Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Vinted - ponovno poskupjela poštarina

> PretrpaniOrmar: > toliko ljubomornih i zavidnih ovdje da mi stvarno bude muka 😂 najbolje da svi kupujemo i prodajemo isto. sorry, ako me prozivaš, argumentiraj sa linkovima -ako nemaš argumente Ciao Je uhvaćeni kao na prvoj crti svi redom pali. Samo ne znam na koji dio tvog izlaganja? Na kupnju torbica za skoro 1000€ koje nisu nošene i onda čekati da ih ovdje netko kupi? To je čisti ekonomski gubitak. Eventualno doktorat. Čestitke.👏 Iako nije ni moj papirić sa jednog ame..... poznatog sveučilišta za odbacit (kojem nećemo spominjati ime, jer sam ionako ja plaćala njima, a ne obrnuto), a tako gledam i na robu, nosim što mi se svidi i što hoću, a ne što će misliti drugi i da li ću pred nekim izgledati da sam "bogata". Pa da još misle da me mogu iskorištavati i okupljati oko sebe fejk ljude. I sigurno nikad ne bih dala novce za običnu plastičnu crnu torbicu sa natpisom neke bijesne pare, kad znam da vrijedi isto toliko koliko ona iz zare ili čak gore temu-a jer smatrala bi se pokradenom i da je netko od mene napravio budalu. Dapače što više vrišti tih natpisa i marki po svuda baš mi izgleda istovremeno neukusno, a i imam osjećaj kao da oni koji isključivo kupuju markirano i ništa drugo ne dolazi u obzir su ljudi koji su malo onako ne baš osvješteni i nemaštoviti.
2025 03 03
I uvijek ima neka ta poveznica između ljubomore i markiranih stvari što se na ovoj stranici već kroz mnogo godina i tema znalo isticati. Kao da imati markirano je najveći uspjeh u životu. A baš sve suprotno dapače što više novaca imaš to sve manje kupuješ markirano, jer kao prvo više ti uopće nije zanimljivo jer ti je dostupno, a drugo shvatiš kako si ti gazda i određuješ kome dati svoje pare i povjerenje, a pogotovo ne ovima koji rade za šire mase (kao ti neki skuplji brendovi, a po kvaliteti i rangu kao i svaki prosječni masovni brend) i gdje izlaze svi klonski kao na traci.
2025 03 03
A to se najviše moglo vidjeti u temama kad bi recimo cure koje su si tako htjele kupiti koju markiranu krpicu, a nemaju nego za rabljeno i onda umjesto očekivanog sa slika i opisa dođe neka sasvim otrcana krpetina koja nije nego za smeće. Gospođetina prodavačica ju je iznosala do izdisaja i naravno markirano pa neće valjda u smeće, ajmo s tim na krpice jer ipak je "ime" pa će se prodat. I tako i bude. I onda na kraju otvaranje tema kako je osoba prevarena, a argument uvijek isti, pa što nisi onda kupila u dućanu novo, što možeš očekivati za te pare, pa ipak je to MK (ono kao da je LV), pa kako ju svi napadaju, pa su svi ljubomorni što ona ima za novo, a ova jadnica ima samo za rabljeno i slično. Jedino me veseli nekako vidjeti da ove nove klinke što su tek sad počele izlaziti nisu više toliko zatrovane time i nije im to bitno što piše i da više gledaju nekako da je to zanimljivo i drugačije
2025 03 03
To nije stvar Vinteda, već BoxNow. Oni su novi na tržištu i nudili su firmama povoljnije cijene dostave prvih 2-3 mjeseca, taj period je istekao.
2025 03 03
Evo da se ubacim nakratko, samo bih htjela zahvaliti Adamu što nam je ustupio jedno rebro. 😎 Vi slobodno nastavite gdje ste stale. 😉
2025 03 03
Zamislite cure da je obrnuto,da se kenja po curama koje kupuju plastične torbice? nije fer. sanja,nije u redu da se pita jel ovo rat između bogatih i siromašnih. Uopće nije bitno koliko tko ima novaca ,i da,i meni je nejasno zašto netko nosi majicu na kojoj piše gucci,balmain,al ne zbog tog jer je kao skupa,nego jer mi nije jasno zašto to pokazuje,al to je dublje sociološko pitanje. Ja nevolim da se vidi koji brand nosim,osim Nikea jer ih volim,jer je to jedini sportski brand koji nosim,zašto,eto,zato. Nositi MK,YSL torbicu,kaj kog briga,uvjek su torbice bile znak nekog prestiža. Mene ne pale,jer torbe ni nevolim,snetaju mi isto kao i taj vražji ogroman mobitel kojeg neznam di da spremim da mi bude pri ruci. Isto kao i vas čudi ne zašto svi nose one tajice sa velikim guzicama,zašto svi furaju speglanu kosu, silu trepavica,eto,nose. . Al velim nije u redu čuditi se skupim ili jeftinim torbicama. Uostalom,ivdje ni nema skupih torbica,ako çemo već o torbicama. A,cipele, imaš cipele za štrapac,i inaš cipele za crveni tepih,sredine nema, zato ẓ̌ivhele tenisice!
2025 03 03
Dana, napiši neku pametnu, to se očekuje. Nemoj samo napisati neka svatko kupuje i nosi i prodaje što hoće, jer to svi mislimo. Ja da sam od Adamovog rebra? E, bome nisam, kao i mnoge samosvjesne žene koje ne žele bit od ičijeg rebra. Andreja, zanimljive riječi i misli, vrlo slično doživljavam stvari. Poludim kad se misli da sam ljubomorna i zavidna na nekog ili nešto, jer ne može se ništa drugo reći nego to. Uvijek isti argumenti. Sto diploma iz mikrobiologije neće vam pomoći da na ovoj stranici djelujete bolje, pametnije i korisnije. Nitos, kako misliš nemaš gdje s mobitelom? Pa u torbu, u poseban pretinac. Torbe tome služe, za nošenje stvari. To je spremište stvari, ne služi za pokazivanje i dokazivanje i skupocjeni izgled. Mislim, nekome služi, al taj neka briga svoju brigu. Malo mi je seljačija nositi vidljive natpise, sad, u 21. stoljeću kad se s modom mogu raditi čuda. I tako, opet smo zapeli na torbama, kao i milijun puta prije toga. Ovdje samo prodavati, a ne kupovati? Zašto misliti da će netko trebati tvoje rabljene stvari, a ti ne trebaš ničije? To mi je malo, onak, gledanje s visoka. Skromnost i poniznost, kaže Biblija, da ne bi bilo da sve iznutra ignoriram.
2025 03 03
> Dana23: > Evo da se ubacim nakratko, samo bih htjela zahvaliti Adamu što nam je ustupio jedno rebro. 😎 > Vi slobodno nastavite gdje ste stale. 😉 😅🤣🤣dobra,dobra,svaka ĉast!👌
2025 03 03
Meni torbe idu na živce,najviše volim džepove. Nekim curama smeta kaj se hračka po torbama,pa ispada da je ljubomora. kak sam rekla torba je za neke stvar prestiža,nekima služi za pohranu,a nekima su nužno zlo😄
2025 03 03
Ma uključila bih se, ali ne znam više koje je pitanje. 🤣🤣🤣 A Adam je šala, mislim da je super da postoje žene! Evo uskoro i slavimo tu činjenicu. Iskoristila bih priliku da preporučim knjigu 'Uspavane ljepotice', Stephen King, baš na tu temu. Girl power!
2025 03 03
Yes, originalan komentar, ja se trebam svaki dan malo smijati! Ja preporučujem "Žena koja je legla u krevet na godinu dana! Da nas nema muškarcima bi bilo dosadno. Tko može tako izvrnut stvar osim nas? Pitanje je- poštarina i kako vam se čini....a usputna tema je- torbice 250+ i odnos poštarine na skupu i jeftinu stvar....samo napominjem, moguće je da će se tema još širiti...pozdrav do navečer!!!!! Napišite nešto zanimljivo da imam večeras štivo prije spavanja....
2025 03 03
OK,nemojmo o tim torbama vječno😄 neke žene iskreno vole torbe,vole ih imati, gledati u ormaru,ja tu nemam pravo imat stav. Neki ljudi trpaju stanove besmislenim kućnim pomagalima,a kaj... Nego,htjedoh pitati kaj se na vintedu plaća i neka naknada i poštarina? I ta naknada raste sa cijenom artikla?
2025 03 03
Evo da se i ja malo uključim, ali neću previše jer moram priznati da sam se malo pogubila unutar svih ovih tema. Za početak mogu preporučiti knjigu od Lucy Cooke; Bitch - revolucionarni vodič kroz spol, evoluciju i moć žene(k)e. Prikladna za biologoljupce, neovisno o broju doktorata, tenisica, cipela i torbi. Što se tiče poskupljenja - nijedno mi nije milo. Rekla bih za ovo da je očekivano. Vinted se najprije dosta agresivno reklamirao kako bi privukao što više korisnika i čini mi se da je uspio u tome. Sad su ta neka promo razdoblja završila pa će se i poštarine korigirati kako im odgovara. Rekla bih da ih previše ne zanimaju ni mišljenja korisnika, u protivnom bi imali organiziran ovakav nekakav forum gdje bi isti mogli izraziti svoja stajališta. Tako da ne vidim kako bi se moglo utjecati na same cijene dostave. Možda ako im padne promet ili se pojavi neka druga, konkurentska aplikacija...
2025 03 03
> Nitospitos: > OK,nemojmo o tim torbama vječno😄 neke žene iskreno vole torbe,vole ih imati, gledati u ormaru,ja tu nemam pravo imat stav. Neki ljudi trpaju stanove besmislenim kućnim pomagalima,a kaj... > Nego,htjedoh pitati kaj se na vintedu plaća i neka naknada i poštarina? I ta naknada raste sa cijenom artikla? Zaštita kupca, kao i Trustup. Zanimljivo kako se tu odupiralo tome, a na Vintedu je super. Uz to i poštarinu ne isplati se kupiti nešto što je jeftinije, jer po toj cijeni kupite novo u trgovini.
2025 03 03
Također se slažem sa vama Sanja s obzirom na sve izneseno, a dosta puta do sada i od prije. Da i meni je to sve tako zazvučalo moja robica je bolja, gadi mi se kupovati tuđu robu, ali svoju bi svakako prodala. Nadalje nisam jadnica koja kupuje i prodaje ispod 5€, torba nije dovoljno ni vrijedna ni dobra ako nije koštala trenutno oko hrvatskog prosječnog minimalca dakle 250€ nadalje i tako. A s druge pak strane Pretrpani ormar je bila moj kupac i tada joj ništa od navedenog nije smetalo (sad vjerojatno ide brisanje povratne 🙈). Kad se pogleda i njen profil na Vintedu baš i nije u potpunosti bila iskrena jer je i ona imala i ima stvari koje su se vrtile oko 5€, a ima stvari koje bi i trebale biti oko 5€ ali je toliko napuhana cijena pa naravno onda da nisu. Npr obične majice is reserveda (čudi me da uopće i ima tu marku u ponudi, jer po njenom MK, MJ i ostali bogatstva baš i ne idu u isti koš sa reservedom). Dakle te obične majice su oko 15€ točnija da budem 15,34€ jer čak se prilagodila i poljskim zlotima i još ima oglase na poljskom. Dakle prilično nadobudno za nekoga koga je baš briga za novac. Ne bi se baš reklo, zar ne?
2025 03 03
1 2 3 4 5 6 7 8 9