Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Placanje paysafecard-om??

Marta28,nisam sigurna bas da se radi o curi ;)
2013 01 09
nije bitno, muško, žensko... bitno je da očito ima sve više ljudi koji ovdje ili prodaju lažnjake i misle zaraditi ili smišljaju ovakve podvale da se dokopaju novaca....
2013 01 09
Vezano za cizme,sa profila Jelena222(a-a opce,pa se po forsiranju i nepismenosti neda vidjet da je to j)edna te ista osoba) jelena222 , prije 5 sata gledaj po tome da su 39 ipo broj sad neznam to gazište jelena222 , prije 5 sata ako ih oces kupit pošalji mi adresu stanovanja i način plačanja je paysafecard k ioji imas na svim tisak kioscima i pošalji mi cod od carda ina kojem je uplačeno 250 kn i ja ti šaljem na adresu poštom hvala jelena222 , prije 5 sata ako je moguce ja bi da ti sve to danas obavis ako ih zelis jer ja imam puno zainteresiranih jelena222 , prije 5 sata GLEJ stvarno nemam vremena za oovo čizme su 39 ipol broj sad gledaj imam puno njih koji ih zele zato molim te ako ih zelis reci mi i pošalji adresu i cod od paysafe carda na kojem su 250kn
2013 01 09
Cim cura nije za osobno preuzimanje i normalno placanje, sto dalje od kupnje, jer prevare vrebaju na sve strane, a duzina rukava 75cm hmmmm ko jos ima ruke do poda [:smijesi]
2013 01 09
5 princess55 , prije 4 minuta prijavi | ↑ dawn1234 - oprosti na pitanju, da li su timberland čizme bile roze? da,da :)
2013 01 09
nažalost onda je riječ o istoj osobi s više profila, grozno :/
2013 01 09
to je najmanji problem imat više profila, otvori više mail adresa i eto ga... samo ne znam kako se nekom uopće da baviti s time... za nepismenost nemam riječi, katastrofa...
2013 01 09
to je najmanji problem imat više profila, otvori više mail adresa i eto ga... samo ne znam kako se nekom uopće da baviti s time... za nepismenost nemam riječi, katastrofa...
2013 01 09
Marta..hahahaa :D :D Taman sam postala koment kad i ti..te cizme su bile na drugom profilu..a i po pisanju se kuzi o cem je rijec :D
2013 01 09
jel vi kužite ovaj odgovor pitam jel može osbno preuzimanje u buzetu a odgovor od buzeta 30 kn, netko ne zna razliku između kn i km
2013 01 09
haha,ne kuzim odgovor,samo kuzim da je ovo jedan od jeftinijih pokusaja muljanja s kojima sam se do sad susrela xD Monika15 je maherica za ovo :D
2013 01 09
ovo sam odg, baš me zanima što će biti dalje... Marta28 , prije 4 minuta što 30 kn od buzeta? valjda 30 km od buzeta? pa ako je osobno preuzimanje onda je uplata na licu mjesta... btw. što je na kraju bilo s monikom? nestala mi ona tem avažno i hitno?
2013 01 09
javila mi se cura privatno(koja joj je uplatila novce) tatytatyana , prije 6 sata poslala mi je paket odmah po mom javnom istupu!! imam pečat na paketu kao dokaz,tako da ne može muljati više ništa,lažovčina jedna!! strašno šta su ljudi spremni uraditi MotherOfDragons , prije 5 sata cek,ona ti je slala por u inbox..meni isto kao"ne razumijem zasto ces tako povrijedena".sve ce se rijesiti..i drugim curama isto tak :D :D :D bas je ono,gnojila :D tatytatyana , prije 5 sata kod mene je od " šta se brineš,stići će paket,zapeo je u pošti" hahah do "zar ti bolesnice misliš da si toliko bitna da pošta radi preko božića samo za tebe" hahah znači ženo,to je dijagnoza!!!!!!!!!!! tatytatyana , prije 5 sata i poslala mi paket zadnji radni dan prošle godine,i to ne preporučenom poštom kako sam joj platila,ma... na čast joj sve!!!
2013 01 09
sa ostalim curama koje je prevarila ne znam sta je bilo.....javit ce..
2013 01 09
dawn1234 , prije 5 minuta i dalje ne prodajete osim s kodom tim?? mirna12 , prije 4 minuta da dawn1234 , prije 3 minuta to sto radite je kazneno djelo i ukoliko vas netko prijavi dobiti cete puno vecu novcanu kaznu..tek toliko da znate
2013 01 09