Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Prevara kod kupnje

> SamoDalmatinka: > Hej bok, evo mala pomoć. Imate pravo ime i prezime od dotične? Google čuda čini. > Naći ćete broj mob sig, ako ne, uci u sve grupe Zd županije i objaviti dotičnu te tražiti neki kontakt, ako je nađete na fejsu, slati poruke njenim kontaktima, objavljivati što vam je napravila pa ako ima srama imalo, vrlo brzo će vam se javiti bez brige. > Sretno! Pokušala, ali osoba je nažalost muško i zove se Ante Čirjak. Zadar ih je prepun tog imena i prezimena😕
2023 02 07
Jeste sigurni da je dečko baš iz zadra? Mislim ako vam je lagao spol, vjerovatno je lagao i grad..
2023 02 07
Banka ima sve podatke. Pitajte. Ipak ste na račun te osobe uplatili novce. Možda Vam iziđu u susret.
2023 02 08
Prijaviti prevaru u banci mislim da ce vam vratiti novac Neznam dali to ide ko sa onim rendom igricama za 1 EU (imala situaciju)i skinuli mi mislkm 24 EU ja banku da 1 EU sam odobrila ostalo nisam i dobila provrat .Kazem neznam dali je to isto ali pokusajte sa bankom na taj način . Sretno
2023 02 08
Profil Kixykixxy je prevara. Nakon poslanog novca nikad se nije javila..
2024 09 26
Pazite se prevare. Evo primjer
2025 02 26
MartinaZalac 👋 Mojekrpice | Imamo odlične vijesti! 🎉 Vaša prodaja je uspješno završena. Kupac je kupio vašu narudžbu putem Posta i već ju je platio, uključujući troškove dostave. Proizvod je sada spreman za slanje. ✔️ Molimo, učinite sljedeće kako biste dobili novac za proizvod: 📨 Idite na poveznicu da biste skenirali QR kod i potvrdite transakciju 🧾 Uklonite oglas nakon uspješnog primitka sredstava. 📩 Pošaljite proizvod nakon uspješnog primitka uplate. 📱 Kako biste dobili uplatu za vaš proizvod, idite na poveznicu i ispunite obrazac u sljedećih 24 sata. Slijedite ovu poveznicu i upute korisničke podrške, i dobit ćete novac za proizvod. 🙍‍♀️ Podaci kupca: Ime: Ada Posavec Adresa: Baranjska ulica 30, 52221 Vukovar (Ova poruka je automatska) Zahvaljujemo vam na korištenju naše stranice! S poštovanjem, tim Mojekrpice ❤️
2025 02 26
I ja ču se uključit i zelim da se profil Tonkatockica stavi na crnu listu Prodavala je tude slike pod svoje, nakon primljenih uplata nit nje nit njenih objava Daje kod za uplatu na ini ili tisku pod imenom Antonela Tonkovic Ja sam za isti artikal kao i cura s kojom sam stupila u kontakt, a ko zna koliko ih jos ima sta su nasjele, ostale smo obe bez 55 eura i torbice koju je doticna navodno prodavala, a sigurna sam da nismo jedine. Znog ovakvih stvari definitivno odustajem od ikakve kupnje ovde Bolesnika na svakom koraku, sramotno i źalosno s čim se ljudi bave! Ugl sav razgovor sam poslala admunu i nadam se da taj profil vise nece bit ovde
2025 03 07
1 2