Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Ignoriranje kupaca

Pozdrav svima, nisam ovdje dugo i do sada su mi sve kupnje prošle odlično, cure odgovaraju brzo i kupnje su prošle super. Prije nekih 5 dana s jednom curom sam započela razgovor i u početku je sve okej bilo, ali onda me ona počela ignorirati i vidim da se ulogira normalno, ja sam joj poslala par poruka i čak i stavila svoj broj da nam bude lakša komunikacija, no ništa. Da joj se opet javim, iako mislim da da od toga ništa ili da ostavim neutralnu ili da ništa ne napravim?
2023 06 04
Najbolje ignorirati takve osobe, nastaviti dalje i prodati prvom sigurnom kupcu koji se odluči na uplatu. Svoje vrijeme ne treba trošiti na rezervacije, dugotrajna dopisivanja s osobama koje ne znaju verbalizirati što žele. Osobno više ne dajem privatni broj mobitela, jer se sve može riješiti ovdje u nekoliko poruka, ako osoba s druge strane to želi. Na prvi znak otežane komunikacije i zavlačenja odbijam daljnju suradnju, neovisno o tome jesam li kupac ili prodavač. Ovo Vam govorim i ako mislite prodavati stvari. Ako komunikacija s prodavačem teče sporo, zamislite kako bi se slanje paketa teško realiziralo.
2023 06 04
Mozda je vec prodala stvar za koju ste se javili A neki jednostavno prestanu odgovarati bili kupac ili prodavac Ne treba se zamarati
2023 06 04
Vjerojatno je već prodala, a nema dovoljno kulture da onda to i napiše tako. Osobno mislim da svakome treba odgovoriti, a pogotovo ako ste već bile u dogovorima oko artikla, onda posebno nije fer da se prestane javljati odjednom i ne napiše makar u tri riječi da je prodano, zaista na svašta ljudi spadnu... Ne možete ništa, povratne informacije za neodgovaranje na poruke se ne daju, moj prijedlog je da odustanete od toga, probate taj željeni artikl potražiti negdje drugdje i ne zamarate se onim prodavačima koji su neozbiljni, nego potražite suradnje kod onih kojima će biti drago ostvariti suradnju :)
2023 06 04
Imam sličnu situaciju, pokušavam kupit nešto već dva tjedna, i nikako, javljam se da želim kupiti, ali odgovora nema, dva puta sam poslala, sad mi je neugodno dalje slati, a u tražilici izbaci artikl samo kod te korisnice. Šteta, da bar odgovori bilo što, ovako se logira i ignorira.
2023 06 04
Jedno vrijeme nekima nisu dolazile poruke.
2023 06 04