Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Visoke cijene!

Dosta se cura zali na slabu prodaju pa cak i zamjenu. Zanimljivo je to sto promotrim neke od tih profila i primjetim doista visoke i nerealne cijene a navodno je cilj cistiti ormare... Nije mi jasno.. Cure snizite cijene i bit ce prodaje i na pretek... :D naravo cast iznimkama.... Vasa misljenja???
2013 01 14
Jadno, gledala sam nema dugo kapute, pa jao , to nije normalno 200 kn za ofucani kaput, odem u maxi novu, i kupim si novi za 49.99 kn , a ne ovdje :O cijene su stvarno pretjerane, cast pojedincima [:hihot]
2013 01 14
Ja se slazem s tobom. Mislim da bi trebale bit nize . Pogotovo polovna roba. Ja znam da je to nekad bilo placeno puuuuuno vise al sad ne vridi toliko. Mada po mom iskustvu svaka cura ce snizit cjenu!!!!! [:kesi]
2013 01 14
Da, kada nesto kupujem, ja poludim dok mi netko kaze, plačeno je preko 400 kn, pa zaboli me koliko je placeno, meni je sadasnja cijena bitna, a ne ona od prije sto godina ! :O
2013 01 14
Pa da. Nije to da podcjenjujes prodavaca ili robu al na danasnje vrime Kad ima jeftinih ducana sa robom di mos vidit, probat i nakraju krajeva Zaminit robu ako ti ne pase ne znam koliko je ovo ovde povoljno. E i jos platit ptt. Al niko nas ne sili!! [:hihot] [:hihot]
2013 01 14
Kao i auto kad izade iz salona cijena mu je manja za 30%, tako bi tribalo ode bit 60%... Samo triba bit realan.. Sve ovo sta ce neko kupit je druga ruka i nemoze se vrednovat ka nova roba.. Takoder uzmimo i u obzir da je recesija, zavrsili su blagdani ljudi su se istrosili i sad ce sto posto kupit majicu za 150 kn.... Kako da ne.... Ja neman nijednu stvar da prodajen iznad 80 kn.....
2013 01 14
Tako je i kod mene, osim seta za nokte [:smijesi] tko moze danas izdvojiti 150 kn za staru majicu.... Ja sam uvijek za zamjene, jer onda dobijem nekaj novo , nesto sto mozda ne bi kupila i tako [:kesi]
2013 01 14
E pa zamjena je skroz ok.. Rjesis se necega sta ti ne triba a zauzvrat dobijes nesto sta ti se svida i sta ce ti koristit... :)))
2013 01 14
da, potpuno si u pravu! [:hihot]
2013 01 14
slažem se sa Vama , mene jako zanimakju tunike i veste i ženske prodaju po 100, 150 kn a u H&M ili bilo gdje sada na sniženju možeš kupiti po 60,80 kn i kad ih pitaš ili za zamjenu lili da li može poštarina u cijenu , odgovor naravno ne. Pa za 150 kn vestu kupim ili košulju direktno u butiku [:smije]
2013 01 14
Bitno da je svaki izgovor za zamjenu- ''Zelim ocistit ormar..'' [:ljut]
2013 01 14
Ne znam, meni isto nije jasno, meni je gotovo sve 40 kn, ali nikako da se uspijem rješiti stvarčica, očito je da visoke cijene privlače kupce :nezna:
2013 01 16
ma kazen... cilj cura je da ociste ormar, kako misle to uspit sa cijenama u nebesima... i onda se po forumu prica kako cemo privuc kupce..... nije komplicirano uopce... nevirujen da ih privlace visoke cijene, stvar je u tome sta danas cure sve vole iste stvari, bershka, zara... to je razlog ja mislin....
2013 01 17
Sve je to ok, na kraju krajeva volim i ja te dućane, ali treba biti realan malo, ja shvaćam da ako je netko nešto kupio po punoj cijeni, a ne na sniženju, da će htjeti i prodati za malo manju cijenu od pune, pogotovo, ako je novo, ali tu se prodaje sve i svašta po katastrofalno visokim cijenama, a trenutno su takva sniženja da se i nove stvari mogu kupiti po manjim cijenama nego su ovdje.
2013 01 17
pa da... jednostavno, najbolje zaobici.. ja san vidila curu prodaje kao ugg-sice za 250 kn.. a ja iman iste i platila san ih 150... to mi je zalosno al eto.. svako ima pravo stavljat cijene koje hoce pa ko voli nek' izvoli :))
2013 01 21