Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Pogledajte!

Najbolje mi je što su tu cijene vrtoglavo visoke, dajte ljudi molim Vas, pa tko bi dao za staru iznošenu torbu 400 kn ? samo zato sto pise beneton , boze baci ciglu i budi precizan, a da ne govorim o lažnjacima...dakle da ne imenujem pojedince: nova LV torba cijena samo 299 kn , a torba fejk što se i iz aviona vidi! divim se i ne vjerujem... [:frustriran]
2013 01 07
HA HA, dobro si to uočila, ja prodajem za manje od 200 kn Benetton koje su koštale 500-600 i nikako da ih prodam, možda da stavim 400 neko se upeca ;)
2013 01 07
Slažem se da su cijene dosta visoke, najgore od svega je što je ovo postala stranica za preprodaju, a ne rješavanje viška u potrazi za mjestom u ormaru [:tuzan] ... A što se tiče neke fejk torbe, nemam apsolutno ništa protiv njih samo da je cijena primjerena proizvodu, jer naravno nema svatko nekoliko tisuća kuna za original torbu... [:hihot]
2013 01 07
Moram pohvaliti ovim putem LANArad za ljubaznost i pristupačnost, ona je jedna od onih rijetkih koje negativni komentar stvarno nisu zaslužile, a narušava im ostatak pozitivnih...
2013 01 07
da istina, ili najbolje mi je pitam da malo smanji cijenu , a ona kaže pa platila sam ih 400 kn , koga briga koliko si ih platila mene samo zanima cijena koja je tu navedena :) [:boji]
2013 01 07
hvala draga, ma proći će neko vrijeme pa će se nakupiti nadam se još više pozitivnih komentara.. drago mi je da tu ipak ima super cura neovisno da li imaju stvari po mom ukusu ili ne, od nekih niti ne trebaš nešto kupiti ali vidiš da su super cure koje nisu tu radi preprodaje [:hihot] neke razumne cijene treba imati, pogotovo ako je roba korištena a opet neke pretjeruju jer će teško neko kupiti na neviđeno čizme za npr. 1000 kn ?!?
2013 01 07
Ovaj portal je osmišljen da krpice koje imamo doma prodamo ili zamjenimo. Sada ovo ne lici ni na šta više. Ljudi slikaju adidas trenerke još u trgovini, isto i a tenisicama.... :s Cura se slikala u kineskom u haljinama i povećala cijenu za 100 kn. Krpice prije svega ovoga su mi bile puno bolje.
2013 01 07
kod mene su cijene niske i po dogovoru [:smijesi]
2013 01 07
Osobno volim prilagoditi cijenu kupcu(ovisi kako u kojem slučaju ako već nije maksimalno sniženo), dok neke cure ne, ali opet to je njihovo pravo, ako mi cijena ne odgovara zaobiđem korisnika i to je to [:hihot] ... LANArad slažem se, mislim da nitko neće ovdje doći po čizme od 1000kn, vjerojatno bih prije otišla u grad kupiti ih i probati nego ovdje nekome platiti, a možda ih nikad neću ni vidjeti... [:hihot]
2013 01 07
ja nemam puno artikala na ovom profilu imam na drugom , ali niti jedna cijena nije bezobrazna, ma dajte 1000 kn za čizme ? necuveno!
2013 01 07
slažem se da neke cure nabijaju cijene i da ima jako puno prodaje lažnjaka ili robe naručene s e-baya ali nitko nikoga ne tjera da nešto kupi... Osobno imam dosta artikala i mislim da su cijene ok, ako netko misli da bi trebale biti niže uvijek može pitati, pa se možda možemo dogovoriti, ali isto tako imam haljinu koju sam platila 1400 kn i ne želim ju prodati ispod nekih 250 kn, pa neka mi rađe onda doma stoji u ormaru....
2013 01 07
A opet u drugu ruku netko je dobio na poklon nešto skupo(ne sviđa mu se), pa dođe prodavati, tu opet ne mogu suditi, jer i on se želi riješiti toga na neki način, a dućanu ne može prodati [:hihot]
2013 01 07
Marta28 slažem se, neke cijene stvarno ne mogu ići ispod, jer ipak nisi ni ti to našla na cesti ili kupila po mizernoj cijeni, pa da dođeš pokloniti, kao što kažeš, rađe neka stoji...
2013 01 07
Istina, ima cijena da ti mozak stane... [:frustriran]
2013 01 07
sve ste u pravu :) ! ali takvih cura je malo !
2013 01 07
1 2