Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Placanje paysafecard-om??

Živcira me što se počesto dogodi da netko od nas ima znanje da je riječ o prevarantici, ali ne napiše povratnu informaciju (jer ste na kraju uopće i odustale od kupnje, što je normalno, ne možete pisati ocjenu ako niste na kraju ništa zapravo niste ni tržile kad ste zbrojile dva i dva da je riječ o varalici), ALI onda se moram pouzdati u sreću da ću naići baaaš na topic u kojem ju je netko spomenuo u kontekstu prijevare... [:boji] To je glupo i osjećam se kao sitting duck [:ljut]
2013 01 10
Nikakva garancija to je samo više kao zaštita da ne dajete pravu karticu od banke i ja sam dobila isto takvu ponudu ali mi nije jasno ako ja moram curi dati Kod nema nikakve garancije a niti potvrde da sam ja to uplatila zato sam kako god mi se stvari sviđale i bile povoljne odustala od kupnje.Zato pripazite,ja osobno radije plačam normalno jer iskreno ovo gdje nema nikakvih dokaza o uplati ne hvala.
2013 01 10
izgleda da ove mojekrpice sve više postaju mojedrpice..katastrofa! A ovaj paysafecard izgleda daje kriminalcima mnogobrojne mogućnosti kakve hrvatski zakonski akti daju hrvatskim poslodavcima, a konkluzija je ista..pošten i radišan čovjek uvijek nekako nahebe. [:kesi]
2013 01 10
Cura kaže da nema račun sa 17god, pa neka si ga otvori, ja sam sa 15god otvorila žiro račun i tekući sa 17. Tako da nebi pristala na takvu kupnju.
2013 01 10
Uljeshura , prije 5 sata prijavi | ↑ "Živcira me što se počesto dogodi da netko od nas ima znanje da je riječ o prevarantici, ali ne napiše povratnu informaciju (jer ste na kraju uopće i odustale od kupnje, što je normalno, ne možete pisati ocjenu ako niste na kraju ništa zapravo niste ni tržile kad ste zbrojile dva i dva da je riječ o varalici), " Cuj,ja nisam ostavljala nikakve povratne informacije,ali sam momentalno poslala poruku adminici,medutim oba profila su jos ovdje,tj nije nista blokirala..sta da ja radim sad?pa necu glumit serifa i ostavljat negativne povratne,pa da se meni sikne negativna koja nece biti obrisana...nije mi sila..mislim da sam napravila sto sam trebalarekla i njoj i vama...a za sigurnost stranice se nek ona sama brine...i,iskreno,to sto nisu blokirane nije moj problem(jer ja znam o cemu se radi),,,bit ce od nekog kad nasjedne,a bome i njezin...
2013 01 10
ja sam naletila na bratovu curu kako je izvarala hrpu cura!i sta sada da radim?da kazem to bratu?mene je stid zbog nje
2013 01 10
TanjaJurcevic - mislim da koliko god te bilo stid trebala bi reći bratu, pa onda neka on odluči što će i kako će... Važniji je brat nego neka lopovčina... [:hihot]
2013 01 10
ahhahahhaa-ove krpice se pretvaraju u Krv nije voda epizode..hahahhaha.. A cuj,ja bi na tvom mjestu rekla bratu...bolje nego da mi lopovcina jednog dana bude sogorica :D
2013 01 10
Pokrast će i vas onda, sad se uči na drugima. [:smije] Reci bratu, spasi ga takve. [:jezik]
2013 01 10
Znam za jednu takvu...mala bila s jedno deset bajkera,od sviju je trazila brojeve kartica..."treba joj za nesto hitno"...od svakog digla vise desetaka tisuca kn i pobjegla iz drzave...i nitko joj nista ne moze [:smije]
2013 01 10
[:smije] A ja svijet gledala kroz ružičaste naočale [:jezik] Ovdje je pravi kriminal postala prodaja nečeg što više ne nosimo..
2013 01 10
MotherOfDragons - baš kako si rekla, trebalo bi te postaviti za inspektora [:hihot]
2013 01 10
Imaš i iskustva i dobar nos [:smije]
2013 01 10
Ma najbolje za Glavnog drzavnog odvjetnika,da odmah podizem optuznice...Velis,da je bar vise takvih u drzavi,a? :)
2013 01 10
Mislim da ih ima dosta samo se nikome neda raditi [:smije] ... Ali definitivno bi trebalo više takvih koji imaju volje zauzeti se za nešto [:jezik]
2013 01 10