Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Novi dizajn :)

Vrlo loše dizajnirano i učinjeno. Na starom profilu nije bilo toliko reklama. I to neznsm na kojem jeziku. Šta je ovo pobogu? Prestašno. Neda mi se uopće ići na profil jer neprestano iskaču reklame koje se teško maknu na iksić. Užas !! ŠTETA
2024 09 21
Mene iskreno najvise zanima zasto mi stranica dekopresira ili sto god napravi sa slikama? Znaci slike budu savrsene, ali kada uploadam tu istu sliku bude uzasna, pikselizirana, kao da sam ju slikala sa nokiom iz 90ih..... :,'(
2024 09 24
Od prelaska na novi dizajn do danas ostvarila sam samo jednu prodaju, dok sam prije prodavala po više artikala na tjednoj bazi. Ne čudim se što nema prodaje kad skoro uopće nema niti pregleda.
2024 09 25
Da jako malo pregleda, a previše reklama koje iskaču sa svih strana i jako je teško čitati poruke, baš zamorno. Stari dizajn mi je bio puno ljepši, pregledniji i lakši za komunikaciju
2024 10 03
Kad se ulogiram nema mi inboxa?? Odustajem, ako ovako izgleda web site u 2024, rekla bih da ga je postavio netko tko nema veze s web dizajnom. Bitne su mu samo reklame. Strašno.
2024 10 05
Žene, ima li šanse da se pogleda više od 12 nečijih omiljenih??
2024 10 05
> sanjaurban: > Žene, ima li šanse da se pogleda više od 12 nečijih omiljenih?? I meni fali ta opcija. Ako mi se neciji proizvod svidja pregledala bih sta ima u omiljenima i ponudila zamjenu ako imam isto. Sad to ne mogu vidjeti. Fali mi i to da se kod svih korisnika vide ocjene bez ulaska u profil
2024 10 06
Pisem opis artikla i ne vidim sta pisem jer mi se stalno mice ekran. Iskljucim reklamu a u pozadini govori na mađarskom i ne mogu iskljucit. Katastrofa od nove stranice, znaci umjesto da je bolja, nema ni jedne stvari koja bi u usporedbi sa proslom stranocom dobila bolje ocjene
2024 10 06
Da li još netko ima problema sa označavanjem proizvoda kao prodano ili brisanjem proizvoda? Znači po 4-5 puta moram klikunti na ikonu da se nešto dogodi. Zatim, da li se i vama pri stvaranju oglasa za novi artikal slike uredno učitaju pod 90 stupnjeva. Odnosno dok sam još u oglasu slike su učitane normalno, ali odmah nakon objave kad uđem u oglas slike su okrenute za 90 stupnjeva. I tako za svaki kreirani oglas ja moram ponovno ući u oglas, izokretati slike i ponovno objaviti. Dupli posao bez veze.
2024 10 10
> IvonaKarasov: > Da li još netko ima problema sa označavanjem proizvoda kao prodano ili brisanjem proizvoda? Znači po 4-5 puta moram klikunti na ikonu da se nešto dogodi. Zatim, da li se i vama pri stvaranju oglasa za novi artikal slike uredno učitaju pod 90 stupnjeva. Odnosno dok sam još u oglasu slike su učitane normalno, ali odmah nakon objave kad uđem u oglas slike su okrenute za 90 stupnjeva. I tako za svaki kreirani oglas ja moram ponovno ući u oglas, izokretati slike i ponovno objaviti. Dupli posao bez veze. Meni se ta obadva problema događaju a uz to imam problem i sa slanjem poruka preko mobitela. Jučer sam jedva uspjela odgovoriti na upit.
2024 10 10
> IvonaKarasov: > Da li još netko ima problema sa označavanjem proizvoda kao prodano ili brisanjem proizvoda? Znači po 4-5 puta moram klikunti na ikonu da se nešto dogodi. Zatim, da li se i vama pri stvaranju oglasa za novi artikal slike uredno učitaju pod 90 stupnjeva. Odnosno dok sam još u oglasu slike su učitane normalno, ali odmah nakon objave kad uđem u oglas slike su okrenute za 90 stupnjeva. I tako za svaki kreirani oglas ja moram ponovno ući u oglas, izokretati slike i ponovno objaviti. Dupli posao bez veze. Je, to malo šteka, meni uspije iz 2. ili 3. puta....
2024 10 10
> IvonaKarasov: > Da li još netko ima problema sa označavanjem proizvoda kao prodano ili brisanjem proizvoda? Znači po 4-5 puta moram klikunti na ikonu da se nešto dogodi. Zatim, da li se i vama pri stvaranju oglasa za novi artikal slike uredno učitaju pod 90 stupnjeva. Odnosno dok sam još u oglasu slike su učitane normalno, ali odmah nakon objave kad uđem u oglas slike su okrenute za 90 stupnjeva. I tako za svaki kreirani oglas ja moram ponovno ući u oglas, izokretati slike i ponovno objaviti. Dupli posao bez veze. Da, da i da. Pa onda mi se dogodi i da od 5 slika mi učita 2, pa da se uopće ne uploada, pa sve ispočetka. Pa su onda i kategorije iritantne za postaviti jer su tako zbite da dok npr označiš pod žensko, pa ideš prema dolje dodaci, opet ti se otvara prva kategorija i tako se preklapaju, pa onda se mora stalno manevrirati između tih opisa. 😑
2024 10 10
Prije sam često koristila krpice, sada teška katastrofa, nepregledno, hrpa reklama, ne možeš kliknuti sve se pomjera što od reklama što od lošeg dizajna. Naprosto ne mogu vjerovati da je netko napravio ovako lošu stranicu. Jednostavno više nema smisla. Na svu sreću sada postoji Vinted, milina.
2024 10 16
KOME I KAKO UPLATITI DA NASTAVIM KORISTITI OVU STRANICU DA NIKAD VIŠE NE ISKAČU REKLAME ? Vrijeme potrebno da se razgledaju artikli ili uploadaju novi se drastično produžuje i gubite korisnike tako.
2024 10 17
Sve je unisteno!!! Moje krpice su nazalost proslost!!!
2024 10 19
1 2 ... 45 46 47 48 49