Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

O djeci /

Aptamil Comfort i problem s bocicama

Cure, molim savjet. Beba mi je trenutno na formuli, Aptamil Comfort (gušća je od ostalih formula). Stara je 1 mjesec i 8 dana. Muku mucimo s bocicama. Probala sam sve i užas. Najviše joj odgovara Dr.Browns usko grlo. Najveći problem nam predstavlja sisač. Jedinica ide presporo, nervozna je na bočici, mlati i rukama i nogama. Hranjenje traje po 40 min jer ona zaspe par puta tokom jela. Naporno joj je toliko vući. Dvojka joj ide prebrzo, isto je nervozna jer ne uspije sve progutati. Pojede za 5,6min. Hranu više ne želim mijenjati jer sam već jednom promijenila. Ova joj paše za grčeve i zatvor. Je li imao tko sličnu situaciju i kako ste riješile? Znam da se ne smije stavljati više vode kao ni manje formule. Također znam da se ne smije ni iglom povećavati rupica.
2023 06 03
Mi koristimo isto dr. Browns bočice. Probali smo i neke druge, ali ispočetka nije išlo. Mislim da nema razlike ni kod širokog grla, jednostavno su sisači takvi. Nisam upoznata s Aptamilom, mi smo na Bebimilu. Ali ako je tako gusta formula, ne znam kako bi neke druge bočice bile uspješnije, npr. Philpsove s više rupica isto dosta sporo propuštaju mlijeko. Kod nas je Aventova dvojka bila toliko spora, a kod dr. Browns je dvojka prolazila normalno. Nadam se da će vam se javiti neka od mama koja ima iskustva s Aptamilom. Mi smo imali poteškoća jedino s prelaskom Bebimila sa dvojke na trojku (isto je razlika u gustoći), sisači razine dva i tri nam nisu više odgovarali. Naručili smo sisače razine 4 preko jedne stranice, a do tad smo se mučili s trojkama. Ja sam to riješavala na način da sam onu četkicu za pranje koja se dobije uz bočice iskoristila tako da sam s njom pri svakom pranju bočice prošla unutar sisača. Sisači su gumeni i elastični pa se ne morate bojati da će puknuti. Tako sam ih nekako razradila i dodatno očistila masnoću unutar njih pa je bolje prolazilo mlijeko. Ne vidi se to ništa na prvu, ali kod nas je tako bolje funkcioniralo dok nam napokon nisu došli sisači br.4.
2023 06 03
Ovo su te četkice koje se dobiju uz njihove bočice ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/0fff853d76cfc41347fc19420a503900.jpg)
2023 06 03
Pozdrav! Mi smo promijenili brat bratu 20 sisaca (iz nekih drugih razloga, ali slicno je bilo - nikako naci pravi mlaz koji bebacu odgovara). Nemam neki pametan savjet osim kupujte sve redom pa sto vam bude odgovaralo. Nama su se najbolji pokazali sisaci od Mam. Ako imate Avent bocicu ne morate kupovati Mam bocicu jer Mam sisaci idu i na Avent.
2023 06 13