Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Dom /

Unutrašnji prostor /

Smrdljivi Martin

Prekrasnog li imena :D meni ušao taman u sobu, stare "babe" su rekle , oni donose pare :D Pa sretno mi, možda nešto prodam hehehe ili dobijem JACKPOT pa sve vodim na kavu [:hihot] [:hihot] [:hihot]
2013 10 23
Pazi sto si rekla,nikad ne znas! [:smijesi]
2013 10 23
moja sestra ih se boji do mjere panike, plača..a ima 19 godina :D ugl nama ih bude puna kuća ali još nisan dobila na lotu [:place] možda da probam eurojackpot, to je sad u modi [:smije] [:smijesi]
2013 10 23
I kod nas ih ima na izvoz, ali od para ni P...samo mi useru zavjese... [:place] [:frustriran] [:tuzan]
2013 10 23
E draga moja da nose pare ja bi sad bila Bill Gates koliko mi ih se u kuću zavlači! [:boji]
2013 10 23
_D može možda mi krenu padat s plafona XD [:smije] [:smije] [:smije] [:smije]
2013 10 23
Ja bi onda bila stvarno bogata jer mi dolaze svaki dan [:smije] [:smije]
2013 10 23
da nadodam kod nas u prigradu Rijeke je invazija bubamara [:smijesi] ali nisam još niš uplatila [:tuzan]
2013 10 23
ej, i ja sam primjetila u zadnje vrijeme, stalno su mi u sobi, na zavjesama, pa tko zna...mogla bi loto odigrat, ak je tako!!! [:smije]
2013 10 23
Oni su baš domišljate bube....tihe, a svagdje se uvuku [:hihot]
2013 10 23
meni stalno plazaju negdje po kući, a love ni otkud!!! [:hihot] [:hihot] [:hihot]
2013 10 23
Kod nas je prije koju godinu bila invazija tih martina...bilo ih je doslovno svuda, gadili su mi se [:vrti] [:vrti] [:vrti] A ove godine bubamare, isto kao Ivone u Rijeci. Gdje kod se okrenem, bubamara. Puna mi fasada, auto, dvoriste. One mi cak toliko ne smetaju kao martini. [:boji]
2013 10 23
@IvonaBakotić da i ja sam to primjetila,meni po 5-6 dnevno bude na zavjesama,njih volim,ali ovi smrdljivci mi idu na živce! [:vrti]
2013 10 23
joj ja sam ih do prije tjedan dana imali, čim otvorim prozor uleti mi [:frustriran] a od novca ni N [:smije]
2013 10 23