Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Da li je ovo lažnjak?

Pozdrav, sinoć sam dobila ovu poruku, samo sam otvorila, nisam kliknula na povezincu. Neki novi admin ili? 🙄😁 ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/fa5c8fcd54df235c9725ad66b178482b.jpg)
2024 11 07
Pozdrav, i ja dobila, zanima i mene😐
2024 11 07
Moja je pretpostavka da je lažno jer kad je riječ o adminima njihov profil i piše Admin. Btw da su htjeli mijenjati promijenili bi svima a ne slali pojedinačne poruke sa linkom na neku drugu adresu.
2024 11 07
Sadržaj treba čitati, sadržaj poruke je sporan. Što je normalno korištenje? Kako je ovo provjera ako želimo povećati prihode od prodaje? Koje prihode? Personalizirana poveznica? To ne postoji.....da ne komentiram kliknite ili zalijepite. Znači netko totalno bez mozga stoji iza. Ne zna ni lažnu poruku napisat, a bavio bi se ovakvim stvarima. Znači školovat se pa nać neki posao. Normalan, kako kaže sama..
2024 11 07
I ja dobila, odmah sam posumnjala na prevaru a mislim da bi se ovdje naš pravi ADMIN trebao oglasiti...lp
2024 11 07
Je, prevara je. Samo treba adminiju poslat link na profil da se što brže blokira, i negativnu ako će uopće pomoći nekoj brzopletoj krpičarki.
2024 11 07
Prevara , i ja sam dobila istu poruku. Kad kliknete na profil pise da je blokiran
2024 11 07
Samo sam otvorila poruku ali kad sam vidjela što se traži, skontala sam da nešto ne štima 🙄
2024 11 07
I ja sam isto takvu poruku dobila
2024 11 07
Ja sam dobila i obrisala a jutros sam opet čak druge 2 dobila istog sadržaja ali drugog profila. I što je najjače članovi su blokirani s 32 negativne ocjene. No unatoč blokadi oni i dalje mogu slati poruke. To trebaju programeri riješiti
2024 11 08
Pozdrav cure, je li itko od vas ikad primao novce preko Western uniona, ja nisam pa ne znam kako to fukcionira i je li to siguran nacin? Pitam jer mi jedna cura zeli tako platit Hvalaaa
2025 01 31