Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

obojan veš

curke kako vi to sredite? naime obojao mi se bijeli veš,stavila sam ga opet na 90° prašak pomješan sa sododom pa ćemo vidit.. [:vrti]
2014 07 10
Ako ti to ne uspije, ima u dm-u neko sredstvo koje bi trebalo riješiti takav problem. Mislim da košta 15-ak kn.
2014 07 10
varikina....
2014 07 10
pročitala sam također i izosan? dali je netko probo to?
2014 07 10
Ima od arijela,u boci je i ima veliki okrugli cep. Presavrseno nesto. Ulijes to u bubanj na ves i sve ocisti od boja bijeli ves...preprezadovoljna sam :)
2014 07 10
od varikine izgori tkanina
2014 07 10
varikina je stvarno za ružne okorijele fleke..nije baš ni zdrava, mislim da ima puno klora..pa nikako donji veš s time tretirati...Ona zapravo ne pere fleke nego izbjeljuje sve redom
2014 07 10
ima u DM- mala vrećica naslikani su grudnjaci, na slici, a doista izbjeljuje, jer sam kupila 2 vrećice koje sam platila nekih 13 kn a bijeli veš je postao bijeliji no ikad ali treba staviti poslije puno omekšivača. Eto isprobano iz iskustva, nadam se da češ uspjeti.Pozdrav!
2014 07 10
na koji izosan misliš? ako je to ono na što ja mislim, onda je to sredstvo koje se koristi za dezinfekciju u bolnicama, ne znam koliko je dobar za veš.. mislim da ne bih s njim prala veš [:smijesi]
2014 07 10
pa neznam to sam pročitala,pa bi svašta pokušala samo da spasim
2014 07 10
Varikina, domestos, izosan....sadrze klor i izbjeljuju. Mozes s tim oprati i jos jednom stavi na ispiranje, ne moze ti nis biti. Jedino ako to stalno radis ves ce ti se unistiti... Na taj se nacin ves dezinficira
2014 07 10
KarmenJozef ..koliko sode staviš u prašak? ....imam i ja neki veš izbjeliti [:smijesi] ...jel može jedna žličica ili više?
2014 07 10