Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

TEA KRALJEVIĆ iz Splita, prevarantica

Kupila sam od te korisnice 'nove bez etikete' Pumice , i to sam ih kupila za poklon. Stigle su mi nošene tenisice , s vidljivim prljavoćama. Naravno da je korisnica izbrisala oglas čim mi je tenisice poslala, naravno da je izbrisala sve artikle iz ponude čim sam joj se obratila s reklamacijom, naravno da je tražila od adminke brisanje računa. U našoj prepisci nije ni pokušala poreći da su nošene, ali ' možda dva puta' , a 'oštećenje je tvorničko i bilo je vidljivo na fotkama'. Najsmješnije je što do tada nisam vidjela nikakvo oštećenje, reklamirala sam prljavoću koju se ne može do nevidljivosti očistiti s roze brušene kože. Tek sam nakon te njene poruke podrobnije pregledala i skužila i tu neku oguljenost, koju također nije spomenula, ali, kaže: Pisalo je 'stanje kao na fotografijama'. Kojih više nema. I na kojima ništa nije bilo vidljivo, jer ih u tom slučaju ne bih ni kupila za poklon. Bila sam vrlo pristojna i predložila, citiram: Ajmo sve to riješiti kao pristojni ljudi, a ne da vas moram prijavljivati administratoru i prozivati na Forumu i Crnoj listi.' Čovjek ne bi povjerovao kakve stvari ulovljenoj prevarantici mogu pasti na pamet! Pa kaže: 'S obzirom da vidim da imate preko 1400 prodanih artikala zanima me imate li registriranu djelatnost za prodaju? Inace knjigovoda sam pa se razumim u to. Imam broj racuna sa kojeg ste mi uplatili pa cu rado to poslat poreznoj upravi da provjeri uplate na racun jer s obzirom na toliko prodanih artikala trebate imati registriranu djelatnost kao i placati porez.' Radi se o 48 eura. Evo fotki tenisica fotkanih čim su stigle. Čak je i taj zapetak nagnječen od obuvanja. Iznutra mucice od čarapa. Nije lako uloviti tu isprljanost na takvoj vrsti kože, ali mislim da je jasno o čemu govorim.
2024 11 10
Ne znam zašto, ali ne uspijevam objaviti fotke. Postoji li trenutno neki problem s uploadavanjem fotki? Sve su kod adminke, kako god.
2024 11 10
http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/fff50ef04106ebdb5593ecf13bb69eb9.jpg
2024 11 10
http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/8f528ee4b6ebccee48c81ce9dc6194b2.jpg
2024 11 10
Pozdrav ,ja isto imam problem s fotkama..i ne samo to. Na mail mi dode obavjest da imam poruku na krpicama ,ali kada se ulogiram na stranicu nema nikakvih poruka...ima li tko sličan problem ? Moguće da stranica opet trokira?
2024 11 10
> ber. narda: > Pozdrav ,ja isto imam problem s fotkama..i ne samo to. Na mail mi dode obavjest da imam poruku na krpicama ,ali kada se ulogiram na stranicu nema nikakvih poruka...ima li tko sličan problem ? Moguće da stranica opet trokira? Bez ljutnje, ali ovo nije tema p problemima s fotkama.
2024 11 10
Da kaze adminka da zbog promjena
2024 11 10
Sorry gita
2024 11 10
> gitadevi: > > ber. narda: > > Pozdrav ,ja isto imam problem s fotkama..i ne samo to. Na mail mi dode obavjest da imam poruku na krpicama ,ali kada se ulogiram na stranicu nema nikakvih poruka...ima li tko sličan problem ? Moguće da stranica opet trokira? > Bez ljutnje, ali ovo nije tema p problemima s fotkama. Duboke isprike
2024 11 10
Klasika, uvjek napad.
2024 11 11
Da,napad kao obrana hehe. Mozda ljutnja jer nitko nije reagirao na njezinu temu ali ono baš nitko... ali se uvrijedila na komentar o problemima sa ucitavanjem slika... pa što, eto dobila je bar neku reakciju... nema potrebe za ljutnjom niti Bernardinom isprikom jer je eto sama Gita postavila pitanje u svojoj drugoj poruci vezano za ucitavanje slika
2024 11 11
Ne, mislila sam napad prodavačice koja je primila novce za jednu stvar a poslala iznenađenje...
2024 11 11
> Mare@@: > Da,napad kao obrana hehe. Mozda ljutnja jer nitko nije reagirao na njezinu temu ali ono baš nitko... ali se uvrijedila na komentar o problemima sa ucitavanjem slika... pa što, eto dobila je bar neku reakciju... nema potrebe za ljutnjom niti Bernardinom isprikom jer je eto sama Gita postavila pitanje u svojoj drugoj poruci vezano za ucitavanje slika :') :') :') Gita je pitala ima li kakvih problema sa stavljanjem fotki, jer joj se učinilo bezvezno prozivati korisnicu a nemati fotke za dokumentirati problem. Giti se isto učinilo malo bezvezno da se tema o prevari i uvaljivanju pretvtori u temu o tehničkim problemima stranice, kad to zahtijeva posebnu temu. Ali neka ste vi zaključili da je Gita ojađena zbog nereagiranja. Iskreno, mislim da je kolegijalno i korisno reagirati na teme o prevarama i prevaranticama. Ali, i nepostojanje reakcije je također reakcija.
2024 11 11
bern . arda , ma sve 5. Samo nisam htjela da se tema o prevari pretvori u temu o tehničkim problemima :)
2024 11 11
> Majalike: > Sorry gita Nema problema :)
2024 11 11
1 2