Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Novi dizajn :)

Katastrofa od stranice i dizajna. Slike artikla kojeg namjeravam kupiti nemoguce je normalno pigledati i pivecati jer slike bjeze. Iritantno. O reklamama koje oskacu ko putevi poslije kise necu ni govoriti. Steta, velika steta.
2024 10 21
I ja sam nezadovoljna. Ne da se urediti oglas .. objave su mi bez slika (a slike su priložene) .. čak na prvoj stranici samo vidim naslov, ali niti 1. sliku .. iskreno recite RADITE LI NA TOME DA TO POPRAVITE ILI DA PRESTANEMO OGLAŠAVATI OVDJE? Hvala i svako dobro želim
2024 10 24
Zaostajete za konkurencijom debelo, naletim ovdje eto cisto da pobrisem oglase prodane na vintedu i drugdje. Jedva ista da napravim od reklama. A vi uvodite nebitne promjene 🤦‍♀️
2024 10 25
Ja se, na mojbutik. si uopće ne mogu ulogoriti. Krpice su još uvijek meni vidljive. Poruke s slikom ne mogu slazo.. Što je problem?
2024 11 16
> OrhiZg: > I ja sam nezadovoljna. > Ne da se urediti oglas .. objave su mi bez slika (a slike su priložene) .. čak na prvoj stranici samo vidim naslov, ali niti 1. sliku .. iskreno recite RADITE LI NA TOME DA TO POPRAVITE ILI DA PRESTANEMO OGLAŠAVATI OVDJE? > Hvala i svako dobro želim Podrška
2024 11 16
Bok, imate teški bug - pokušavam "odlajkat" stvari iz omiljenih - jer su prodane, a on mi ih ponovno "lajka" i sad imam neke stvari po par puta u svojim Omiljenima - umjesto da ih nemam više uopće ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/94f6d11e8559a2b15ff9d6e362a66f03.jpg)
2024 11 19
Da bi bilo još bolje, ti oglasi više niti ne postoje... ali ih ne mogu nikako odlajkati...
2024 11 19
I meni tako isto 🙄
2024 11 19
Zašto slike u oglasu više nisu vidljive ako označim da je prodano? Nema smisla.
2024 12 17
Navodno ti oglasi više nisu vidljivi na tražilici.
2024 12 17
Ali i dalje je vidljivo u tražilici (barem meni), opet nisu ništa postigli s time. Još nešto, upravo sam pokušala staviti sliku u temi Tražim/Kupujem i ne funkcionira ni to, ne ostaje slika 🤯
2024 12 17
Stari dizajn definitivno je bio pregledniji i lakši za komunikaciju , neznam čemu sve to kad korisnice polako odlaze tj. većina se svakodnevno prebacuje negdje drugdje nezadovoljsvom svega što se ovdje događa, :,'( Pa ako imaš nešto dobro čemu sve to i ništa se ne postiže osim ljutnje korisnica. na tehničke probleme koji su manje više svakodnevno. :,'(
2024 12 17
Ne mogu dodati fotografiju ....nikako da se uplodaju slike...u razgovor...je li još nekome tako
2024 12 20
Kad će se slike moći dodati u rubrici Zamjena nekrpičastih stvari?
2025 02 02
Zašto na slikama artikla se pojavljuje znak "P" od Pinteresta?? Kako to maknuti?
2025 02 18
1 2 ... 46 47 48 49