Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

ĐUMBUS NA STRANICI

Pozdrav curke. Svi se žalimo kako stranica ne funkcionira i kako u radu admina ima puno propusta (što nije netočno) ali što je sa samim korisnicama?. Što poduzima svaka od nas da bi ta stranica bolje funkcionirala?. Prvenstveno su ovdje admini da se brinu o funkcionalnosti stranice ali također svaka od nas imam odgovornost koja počinje od našeg vlastiog profila. Odmah da kažem nisu sve curke ovdje na stranici neodgovorne. Kako očekujemo da će stranica funkcionirati savršeno ako je ona pretrpana artiklima koji su prodani a nisu obrisani, na forumima se nalazi hrpa tema koja je zastarjela i nitko u njih ne ulazi, u omiljenim ima tisuće stvari koje je nemoguće prelistati itd? . Kako očekujemo da će stranica pored takvih stvari funkcionirati?, pa i mobitel nam se zblesira kad se na njemu nakupi hrpa gluposti. Što se više stranica krca to ona slabije funkcionira i otežava svima nama da ju koristimo bez poteškoća. Ima li smisla držati na stranici prodane artikle, ostavljati teme na forumima koje nitko više ne otvara, zatrpavati omiljene stvarima koje će se teško prelistati a vi ste sami na pola njih zaboravili?. Uz to sam sigurna da većini vas u inboxu stoje poruke od suradnji na koje ste odavno zaboravile. Neka Vam ne bude teško obrisati prodane artikle, izbrisati temu na forumu kad ona zastari ili vidite da je izgubila svoju svrhu, tu i tamo "počistiti" omiljene, napraviti čistku inboxa. Pozivam sve da naprave čistku svog profila za koju vam treba cca 10-ak minuta a adminima će olakšati posao, najbitnije od svega stranica će prodisati i bolje će funkcionirati. Svaki ormar treba generalku da se ne raspadne pa hajdemo i mi napraviti istu ovog našeg virtualnog da nas služi još dugo dugo. Nadam se da se nitko neće uvrijediti i osjetiti prozvanim, no činjenica je da je stranica krcata svakojakim stvarima koje otežavaju njen rad. Primimo se svi skupa posla da možemo uživati u skrolanju stranicom uz kavicu.
2023 02 05
Kako se drugim stranicama to ne događa, funkcioniraju normalno i nema đumbusa?
2023 02 05
Nisam shvatila ovo s omiljenima koji se ne mogu prelistati? Nekoć se i to moglo. To što se sada ne može nisu krive korisnice koje imaju masu omiljenih artikala. Nekoć su se vidjele na profilu negativne, neutralne, pozitivne... nije se moralo tražiti negativnu u moru pozitivnih. I, da, kako jedno njuškalo nema svako malo padanje sustava, krivo preračunavanje kuna i eura i ostale gluposti kojima se mi ovdje moramo baviti i same odgonetnuti kako naštimati kad nastane neki problem. :') Za brisanje tema i općenito čišćenje foruma/stranice tu su adminka i moderatori valjda. Neka se i pošalje mail upozorenja profilima koji tu nisu godinu dana prijavljeni da će im se profil deaktivirati i nek i takve pobrišu.
2023 02 06
Je, najbolje da moderiram forum. Inace, prvi put cujem da clan moze obrisati temu na forumu.
2023 02 07
> Desinićka: > Je, najbolje da moderiram forum. Inace, prvi put cujem da clan moze obrisati temu na forumu. Naravno da može svatko svoju temu obrisati, i to je neki pomak.
2023 02 07