Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Oglasi s vremenskim ograničenjem

Pozdrav, nevezano za temu - moji oglasi se izbrisu u roku od par sati nakon objave, ne znam jel ima jos netko isti problem? Ne dodje nikakva poruka, samo nestanu, a sve slike koje stavim su moje.
2024 11 13
> karmensita3211: > Pozdrav, nevezano za temu - moji oglasi se izbrisu u roku od par sati nakon objave, ne znam jel ima jos netko isti problem? Ne dodje nikakva poruka, samo nestanu, a sve slike koje stavim su moje. Imate lažne opise. Pa ne može Vaš kompletić biti i Mango i Zara i Asos i sve ostalo što nabrojite. Neće Vam ni ovi oglasi dugo izdržati....
2024 11 13
Kršili ste pravila o oglašavanju .Kratko i jasno!
2024 11 13
Ima li kakvih naznaka da će se popravit ovaj kaos sa omiljenim i prodanim oglasima?Pa vec je malo smijesno da informaticarima bas toliko treba.
2024 11 19
gdje se dobiva obavjest o neaktivnosti jer apsolutno ne postoji nikakva oznaka niti datum oko oglasa, osim datuma postavljanja ? jer ako mi vidimo oglas a nitko drugi ne kako ćemo moći reagirati? dosta ljudi uopće nema taj mail koji je prijavljen
2024 11 24
Dobijete obavijest na mail s kojim je profil registriran, a mislim da bi trebalo pisati i na samom artiklu tj pisalo je pri uvođenju te funkcije, ali vidim da sad više ne piše. Ovaj tjedan omiljeni neće biti popravljeni, ali sljedeći tjedan bi to trebalo biti riješeno. Do tad vas sve molim da ne klikate na gumbić za brisanje : )
2024 11 26
:) dont push the button ! :P da, datum uz oglas bi puno značio...da znamo da nije greška ili štogod se može dogoditi
2024 11 26
isuseee samo se dupliraju oglasi
2024 11 28
Zna li netko zašto se ne mogu izbrisati slike prodanih oglasa iz "omiljenih"? Ako probam maknuti prodani artikl iz omiljenik on se beskrajno udvostručuje pa ih imam jako puno. Nestanu tek kad (i ako ) ih oglašivač sam izbriše.
2024 12 12
> sonatina: > Zna li netko zašto se ne mogu izbrisati slike prodanih oglasa iz "omiljenih"? > Ako probam maknuti prodani artikl iz omiljenik on se beskrajno udvostručuje pa ih imam jako puno. > Nestanu tek kad (i ako ) ih oglašivač sam izbriše. Pa piše sve o tome na prethodnoj stranici.
2024 12 13
Ako to ne radi, dajte više riješite problem i maknite mogućnost označavanja s PRODANO. Ako je predmet prodan, izvolite ga odmah izbrisati i gotovo. Ovo nema smisla više.
2024 12 13
> tasha0705: > Ako to ne radi, dajte više riješite problem i maknite mogućnost označavanja s PRODANO. Ako je predmet prodan, izvolite ga odmah izbrisati i gotovo. > Ovo nema smisla više. oglas se nakon prodaje ne briše odmah nego se čeka da dođe do kupca (ako je riječ o slanju).
2024 12 13
Obzirom da nestaje oglas kad se oznaci prodano ja prakticiram ili oznaciti u oglasu da je rezz ili u opisu dodam da je prodano. Tako zadrzavam oglas sa slikama i kad kupac primi i sve ok onda ga obrisem i svi sretni
2024 12 13
Joj , zakaj stalno miješate teme? Ovo je tema o vremenskom trajanju oglasa. I da vidjeh neke tene, članica zadnji put aktivna prije 4 godine. Kad će se krenut brisat ti oglasi?
2024 12 14
Meni je izbrisan oglas, jedan sam skužila, a možda ih ima i više, koji je vjerojatno bio dulje od 180 dana. Nisam dobila nikakvu obavijest da će biti izbrisan. Zar nije rečeno da ćemo biti upozorene na mail prije toga?
2025 03 28