonskim kutijama. Nikad nisam nista trazila po sharing grupama, poklonila sam brda stvari, pa za Ukrajinu, od televizora do na desetke vreca torbi i odjece, odjecu za djecu, pa pomoc za pse i macke, ali sad sam se eto usudila pitat dal tko poklanja slicice sa usranim nogometasima, pa su me babe brizno oribale ,:) :D Zato pitam i ovdje, mozda se nadje neka dusa kojoj nije sve u novcu i kupoprodaji nego bi radije razveselila malo, povodljivo i bedasto bice - ima li tko mozda nesto za poklonit? Album + nesto slicica? Dajem do 100 kn + dostava Tiskom. Hvala na citanju ovog poduljeg jadanja. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/cfce254cb77449b808f3ad965edcc2b1.jpg)
2023 01 22
Bok, imate na face grupama zamjene sličica životinjsko carstvo za konzum nogometaše. Pa ako je baš frka, kupite žc čokoladice i mjenjajte sličice za nogometaše.
2023 01 23
Vidim da ste iz Varazdina, ja iz Cakovca, javite u poruku koje vam fale pa vam poklonim, moze primopredaja
2023 01 23
Imam ja nekih mislim 20ak neotvorenih paketica, budem pogledala kad dodem doma danas il najkasnije sutra, samo da ih nadem pa Vam javim. Ne trebate nista platit.
2023 01 23
Oribali Vas radi ovakvog upita... danas stvarno svatko ima pristup internetu. Vrlo rijetko kupujem u Konzumu pa ne mogu pomoći sa sličicama. Na njuškalu vidim da ima u prodaji popunjen album za 55eura. x-)
2023 01 24
Imam ja nešto sličica,rado bih vam poklonila
2023 01 24