Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Druge stranice za prodaju

Drage cure, Dressapp Ima li tko iskustva sa ovom stranicom, to jest aplikacijom? Takodjer, s obzirom da je na krpicama bas znatno pala ponuda/potraznja, gdje se jos oglasavate osim na vintedu? Sve preporuke su dobrodosle
2025 01 29
vinted definitivno najbolja platforma trenutno, nakon toga još FB marketplace i NJuškalo. Za dressapp nikad čula priznajem. za skuplje stvari može i Vestiere
2025 01 29
> PretrpaniOrmar: > vinted definitivno najbolja platforma trenutno, nakon toga još FB marketplace i NJuškalo. Za dressapp nikad čula priznajem. za skuplje stvari može i Vestiere Pozdrav, Vinted mi ne dozvoljava Hrvatsku kao drzavu da odaberem, samo Francusku,.. sta trebam?
2025 01 29
> AndreaCuk: > > PretrpaniOrmar: > > vinted definitivno najbolja platforma trenutno, nakon toga još FB marketplace i NJuškalo. Za dressapp nikad čula priznajem. za skuplje stvari može i Vestiere > Pozdrav, Vinted mi ne dozvoljava Hrvatsku kao drzavu da odaberem, samo Francusku,.. sta trebam? probajte ovdje pogledati, mislim da je još netko imao sličan problem. Ja nisam imala problema prilikom registracije. ako se logirate na vinted.hr ne bi trebalo biti problema jedino ako niste stvorili račun na franskom vintedu isto - onda morate drugi mail koristiti https:// mojekrpice.hr/forum/t/282658/vinted-aplikacija-za-prodaju-rabljene-odjece
2025 01 29
Jeste zadovoljne vi koje prodajete na Vintedu ?
2025 01 30
Ja sam na Vintedu vec ostvarila preko 40 prodaja, stvarno sam zadovoljna, jedan period je malo stalo, ali sad se ponovno vraca koliko vidim. nesto sam i kupovala nesto prodala, ulovila sam neke komade na koje sam i zaboravila da sam zeljela🤣 dosad s kim sam god suradivala nisam imala problema niti ista slicno, bas velika preporuka od mene, sve su neke normalne cure/zene potrefile bas ono top top🥰
2025 01 30
Ja sam danas krenula sa postavljanjem oglasa. Malo je reci da sam odusevljena!! Samo postavljanje oglasa je jako jednostavno, fuuul brzo. Odlican mi je sustav predlaganja cijene, bas je jednostavno "cjenkanje". Dogodio se i prvi prodani artikl i sad ga trebam poslati, pa javljam dojmove. Uglavnom u odnosu na krpice, zaista je strasno jednostavno i pravo olaksanje. Jedino mi se cini da su cijene na vintedu prilicno nize nego na krpicama, sto je svakako za kupce odlicno. Ali i za prodavace je mozda bolje, jer svi cesto precijenimo svoje stvari (ja prva)...
2025 01 30
Daa cijene su malo nize, ali opet tamo sam se rijesila jedne svecane haljine koje sam ovdje pokusavala 3 godine😅 tako da…a samo za 10 eura manje nego sam ode prodavala!
2025 01 30
Ne znam čini li mi se, ali i tamo su cijene kod Hrvatica nešto više.
2025 01 31
> Vikili: > Jeste zadovoljne vi koje prodajete na Vintedu ? Nisam zadovoljna. U početku prodala 3 artikla, uglavnom u Poljsku i od tada ništa već par mjeseci. Samo stavljaju u Omiljene, a nitko ne kupuje.
2025 01 31
za sada je ok - puno je aktivnijie nego na MK, artikli dobijaju dosta pogleda i često imam upite. 50-a prodaja je odrađena u neka 4-5 mjeseca
2025 01 31
Je li na Vintetu obavezna kupoprodaja preko njihove platforme ili se ljudi mogu dogovorit. Recimo nesto mi se svidja od nase curke iz Hrv, mozemo li nas dvije mimo Vinteda realizirat kupnju/prodaju
2025 02 02
Vinted- ne vidim baš neke iscrpne opise ni materijale- dvije jako važne stavke.
2025 02 02
> Majalike: > Je li na Vintetu obavezna kupoprodaja preko njihove platforme ili se ljudi mogu dogovorit. Recimo nesto mi se svidja od nase curke iz Hrv, mozemo li nas dvije mimo Vinteda realizirat kupnju/prodaju može - ja sam tako dva puta cipele prodala jer mi je bilo draže da ih cura proba prije kupnje pa sam joj rezervirala predmet i nakon primopredaje samo ga samo obrisala. U tom slučaju nema povratne jedino.
2025 02 02
> PretrpaniOrmar: > > Majalike: > > Je li na Vintetu obavezna kupoprodaja preko njihove platforme ili se ljudi mogu dogovorit. Recimo nesto mi se svidja od nase curke iz Hrv, mozemo li nas dvije mimo Vinteda realizirat kupnju/prodaju > može - ja sam tako dva puta cipele prodala jer mi je bilo draže da ih cura proba prije kupnje pa sam joj rezervirala predmet i nakon primopredaje samo ga samo obrisala. U tom slučaju nema povratne jedino. Nekako mi je draze izravno bez njihovog posredovanja ukoliko je netko iz Hrv. Jedimo ako nesto bas skupo ili je netko izvana onda ok
2025 02 02
1 2 3