Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Trutsup da ili ne

Pozdrav Koliko su zaštićeni prodavači na Trutsupu? Recimo kupac mi uplati bundu 100 eura za koju smatram da je u savršenom stanju. Šaljem paket, kupac prima paket , zadovoljan je artiklom, ostavlja sebi bundu, iz neke zle namjere javlja da artikl ne odgovara i šalje paket natrag prodavaču no u paket ne stavlja bundu nego neki drugi beznačajni predmet npr staru krpu. Ima li neka opcija da prodavač potvrdi kako je dobio natrag artikl koji je poslao u netaknutom i neoštećenim stanju prije nego se kupcu vrati novac? Može li se u ovom slučaju primjera dogoditi da prodavač ostane i bez bunde i bez novaca? Razmišljam je li pametno registrirati se na Trutsup, rado bih izmijenila iskustva. Hvala
2024 11 08
Ovo mi nije nikada palo ni na pamet-))
2024 11 09
Da bi mogao vratiti artikl, treba dokazati da artikl nije u skladu s opisom, znaci poslikati ostecenje i slicno, tako da ne moze vratiti samo tako (osim ako vi ne pristajete na povrat). Tako funkcionira vinted, pretpostavljam da je isto tako i ovdje
2024 11 09
> Desinićka: > Da bi mogao vratiti artikl, treba dokazati da artikl nije u skladu s opisom, znaci poslikati ostecenje i slicno, tako da ne moze vratiti samo tako (osim ako vi ne pristajete na povrat). Tako funkcionira vinted, pretpostavljam da je isto tako i ovdje i koji je rok za povrat,to je isto bitno...
2024 11 10
E to ne znam tocno, al bude par dana rok za prijavu problema od dana kad je paket zaprimljen.
2024 11 10
😃Kakva su iskustva s Vintedom?
2024 11 10
> martinec: > 😃Kakva su iskustva s Vintedom? https: // mojekrpice.hr/forum/t/282658/vinted-aplikacija-za-prodaju-rabljene-odjece
2024 11 10