Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Novi dizajn :)

> Magieli: > Ne vidi se kome smo ostavili povratne. Nadam se da to neće tako ostati :( Da, jucer mi se desilo pisem povratu korisnici i kaze mi da mogu ostaviti samo jednu ocjenu nisan uopce skuzila da smo vec prije suradivale. Vas sam zapamtila jer sam kupila od Vas PREDIVNU twin set haljinu nazad 4-5 godina i danas mi je jedna od najdrazih <3 Najvise me iritira sta ne mogu izlistat 200 artikala nego 20 i onda ic na drugu stranicu to je iscrpljujuce, i sporo odustanem posli 2. stranice.Katastofa.
2024 04 20
> katarinamartina: > Meni na vašem profilu fotke skroz ok, niti jedna nije mutna. Pa opet gledajte moj profil, ja vaš i tako to. Ne razumijem cemu sarkazam. Pa dal Vi niste samo korisnik ovdje kao i ja? Nemojte me uvjeravati da Vam slike nisu mutne jer nema smisla. Ovo je stvar preinaka tj. lose teme koju su upotrijebili, a nisu sposobni prilagoditi je kako bi ispravno funkcionirala. No, tko zapravo stoji iza Krpica? Rumunji, Madjari? Zaboravila sam. Zato i sve skupa izgleda kako izgleda. Edit: Litva ipak 🙄
2024 04 20
Zašto svima piše "Oko" na profilu?
2024 04 20
> malllaaaa: > Evo par ideja što bi se moglo uvesti kao novina skupa sa novim dizajnom. > Primjerice: > 1 : razdvajanje neativnih, neutralnih i pozitivnih ocijena gdje bi se mogla birati skupina, eventualno uvesti postotak pouzdanosti prodvača, što je bilo i prije > 2 : definitivno potamnjivanje ili pozadine ili slova praćenih i nedavnih tema, slabo se vidi (možda vraćanje ružičastih detalja?) > 3 : uvesti opciju komentiranja artikala, sa opcijom odgovora na komentar ILI opcija ocjenjivanja artikla, tipa palac gore/dolje i statistika istih (tipa 90% korisnika je ocijenilo pozitivno ovaj artikl) i da i taj kriterij skupa sa brojem komentara bude uvažen prilikom ulaska na listu "najpopularniji artikli", ne samo broj pregleda > 4 : jasno vidljivo upozorenje administratora koje su opcije korisnicima na raspolaganju u slučajevima problematičnih suradnji i da se portal ograđuje od materijalnih i nematerijalnih šteta > 5 : da npr. aktivni profili od preko 10 godina na Krpama automatski postaju VIP korisnici i dobiju opciju sortiranja stvari po kategorijama i eventualno druge beneficije zbog vjernosti godinama > 6 : da bude ponuđena opcija prodavaču da mu bude vidljivo na profilu opcije plaćanja koje on preferira (npr. Trustap, paypal, unaprijed, WU, bankovni račun, bonovi ... ) & kao i opcije slanja (npr. Hp, Tisak, kurirske službe, autobus...), da li postoji mogućnost slanja za inozemstvo & def. da se ugasi opcija Trustapa za one koji to nisu odabrali u tim postavkama i da novi članovi nemaju mogućnost tako uplatiti novac > Neke od opcija koje bi po mom osobnom mišljenju jako bile korisne za portal. Apsolutno se slažem sa svakom stavkom👌 Evo jasnih i konstruktivnih prijedloga, ne treba gubiti vrijeme na razmišljanje kako poboljšati sve skupa.💪
2024 04 20
Prethodni izgled stranice je bio sasvim u redu, trebalo je samo napraviti aplikaciju. Ovo je iskreno zbunjujuće i nepregledno. Nadam se da ćete vratiti "stari" izgled stranice🙏
2024 04 20
Ostao je stari logo na kartici preglednika, i dalje imamo tagove i to krive, kategorije ne rade dobro, i dalje ne možemo sortirati ocjene (pozitivne su odvojene, za negativne se još uvijek mora probirati po svim ocjenama), i dalje ne možemo ostaviti više od jedne povratne Nego, što smo popravili od svih problema koje imamo u zadnjih 10 godina? Anyone? 😁
2024 04 20
Da moram ocjenjivati novi dizajn i ukupno korisničko iskustvo, bila bi to jedva dvojka, poklonjena dvojka za prolaz. Nepregledno, nečitljivo, sve izokrenuto, meniji skroz ispremiješani, ništa nije user friendly. Ako se ide u novi dizajn onda bi sve trebalo biti za stepenicu više, a ne puno stepenica niže od trenutnog dizajna ☹️
2024 04 20
Mene ko UX dizajnera bole oči kad gledam ovaj “dizajn” 🤣 nije ni prošli bio nešto, al valjda bi novi trebao biti bolji, a ne gori. Iskreno se nadam da ćete popraviti…
2024 04 20
Nekako imam osjećaj da je svaki novi dizajn lošiji i nepregledniji od starog. Bila sam zaljubljena u onaj prvi, na drugi sam se jedva priviknula a ovaj mi je totalno bezličan i nepregledan. Nadam se da će se nadograditi i biti prepoznatljiv kao i do sada
2024 04 20
Ne sviđa mi se novi dizajn stranice, osim toga, maknite već jednom ovaj odabir slanja kod postavljanja artikala.
2024 04 20
Šta su Vam ovo dizajneri i programeri naplatili? Bolje bi bilo da mjenjate ekipu s kojom radite!
2024 04 20
Jako loše, nepregledno, slike mutne,baš nekako zamorno.. prije bi za odmorit glavu usla pa skrolala sad je toliko loše da neman volje duze od par minuta bit na stranici.
2024 04 20
Lose,lose 🤨
2024 04 20
Lose, nepregledno i strahovito sporooo. Vizualno bezlicno. Zao mi....
2024 04 20
Uzas. Nakon par minuta zaboli glava al doslovno.
2024 04 20
1 2 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 49