Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Zeznula sam korisnicu Groovy

Cekala me zena i cekala... Te htjela spustit cijenu da mi pomogne, a ja se probudila jedno jutro i rekoh "necu". A divni donji dio trenerke mango i jos ljepse lanene H&M hlace i topici neki, sve za sicu... Pa joj se hocu oduzit da obranim njenu cast [:smije] ; sve djevojke koje ste pitale za mango, pitajte ponovo, a mene ovdje slobodno pljucnite [:smije] . Groovy je cistog obraza, zivjela Groovy! [:poljubac]
2013 02 01
A vidi nju ludu, daj ne zamaraj se molim te, sve je Ok, sada ću ja oglasiti ima da me zatrpaju ponudama [:smije]
2013 02 01
Svaka ti čast north, bar priznaš, da se bar sve ugledaju na tebe...a i svaka čast groovy što nije čangrizava i odmah pojurila staviti neg komentar, što neke ovdje jedva čekaju...sjedite 5!! [:kesi]
2013 02 01
:)) ne moze mi ostavit negativan jer smo vec pozitivno suradjivale pa je posteno da se prozovem i pospem pepelom [:smije] . A i nista ljepse, nego dan zapoceti s malo humora. Kad citam zucne komentare na forumu, pomalo se osjecam da sudjelujem necemu isuvise zenskom ( ocijenjeno prema najgorim stereotipima [:smije] .)
2013 02 01
[:smije] [:smije] Čuj nju, mogu, mogu, možeš i ti meni [:smije] [:smije] no nije stvar u tome, sve smo lijepo dogovorile i to je ipak najvažnije [:poljubac] Sve ovo bi svima nama trebalo biti zabavno i bez stresa, ali nažalost ljudi više nisu ljudi, pa dolazi do koma stvari, koje svakodnevno čitamo na forumu. Ima jako puno fer cura i nije problem stvarno se kao čovjek s nikim dogovoriti oko bilo čega, ali onda trebaju obje strane biti OK. Zato sve pohvale dragoj North [:kesi]
2013 02 01
Za povratnu informaciju sam to napisala jer sam jednom prilikom htjela po drugi put ostaviti pozitivan komentar pa mi je izletio oblacic tipa, "ne moze, vec ste ostavili komentar", a nisam provjeravala da li vazi za negativne komentare [:kesi] . Naravski da je vazno sto smo se nas dvije lijepo sporazumjele i cini mi se da bi svima ljepse bilo kad bi se manje bavili svojim kokosarskim "prijevarama", a vise se zabavljali. Ali pilecih mozgova je uvijek bilo i bit ce i s pravom se naljuti svatko kad izgubi i vrijeme i energiju, a na kraju i novac i robu, zbog necijih prizemnih poriva ili tek nekulture. No, ovdje nije takav slucaj [:smije] [:smije] [:poljubac]
2013 02 01