Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Jel ovo po Vama prevara

Pozdrav, kupila naočale koje su bile oglašene sa neke stranice nove,na moje pitanje u kakvom su stanju naočale? Korisnica kaže prodaje jer mora nositi dioptrijske,stigle naočale i nemam riječi takvo nešto što je bilo po meni za smece prodati. Naočale izgrebane kao da je čavao grebao po njima , oznake na njima napola i više obrisane, znači nošene dok nisu dale svoje, da ne pričam etui je bijeli koji je prljav,užas s koje god strane pogledaš. Htjela sam mirnim putem to riješiti ali neide na svaku moju poruku mi se grozi prijavama, odgovor je ovo je trgovina i da ne pričam koliko žena neugodna. U prilogu slike prva koja je objavljena, a ovo što sam dobila jednostavno nisu za staviti vec za baciti. Molim Vaše mišljenje. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/25f8d3b8b7e58a75946547ac6a912d3d.jpg) OVO JE SLIKA OGLASA ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/0ba77e2ce26bc39fddb8c9c2a9711bb1.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/5055af4b82cd2d526008e9f0bad22a2b.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/6ad4a95bfd90130fd45a1ef65bf00954.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/b4ed30535a66cc7b5bf95b6a98f85463.jpg) U DALEKO GOREM STANJU NEGO NA SLIKAMA, STAKLA ŠATIRANA NISU NIKAKO ZA STSVITI NA OČI JOŠ SAM NAPOMENULA DA NISU ZA MENE VEČ ZA DRUGU OSOBU. ŠTO BI VI NAPRAVILI. ODGOVOR DA POGLEDAM NJENE POZITIVNE A IMA IH 12????VALJDA NE VIDI KOLIKO IH IMAM JA.
prije 8 sata
Ajme, strašno! Naravno da je u pitanju prevara. Nitko pristojan i dobronamjeran ne bi ni pokušao prodati takvo što. Ponekad se dogode i previdi, ali to je moguće na odjeći, teško je previdjeti ovakve ogrebotine na naočalama. I odmah je iz komunikacije jasno je li s druge strane poštena osoba. Ovdje se na kilometre vidi da je u pitanju prevarantica i uvaljivačica. Takve odmah zauzmu agresivan stav i počnu prijetiti, najčešće nebulozama... Opalite negativnu i prijavite adminu
prije 7 sata
Prijavila Adminu pa čekam, a da vidite iznutra ma baš za baciti, vec bi bacila ali čekam da se to riješi jer gospođa ako je mogu tako nazvati kaže da je ovo TRGOVINA??????.
prije 7 sata
Ma, divno! Pa, naravno da takve odmah napadaju
prije 7 sata
a gdje su vaše slike ako je ovo slika oglasa? jer prva slika je slika s neta ...
prije 4 sata
Nisu to slike iz oglasa, nego slike naočala koje su stigle, a stanje je, kaže mare, još gore nego na slikama...
prije 4 sata
ali prva slika je samo slika s interneta a ona ne može biti sama u oglasu već mora biti i stvarna slika a ako sam dobro shvatila sve gore su slike oglasa...i na njima je ogrebotina..stavite vaše slike da se vidi razlika..
prije 4 sata
Samo je s njene strane bila ova slika s neta ili od kud je vec, a ovo izgrebano sam ja slikala što sam dobila uzivo i gore gotovo neupotrebljivo,baš za smece.
prije 4 sata
Znači bila je samo jedna slika ta s neta ili od kud je i rekla da prodaje zato što mora nositi dioptrijske. Odmah kad ih meni uvalila obrisala tu jednu sliku s neta.
prije 3 sata
ništa mi nije jasno..jer znam da se oglas ne može staviti samo sa slikom s interneta, jer naravno da stvarni proizvod često odstupa od "fotošopiranja" i kod uploada slika moraju ići stvarne slike a tek zadnja *može*biti s neta
prije 3 sata
Eto bila je kratko samo ta slika s neta dali je ona obrisala ili Admin to neznam, samo po mojoj kupnji odmah su nestala i ta jedna. OVO SVE DALJE OSIM TE PRVE SU SLIKE KOJE SAM JA SLIKALA, ONA NIJE IMALA NIJEDNE SLIKE OSIM S NETA, NESMIJE SE ALI ETO IZGLEDA DA SMIJE, VJEROJATNO ADMIN NIJE ODMAH PRIMJETIO. DA OBRIŠE A I TU SE VIDI NJEN BEZOBRAZLUK, POSLIJE SAM JOJ I TO REKLA , SAMO GOVORI NE MALTRETIRAJTE ME PRIJAVIĆU VAS ONA MENE DA NIJE ŽALOSNO BILO BI SMIJEŠNO. :,'(
prije 2 sata
admin je inače JAKO BRZ osim kad treba...svakako stavite njein nick ovdje nemate ga zašto skrivati prema svemu što ste opisali i koliko je očigledno prevara putem nerealne slike s neta, neka se zna i nadam se da ste ostavili negativnu capsom
prije 1 sat
Ma gledam uvijek ljudski riješiti i nisam ništa od toga osim što sam uključila Admina , rekao da će je kontaktirati pa čekam ali neću dugo pa joj sve to slijedi, ne kužim kako ljudi mogu biti šašavi kad misle da ako je neka marka kad je za smeće idu je unovčiti . Lijepo sam joj rekla treba mi za nekog drugog jer nosim dioptrijske , pa samim time nije valjda mislila da ću to smeće nekom dati, a rekla mi naočale su odlične prodaja iz razloga što nosim dioptrijske a ne da su za smeće. A kako joj je prošao oglas s neke stranice neznam , znam da se to briše, eto ja naletila prva, još me požurivala, da ima još upita. Sad mi je jasno zašto me požurivala. :,'( Ne javlja se više nigdje lako je tako uzmeš nekom novce , daš mu smeće i praviš se lud e neće ići.
prije 13 minuta