Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Da li ste oprezne(nepovjerljive) pri eventualnoj kupnji kod cura koje su nove,nemaju ocjena

ne poDuzećem već pouzećem. Znaci nema uplata pa slanje, nego ja šaljem a vi nemozete preuzeti ako ne platite poštaru, tako sam ja sigurna da vi necete dobiti robu a ja novac ne tj. vi znate da cete dobit robu za novac koji ste dali do sad se pokazala ovakva prodaja jako uspješna :)
2013 01 02
ja sam ovih dana dobila i ostavila svoj prvi komentar [:smijesi] nisam ispocetka uopce vidjela da to postoji [:znoji] mislite li da bi se trebalo podsjecati onoga tko "zaboravi" ostaviti komentar...tj. ako je novi kao i ja pa mozda jos nije shvatio kako mojekrpice funkcioniraju?
2013 01 02
@MarijanaProdaje- da, slobodno svakome reci, meni isto tako prvih 5, 6 uoće nisu ostavile komentare, a za svoju dobro obavljenu transakciju u redu je da podsjetiš dotičnu, a isto tako i njoj ostaviš povratnu. [:zaljubljen] Pouzećem je uvijek skuplja poštarina.
2013 01 02
aha, ok [:zaljubljen] danas sam upravo poslala jednoj curi paket, moja prva prodaja...a vidim cura je nova kao i ja, pa cu je svakako podsjetiti ako ne ostavi komentar [:smijesi]
2013 01 02
Pouzecem je skuplje a tko garantira da ce kupac htjeti preuzeti robu? u tom slucaju prodavac gubi jer mora platiti troskove postarine
2013 01 02
Znam ali po meni je to najpoštenija. kad šaljem pouzećem najčešće je poštarina 20 kuna jer uvijek na pošti kazem da ce kupac preuzeti na posti paket da bude sto jeftinije
2013 01 02
razumijem ja to ako se salje skuplja roba al evo npr tajice koje kostaju 25 kuna a postarina pouzecem 20? hmm to se toj osobi (kupcu) ne isplati
2013 01 02
znam. daleko od toga ona meni može prije uplatiti :D nego uvijek nekak ponudim i pouzeće pa kak oce jer znam da je ljudima danas preteško vjerovat..
2013 01 02
Halo djevojke dali je koja koristila odnosno plačala "EKESH" bonom mene jedna cura traži samo da platim tim bonom ali me je frka nisam to nikad koristila slično je bonu za mobitel,jer neželi nikome davati broj računa jer je navodno netko uzeo novce sa računa ja se samo bojim da ne uzme novce a ne pošalje cipele jer nevidim na tom bonu nikakvi garanciju [:sokiran]
2013 01 02
hahahhahaha banke garantiraju za novce svojih korisnika, ko ce nam uzet novce s racuna osim same banke kad naplacuju kamate [:smije] ako smo u minusu [:smije]
2013 01 02
Očito me nisi razumjela dok platiš normalno računom preko intrerneta vidiš da je banka poslala novac i da si uplatila ,gdje se tu kod bona to vidi da si ti uplatila to mene zanima a to da banke si uzimaju to stoji.
2013 01 02
i ja sam relativno nova i dosta toga sam prodala ali nažalost nisu svi ostavljali komentare pa imam samo tri :( i to jedan negativan nažalost jer je ispala loša zamjena s obje strane ali ja nisam htjela dati negativnu ocjenu iako sam dobiveno bacila .. kažem da svima treba dati šansu jer se već po dopisivanju može dosta toga skužiti po osobi :) sve najbolje u Novoj svima i puno dobrih kupnji, prodaja i zamjena :)
2013 01 02
ma skuzila sam ja samo savjetujem ti ipak preko bilo koje banke uplacivati jer onda imas dokaz a ovo s bonovima nisam cula i neznam nikog ko je tako radio...
2013 01 03
E to te ja pitam i meni je to malo sumnjivo cura ima pozitivne komentare ali ipak da nebi bilo nismo znali hvala na savjetu [:smijesi]
2013 01 03
mislimda je to neka prevara osim ako cura/dečko nije gamer :)
2013 01 03