Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

izgubljeni paketi

Djevojke dali se koja srela sa izgubljenim paketom?? Mislim da se i moj izgubio poslala sam ga u subotu i još nije došlo do određene dijevojke,sve me strah da nisam stvarno žrtva izgubljenog paketa! ! Cura mi se čini stvarno ok i uplatila mi je 65 kn na rač.ali ona kaže da još nije dobila paket [:place] Ako je stvarno paket izgubljeni,šta mi je činiti??
2013 01 30
Je li to baš paket, pa imaš potvrdu?
2013 01 30
Možda dođe danas, ipak je bio vikend.
2013 01 30
pa slala sam obično tj prioritetno pismo,nisam dobila potvrdu
2013 01 30
daj bože da dođe
2013 01 30
aha...a da, trebalo je već i stić, davno je vikend prošao..još je i prioritetno :/ mozda ipak danas dođe
2013 01 30
Doći će sigurno,obično malo kasne kada se vikendom šalje,meni je jednom putovala pošiljka 8 dana jer sam poslala u subotu...ne brinite...
2013 01 30
ja kad bi slala za vikend uglavnom bi došlo već u pon/uto..nikad kasnije..ali ocito to ovisi pa pricekaj jos malo
2013 01 30
Ja sam jednom slala obično i stiglo je već drugi dan, ali ipak treba čekati 2-3 dana.
2013 01 30
jednom sam doživjela da nisu uopče poslali moj paket,nego je skoro dva tj.stajao u onoj nihovoj kanti za pošiljke isto sam mislila da se izgubio paket a kad sam došla tamo u zemlju su htjeli propast od srama ,baš imam peh :(
2013 01 30
stići će ,nije to puno dana [:smijesi]
2013 01 30
kod nas u posti sve sto se posalje petkom i subotom odlazi ponedjeljkom navecer
2013 01 30
meni je tako kasnio paketić skoro 20 dana, također poslan prioritetno i čini mi se u subotu. tek kad smo totalno digli ruke od njega pojavio se na poštanskom sandučiću
2013 01 30
ja slala 24.01., da bi paket stigao tek 29.01., sva sreća imala sam potvrdu o slanju(jer uvijek šaljem preporučeno), i dva sata prije nego što sam pokrenula na pošti potragu za pošiljkom, osoba mi javila da je stigao paketić...tako da, događa se....valjda će i tvoj stći u prave ruke, držim fige [:smijesi]
2013 01 30
evo mi jedno novo iskustvo...cura iz S.Broda mi je u ovaj ponedjeljak poslala paket...u utorak nalazim u sanducicu obavijest o pošiljci, piše iz 35000, dakle Slavonski Brod. odem na poštu ali sluzbenice ne mogu naci paket...traze traze sto godina, jok, nema paketa...i onda spika da oni u posti uopce nemaju dokaz da su taj paket zaprimili. [:frustriran] ja kazem al zasto onda imam obavijest o posiljci? tralala bla, ovo ono, a ne znamo, itd itd. u papirima piše da je bio pokušaj dostave na vrata al da me nije bilo pa da je ovaj ostavio obavijest...uglavnom - nek mi netko objasni kako poštar moze u svojoj torbi imati paket prije nego što je on zaprimljen u pošti?! [:frustriran] rekli su mi da provjerim sanducic danas-sutra, da kad nadjem novu obavijest da onda dodjem...al imam filing i da su ga mozda oni zagubili pa da cu na kraju dobiti šipak a ne haljinu! [:frustriran]
2013 01 31
1 2