Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Dom /

Unutrašnji prostor /

Preskupa voda

Zanima me je li možda koja od vas primjetila nešto čudno na računu za vodu? Mama je gledala, pošto se izmjenjujemo nas petero na moru, manje nas je u kući a račun veći nego što bi bio da imamo vrt koji zalijevamo. [:vrti] I navodno smo u tipa dan, dva potrošili kubik vode, što nije moguće. [:boji] U Zagrebu smo u stanu, ne curi nigdje, provjeravali smo...
2014 08 14
Mozda je krivo zapisana potrosnja? ja sam slucajno napisala krivo jednom,jos u pocetku dok sam se navikavala na zivot u stanu i ugl.,mi smo po mom zapisu potrosili oko 100 kubika vode [:smije] provjeri prvo to,ako nisi dosad [:sramezljiv]
2014 08 14
Baš ću pitati mamu, nikome nije jasno... Hvala na savjetu [:smijesi]
2014 08 14
Mozda je u zgradi curilo,pa su popravili i podjelili trosak na stanare,provjerite i to...mi smo isto dobili racun,ali zajednicki i sa objasnjenjem upravitelja zgrade...tko zna...ali je nemoguce,osim ako niste punili bazen taj dan...drugo mi ne pada na pamet,nije mogla ispariti [:hihot]
2014 08 14
auuuuuuuu meni kad netko spomene račun za vodu doslovno pošizim.... stavi pumpu i pumpa iz jezera, a struju netko i proizvodi, a računi isti...
2014 08 14
Nama su prije dva mjeseca oba ventila pukla i prošlo je mjesec dana dok nismo vidjeli. Iscurilo nam je cca 30 kubika vode. Užas!!
2014 08 14
kod nas u zgradi je svima skuplje, kaže predstavnik stanara da je voda poskupila svagdje... ja sam prije plaćala 50-ak kn (jedna osoba) a sad je 100 [:boji] između ostalog, došao mi je i račun za struju i ispada da sam potrošila 1300 kn u 6 mjeseci.
2014 08 14