Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Prehrana, recepti, ekologija /

Recept za buttercream

Da li netko ima dobar recept za buttercream i da li se u buttercream mogu dodati izmiksane jagode?
2024 06 18
Pa nije to baš kompliciran recept šečer u prahu i puter. A, sirup od jagoda može preko toga
2024 06 18
> PretrpaniOrmar: > bilo koje voće će kremu samo razrijediti zbog visokog udjela vode i onda ništa od kreme. Ako želite dodati neke voćne okuse radije koristite liofilizirano voće A da li može marmalada od jagoda? I, hvala na odgovoru! ☺️🤗
2024 06 19
> Nitospitos: > Pa nije to baš kompliciran recept šečer u prahu i puter. A, sirup od jagoda može preko toga Znam da nije, mislila sam možda netko ima kakvu fintu da se dio putra zamijeni s nečim, pa da krema nije toliko teška sada po ovoj vrućini. ☺️🤗 Mislila sam umiješati žlicu / dvije marmalade od jagode.
2024 06 19
Samo upišete strawberry buttercream u youtube tražilicu i imate hrpu recepata 🍓
2024 06 19
> ValerijaDM: > Samo upišete strawberry buttercream u youtube tražilicu i imate hrpu recepata 🍓 Može i tako! 😂☺️
2024 06 19
> PretrpaniOrmar: > ne znam za što Vam treba buttercream ali ja nisam baš ljubitelj, nekako mi teško padne. > ali kažem, ne znam za koji kolač ga želite ali pogledajte možda ovaj recept za Strawberry Cream Cheese Frosting > u Google upišite "fivehearthome Strawberry Cream Cheese Frosting" pa će Vam odmah izbaciti recept :") Možda sam mogla odmah napisati, htjela bih napraviti caocao, nisam niti ja ljubiteljica buttercream, baš ću pogledati frosting možda je to bolja opcija!
2024 06 19
> PretrpaniOrmar: > ako baš mora buttercream ja koristim (opet u google) "mel's kitchen cafe buttercream frosting" recept > a možda da napravite sirup od jagoda pa ubodete u biskit a buttercream gore? :| jer inače bi jagode dosta razrijedile kremu ako ih stavite u nju a onda da se krema stisne treba dosta extra šećera dodati pa na kraju ne ispadne baš dobro Može, budem nešto smislila pa javim. Hvala Pretrpani Ormar! 😘🤗
2024 06 19
Morala sam guglat kako se to jede, stvarno se ne razumijem u kreme, al maslac i šećer? Zar nema laganijih i ljepših krema za ljeto? Ova mi se čini masna, zasićena i prekalorična....
2024 06 20
Mene to isto nikad nije privuklo da bih probala, toliko putera u ustima... možda je varijanta kiselo vrhnje sa šećerom ugodnija za ljeto.
2024 06 20
> sanjaurban: > Morala sam guglat kako se to jede, stvarno se ne razumijem u kreme, al maslac i šećer? Zar nema laganijih i ljepših krema za ljeto? Ova mi se čini masna, zasićena i prekalorična.... I meni, zato sam zapravo i pisala možda netko ima recept gdje se bar dio putra zamijeni s laganijom opcijom. Već ću nešto smisliti! ☺️
2024 06 20
> Nitospitos: > Mene to isto nikad nije privuklo da bih probala, toliko putera u ustima... možda je varijanta kiselo vrhnje sa šećerom ugodnija za ljeto. Dobra idea!
2024 06 20
Probaj! I baš kiselo vrhnje, ne slatko, ja često i čokoladne preljeve radim sa kiselim vrhnjem ako je kolač žešči😃
2024 06 20
Joj, kolika upozorenja za buttercream ,:) , pa riječ je o desertu, jede se malo i povremeno, neće joj ništa biti od jednog kolača tu i tamo. I maslac je zdrava namirnica (zar nije već razbijen mit o životinjskim masnoćama?), problem su zapravo šećer, ugljikohidrati i biljna ulja (posebno palmino ulje koje guraju u sve, repičino, sojino, suncokretovo...) u ljudskoj prehrani. Sjeća li se netko perioda kad su propagirali margarin kao zdravu zamjenu za maslac? Sad su ušutili nešto. U receptima za low carb i keto deserte često se koristi baš buttercream, a umjesto šećera se stavlja npr. stevija ili ksilitol. Ako ne volite okus maslaca u desertima možete koristiti krem sir za frosting, najbolje neki bez dodane soli, ali mislim da takvog nema na našem tržištu. Kad već pričamo što je zdravo, a što ne u desertima, jeste li čuli za problem sa crnom čokoladom i kakao prahom? Gotovo uvijek sadržavaju tragove teških metala. Primjerice, Consumer Reports je ispitao 28 čokolada (Lindt je među njima) i u svakoj su pronađeni tragovi olova i kadmija, negdje više, negdje manje, čak i u organskim čokoladama. Neki proizvođači su završili i na sudu, ali pravdaju se da je sve unutar granica. No, čak i da je niska razina, problem je opet kumulativan učinak, ako se tamna čokolada ili kakao redovno konzumiraju.
2024 06 20
Valerija, hvala na info. Na kraju ispada da nemamo što jesti. Ovo je zatrovano, neki sastojci nisu nam dobri za zdravlje, riba ima žive, kruh aditiva, voće je prskano, povrće također, zemlja zatrovana, a kiša koja pada nije čista i blistava. Potoci i rijeke, kaj je tamo od tih silnih brodova pojma nemamo. Jedino što činjenica da je životni vijek sve dulji ne odgovara toj teoriji da živimo u svijetu koji je svakim danom sve zatrovaniji. Možda se sve bolje prilagođavamo??!! Nemam pojma, nema čovjek što jesti....nemoj iz vrećice, nemoj iz konzerve, nemoj pohano, nemoj prskano, nemoj slatko, nemoj slano, ne diši- zrak je zagađen. Trebali smo odavna bit mrtvi, a neki žive punim plućima....!!!!
2024 06 20
1 2 3