Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Dom /

Unutrašnji prostor /

Molim savjer iskusnih vodoinstalaterki :)))))

Imam problem u kupatilu. Kada se kupam i ispustim vodu u kadi, izlazi sve van na sifon [:ljut] [:ljut] Danas sam kupila Mr.Muscolo za odčepljivanje cijevi, međutim nemaju upute na njemu kako se koristi. Zanima me da li trebam uliti Mr.Muscolo u kadu ili u sifon i koliko dugo to treba stajati??? Hvala [:zaljubljen]
2014 03 10
u sifon se ulije...ostavi pol sata i onda se pusti vruca voda,postoji li sansa da mozes onaj dio odsrafit i izvuc i ocistiti? jer kosa je je za kupaonu i sifone smrt [:vrti] [:vrti]
2014 03 10
Problem i je u tome što je taj glupi sifon zabetoniran, ne mogu ga nikako otvoriti [:frustriran] [:frustriran]
2014 03 10
Da, također bi bilo gobro da imaš onaj odčepljivač koji izbaci nečistoću van...
2014 03 10
Najidealnije bi bilo mr.muscolo uliti navečer prije spavanja i ostaviti da djeluje tokom noći...
2014 03 10
sophiela, na što misliš?
2014 03 10
ako ne mozes odsrafit probaj sa velikom pincetom izvuc ono sto je zastopalo...obicno muski dio kucanstva posjeduje u alatu one velike a uske pincete ili jako uska spic klijesta...koji se kuze u struju ili kompove,to im treba...ja to doma sama rjesavam,nije komplicirano [:sramezljiv]
2014 03 10
Ako imaš slivnik negdje u kopaoni,otvori ga i pogledaj unutra.Obično se skupi kose i raznih stvari pa treba i to počistiti.Možeš i tamo uliti mr.muscula ili staviš sode bikarbone i tamo i u sifon.
2014 03 10
svi sifoni imaju onaj gore metalni dio kud voda iz kade tece u sifon,kad bolje pogledas u sredini su ucvrsceni sarafom,za obican odvrtac,ne krizni,to odsrafi,ici ce makar djelomicno,jer vecina tih sredstava tek djelomicno rijesi problem..
2014 03 10
uuu volim te takve situacije, kod mene je skroz nekako zeznuto napravljen taj odvod, pa se prije koji tjedan začepilo i gdje god u kući pustim vodu poplava :) Ali ja kao ja, sam svoj majstor zasukala rukave i ajmo [:hihot] prvo sve odvode dobro prošla s onom gumenom odštapalicom da povuće eventualne gadosti prema gore da ih izvadim iz odvoda, nakon toga, nalila alkoholni ocat, ostavila jedno dva sata i poslije toga taj gel za otčepljivanje, ako su ti samo kada i sifon nalij pola u jedno pola u drugo i idealno je preko noći ali može i jedno dva sata pa isprati pod jakim mlazom vruće vode [:smije]
2014 03 10
da,cory ti dobro kaze,rijesi i glavni,ako ti se voda vraca...moj dragi ima dugu kosu i glavni je krivac jer mi zastopa cijelu kupaonu [:frustriran] [:frustriran] [:smije]
2014 03 10
Mirna,otpalo mi je dosta kose s glave zbog tih konstantnih poplava ,pa sam silom prilika naučila što činiti [:smije] Kod mene nije supružnik,jer njeguje izgled ala Vin Dizel,ali zato je pašče. Inače,soda je ful jeftino a super riješenje.Plus sve ovo što ste nabrojale. Inače,imala sam eskapadu u petak s tim...Počinjem mrziti i kadu i linjanje dlake usred godine i blato...
2014 03 10
mislim na onaj starinski odčepljivač sa drškom koji ima kao onu gumenu kapicu i s tim utiskuješ i izvlačiš zrak u cijevi a sa zrakom izađe voda sa nečistoćama koje su zaštopale cijevi...ono s čime se dr. muscolo muči u reklami [:hihot]
2014 03 10
Sifon na podu kupaonie moras ocistit, pun ti je kose garant. A zapecacen je ocito jer ga se ne cisti zmrdaj malo to, nabi odvijac ili nesto kroz rupice pa probaj otklopit, skupi se od vlage i rđe ako se ne otvara onda jako tesko ide. Kad ga otvoris, rukavice na ruke i izvlaci svega, nemoj se zbljuvati [:hihot]
2014 03 10
Mislila sam na ovo...to će ti izvući sve dlake na površinu, a onda ih nekom starom pincetom ili nečim sličnim, možeš izvući van...One ti se inače u sifonu skupe zajedno s nekakvim algama u nekakvo ogromno čudovište...i to lako izvučeš u komadu van. [slika:572295a2-0108-461c-b080-c4e6f21e21c0]
2014 03 10
1 2