Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

iskustva sistematski - Zagreb

Pozdrav, da li je netko bio na sistematskom u Poliklinici Life ili Ultrazvuk-Tarle ? pa da mi kaže iskustva. Ili u nekoj drugoj privatnoj poliklinici u Zgu, a da ste bili zadovoljni/nezadovoljni. Puno hvala.
2023 02 15
Pozdrav! Bila sam na jednom pregledu u Croatia poliklinici - i jako sam zadovoljna bila... I pristupom, i obavljenom pretragom, te brzo dostavljenim nalazom. Na sistematskom prije godinu dana, također tamo, poslodavac nam je to osigurao. Inače ne podnosim vađenje krvi, nije da padam u nesvijest, no krenem se nekontrolirano tresti, jednostavno ta igla i krv me izbezume. :,'( Naravno da mi se to na licu vidjelo pa je sestra bila izuzetno nježna, te nije ubrzavala kao po na traci ... Pritom, nisam pola h u laboratoriju bila, možda 5min duže nego prosječni pacijent. :') Uglavnom, sve preporuke baš za njih. Prije koju godinu sam bila i u poliklinici Aviva, dala bih im prolaznu ocjenu. Sad malo čitam recenzije i jako su loši postali. Manjak osoblja, što već... Tako da, Croatia za mene!
2023 02 15
ja imam svake godine sistematski koji mi plaća firma,,,možemo izabrati poliklinike razne,,,ja sam bila u Croatia i Novamed...obje su dobre ali dala bi prednost Novamed jer je manji stres :-)
2023 02 15
Već godinama idem jednom godišnje u Medikol na Šalati....izuzetno zadovoljna :)
2023 02 15
Svima puno hvala na odgovorima <3
2023 02 16
> jurica2020: > Svima puno hvala na odgovorima <3 Ako vas zanimaju detalji javite mi se u inbox
2023 02 16
> jurica2020: > Pozdrav, da li je netko bio na sistematskom u Poliklinici Life ili Ultrazvuk-Tarle ? pa da mi kaže iskustva. Ili u nekoj drugoj privatnoj poliklinici u Zgu, a da ste bili zadovoljni/nezadovoljni. > Puno hvala. Croatia poliklinika Zagreb - odlična usluga
2023 03 03