Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Novi dizajn :)

> malllaaaa: > Zašto svima piše "Oko" na profilu? Kad je google translate preveo "About"
2024 04 20
Artikli se ne mogu brisati. U cemu je problem
2024 04 20
Sporo se stranica ucitava i sve sporo otvara. Tako ne bi trebalo biti. Bas frustrirajuce...
2024 04 20
Prelose.... Jako sporo lista stranice i ucitava izabrano i ne mogu viditi favorite drugima više.... Kad stavljas novi artikal sve previse priblizi
2024 04 20
Vratite na staro
2024 04 20
Loše
2024 04 20
Pa zašto ovako sporo očitava artikle? Nemoguće je staviti da se pregledava više artikala po stranici 🙈🙈 a trebaju mi se neke zene javit, a ne znam jesu li uopće dobile poruke🤔🤔
2024 04 20
Kako možemo pregledati tko ima naš artikl među omiljenima? Vidim da piše na profilu koliko njih ima, ali kad se uđe u artikl, nigdje ne vidim opciju za vidjeti tko. ..?🙈
2024 04 20
Molim vas vratite na staro..stranica jako steka i uopce nije funkcionalna☹️☹️
2024 04 20
Admin!!!!!da malo pojasnite situaciju
2024 04 20
A gdje su razgovori? Ne mogu to otvoriti ni naći?
2024 04 20
> ValerijaDM: > Iskreno, ni meni se ne sviđa, izgleda nekako bezlično... Ali tko nas korisnike uopće i pita :') > Mislim da je dosadašnji izgled stranice sasvim korektan, a jedino što je nedostajalo je aplikacija. Istina.. ne sviđa se ni meni, monotono, a šteka koma ..
2024 04 20
Zasto se mijenja nesto sto solidno funkcionira a niste jos napravili aplikaciju u 2024. god? Korisnik sam preko 10 god i dalje ste na mrtvoj tocki. Ova plava boja djeluje suvise ozbiljno za jednu fashion stranicu. Tko god vam je radio dizajn momentalan otkaz.
2024 04 20
Bože sačuvaj! Dizajn s početka stoljeća. Apsolutno neprivlačno i ne pozivajuće...šteta...
2024 04 20
Kad već kopirate Vinted (ili je Vinted možda kupio Moje Krpice), kako to da su mi iste fotografije tamo oštre, a ovdje mutne i zumirane? Radi li se išta po tom pitanju? Stranica izgleda fejk zbog toga. Na stranu i beživotan layout, funkcionalnost stranice je nevjerojatno loša, teško se snaći, a sve se tako sporo otvara. A vjerujem da mnoge korisnice još nisu ni uspjele pronaći forum! Prije je bio vidljiv i pristupačan, sad je na dnu stranice. Razlog? Ne samo da nećete privući nove korisnike, već tjerate i postojeće. Šteta stranice...
2024 04 20
1 2 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 49